M&S Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fajne wyniki GRATULACJE :multi::multi::multi: A. Quote
Dojo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [B]Congratulations to the show results!!![/B] [B]Well done![/B] Quote
bonita Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Gratulacje dla Asiaczków :multi:[/B][/I][/COLOR] Quote
Hiro Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wielkie Bravo dla Asiaczkow!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na foto))))) Quote
Saskja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratulacje! chciałabym, aby psy z moim przydomkiem kiedyś odnosiły takie sukcesy! Brawo!!! Quote
dzasta Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O serdecznie Gratulacje!!! Piękne wyniki!!! Quote
Zuza i Noddy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ogromne gratulacje taki wynik potwierdza ogromną wartość Asiaczkowych basków :multi: Quote
Błyskotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratuluję nowego nabytku i gratulacje za wyniki w Bratysławie :multi:. Gdybym wiedziała że będziesz to wpadłabym na chwilę. Quote
Kaya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wooow :crazyeye: :multi: Gratulujemy wyników na wystawie takiej rangi czekamy na realcje czy naprawde organizacja była tak koszmarna jak wszycy opisują :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [SIZE=1][quote name='Asiaczek'][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Black][B]Niestety, nie mam dla Was dobrych wieści. Mój Mąż nie żyje, stało się to dzisiaj, teraz... Dla Jacka ["] [/B][/COLOR] Pzdr.[/quote][/SIZE]Dziś dopiero przeczytałam... [']['][']:calus::calus::calus: [quote name='Anna Rapp']Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam __________________[/quote]Gratuluję [url]http://img40.imageshack.us/img40/8528/resizeofimg4033jpga.jpg[/url] super [url]http://img19.imageshack.us/img19/3277/resizeofimg4064jpga.jpg[/url] ale on jest uroczy :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja chyba jeszcze nie gratulowałam, a jeśli, to zrobię to raz jeszcze- gratulacje występu na światówce!:loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [B][FONT=Arial]Przyszlam się dziś z Tobą przywitać ... wczoraj byłam serduchem z i Myslami z Tobą :buziak:[/FONT][/B] Quote
.ania Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witaj Asiaczku niestety dopiero dziś mogę napisać u Ciebie w galerii...ale cały czas byłam myślami z Tobą. Bardzo mi przykro... [*]:-( Los jest okrutny i zawsze najbardziej dotyka tych, którzy nie zasługują na cierpienie... Mimo to wiem, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słońce:calus: Gratuluję sucesów w Bratysławie, po raz kolejny udowodniłaś, że Asiaczki są w światowej czołówce basenji, to chyba marzenie każdego prwadziwego hodowcy. Brawo! A Serek...:loveu: CUDOWNY (tfu tfu tfu) iiii wszystko jasne ;) Mam nadzieję, że w końcu uda mi się z Wami spotkać na jakimś spacerze. Zaciskam kciuki za Żelkę. Trzymaj się! Quote
Darianna Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Spóźnione gratulacje ode mnie i dwóch rudych podrostków :D Quote
Kashdog Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [B][SIZE=3][COLOR=Green]Gratulacje! [/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [B][SIZE=5][COLOR=Blue] GRATULUJĘ BRATYSŁAWY!!![/COLOR][/SIZE][/B] :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Vectra']obawiam się , że przy mooich leniwych psach, nie nadążyła bym wymieniać .. by cykać z bliska i z daaaaaaaaaleka ;) :evil_lol: Serek jest śliczny , zdradź tajemnicę ile ten królewicz sobie liczy miesięcy :p Bo widzę , że reszta psiarni , przyjęła nowego lokatora super i nie potraktowała jak deser Serka :cool3:[/quote] Taaaa,leniwe te Twoje championy...:diabloti: [quote name='Maks i Spark']Hello :) łał, ale camembert :loveu: pychota [URL="http://img180.imageshack.us/i/resizeofimg4062jpga.jpg/"]Imageshack - kwiecie2007022ur1.jpg[/URL] Ooo, ostry serek :evil_lol: [URL="http://img5.imageshack.us/i/resizeofimg4097jpga.jpg/"]Imageshack - resizeofimg4097jpga[/URL] A.[/quote] Hahaha, to i camemberta się doczekalismy...:lol: [quote name='NATKA']Witam serdecznie, ależ tu się cudo ujawniło [URL="http://img5.imageshack.us/i/resizeofimg4106jpgb.jpg/"]Imageshack - resizeofimg4106jpgb[/URL][/quote] Oj, cudaczek z niego i cudeńko w jednym... [quote name='agnethka']cudny Twarożek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W Australii widać mają śliczne pieski ;) Ja tam widzę na fotach kilka cudnych staffików (a i niektóre są w rodowodach naszych psic :loveu: )...ale szkoda, że to tak daleko...[/quote] Ja tam się nie przestraszyłam tej odległości... [quote name='panienkabubu']Asiu, czy Twoje pieski są dzisiaj w Bratysławie?[/quote] Moje pieski - tak. Ale mnie nie było... [quote name='Czoko']Oglądam Serka i oglądam a cały czas się zastanawiam jakiej jest wielkości w stosunku do dorosłych Basków! Świetne jest ujęcie bardzo groźnego Serka![/quote] No, jest zdecydowanie mniejszy o samców, ale np. przy Hipce jest prawie róny z nią... Obawiam się, aby nie był przerośnięty... za bardzo... [quote name='agaciaaa'][URL]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-12.jpg[/URL] ja obstawiam, że Saidi jest po lewej :razz: tzn z prawej strony jamnicze ;) Serek robi przesłodkie minki :loveu: [URL]http://img23.imageshack.us/img23/2994/resizeofimg4073.jpg[/URL] i ten kropkowany brzusio :loveu:[/quote] Ja też takobstawiam, ale niech się [B]jamnicze[/B] wypowie... [quote name='Zuza i Noddy']Przesłodki jest, napatrzeć się na niego nie mogę.[/quote] Ja tez, ja tez, a mam go pod ręką, bo Serka jest pełno w całym domu...:diabloti: [quote name='Anna Rapp']Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam __________________[/quote] Aniu - dzięki! OPbecnie komputer nadal jest niesprawny, ale mam zrobione tzw. obejście przy pomocy modemu do Internetu bezprzewodowego. A to dzięki mojemu bratu ciotecznemu, który u mnie nocuje po pogrzebie Jacka. Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Asiaczek']T Ja też takobstawiam, ale niech się [B]jamnicze[/B] wypowie... Pzdr.[/quote] I macie rację dziewczyny :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Ania Rapp Agnethka Cambel&Megi immortal alicja Angelika Roser M&S Darianna Dojo Kashdog bonita pati1033 Czoko AMIŚKA gosiaja Hiro Saskja dzasta Zuza i Noddy[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Magenta][B]jenis deer_1987[/B][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Błyskotka[/B][/COLOR][/SIZE] - niestety, nie było mnie; moje baski zostały pięknie zaprezentowane przez profesjonalna handlerkę z Litwy - Godę.:lol: [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Kaya Izabela124 Natka Panienkabubu .ania[/B][/COLOR][/SIZE] - bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa o występie Asiaczków na Światowej Wystawie Psów. Niestety, z wiadomych przyczyn nie mogłam byc obecna, ale dzięki pomocy życzliwych mi osób - Asiaczki zostały pięknie zaprezentowane przez Godę J. z Litwy. [COLOR=Purple][B]Dla przypomnienia - wyniki:[/B][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.4 (na 9 zgłoszonych). [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red][B]JUMA MONGO Asiaczek FCI- dosk.2, r.CAC (na 8 zgłoszonych)[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.3 (na 5 zgłoszonych).[/B][/COLOR][/SIZE] Sędzia był z Francji Medard Ringuet Jacques. [SIZE=3][COLOR=Purple][B]Bardzo dziękuję za zyczliwość i pomoc na łamach mojej Galerii: Aneta...i...bouvier bety Goda Jurgilaite Inga Sulte[/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. Quote
Recommended Posts