Irkowa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ten biedny psiaczek biegal po bardzo ruchliwej ulicy Zostal zlapany przez moja znajoma teraz przebywa u mnie , ale bardzo pilnie szukam dla niego domu zastepczego. Moje psiaki dostaja szalu jak go widza - makabra :( Pomozcie!! jest baaaaaaaaaaaaaardzo zmeczony - non stop spi :( Quote
gdgt Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a jak z siusianiem w domu? chodzi mi o to, czy wytrzyma dwie godziny, czy nie? Quote
gdgt Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 już odpisałam - nie widzę po zdjęciu, w jakim jest wieku... niestety nie mogę wciąć sikacza do domu - nie mieszkam we własnym mieszkaniu :( Quote
supergoga Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A może nasza niezastąpiona Pajunia w tych 23 szczeniurkach wzięła by malca. Jest słodki. Trzeba by tam w tym watku link wkleić. Zobaczę czy jest i wkleję. Quote
agat21 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Do góry sliczne maleństo!! Juz wysłałam wszystkie jego zdjęcia do TZ- obiecał podesłac paru znajomym. Quote
gamoń Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 No to maluszek ubieraj się slicznie i jedź do hoteliku.A my intensywnie szukamy domku dla Ciebie u SSSUER PAŃCIA!!!! :lol: Quote
Irkowa Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 No to maluszek ubieraj się slicznie i jedź do hoteliku byl i wrocil. Niestety ten hotelik to byl bardzo glupi pomysl. Migdal ma kaszel kennelowy ( czy jakos tak :roll: ) Do tego 2 małych dzieci i kobita , ktora byla zaskoczona ze psiak nie moze wychodzic na spacerki. Tak wiec szczeniak zostaje u mnie - tymczasowo bosz..zebym tylko umiala sie z nim rozstac :roll: Quote
Irkowa Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 he he he he ... Taaaaaaaak..ma juz dom od dawna . Własciewie od dnia w ktorym go znalazlam ;) Psiak został u mnie :jumpie: Quote
Irkowa Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 pozniej wkleje foty wielkiego "małego" hahahahaha najwiekszego agresora na Woli! :evil_lol: Quote
deszczowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 oooo:crazyeye: jaki fajowy rozkoszniaczek:evil_lol: a jaką ma fajną budkę:loveu: Quote
Irkowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 hahahahahah , raaaaaacja! :evil_lol: moze wkleje filmik ze spaceru ? buhahaha... Quote
Recommended Posts