Basia&Safi Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Nareszcie mogę się wam pochwalić moja kluseczka :) odbieram ja 3 grudnia :) Teraz pewnie będę was zasypywać pytaniami na rożne tematy no ale wybaczcie musze się poradzić doświadczonych hodowców :) nie widziałam jej jeszcze osobiście bo wszystkim zajmuje się mój chłopak wiem tylko jak wygląda a to jej zdjęcia : [url=http://img398.imageshack.us/my.php?image=sunia26ju.jpg]ImageShack - Image Hosting :: sunia26ju.jpg[/url] [url=http://img500.imageshack.us/my.php?image=suniaa0zm.jpg]ImageShack - Image Hosting :: suniaa0zm.jpg[/url] To ta piękność z plamka na oczku A teraz najważniejsze !!!!!!!!!! Jako ze cały czas planowałam mieć pieska i jak wiecie miał mieć na imię „Majki” :) ( Maja odpada) a tu suczka no i mam problem a to zadanie dla was kochani Wybierzcie dla niej imię J Quote
misiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Basiulka,ona jest przepiękna :angel: . Co do imienia,ja nie potrafię Ci doradzić,bo miałam problem z nadaniem imienia swojej suni i dlatego została "oklepaną" Misią :D . Quote
Basia&Safi Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 :) dziekuje Suczka to dlamnie cos nowego przez 16 lat mialam pieska :) ale strasznie sie ciesze:):):) Czekam na propozycje imion :):):) Quote
Joss Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Piękna mała...piekna...łezka w oku się kręci bo Bezka taka była...mała mysia z plamką na oku:) A teraz do rzeczy:D Czy to konurs, czy są nagrody????;) Moje typy: Szpulka, Rolka, Pinki, Plamka, Inka...bede pisac dalej:) Quote
Basia&Safi Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 nagroda hymmmm :) pomyslimy pomyslimy :):):) wiecie co mam tyle pytan :):):):) ale poczekam z tym poczytam forum co nie znajde to zapytam :):):) Quote
Draczyn Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Suczka prześliczna - gratulacje, a na imię dałabym jej Bulba , lub Balbina Quote
ats Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 widziałam ogłoszenie o sorzedaży tej suni na allegro. od razu mi się spodobała. wyrazy serdecznej zazdrości! Quote
elżbietarusos Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Balbina chyba faktycznie do niej pasuje. Quote
Basia&Safi Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 ats zgadza sie byly na allegro ale trafilismy na nia zupełnie inaczej :) dowiedzielismy sie o niej od znajomych :) balbikna hymmmm :):):) Quote
malgosia78 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Witam!!! Śliczne maleństwo, też widziałam ją na allegro. Faktycznie ma bardzo podobne umaszczenie do Bezki Joss. Cóż, ja mam słabość do białasków, wybaczcie... Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Proponuję "Dama" lub Madam( nie wiem jak to się pisze) ale wiadomo o co idzie. Franczeska lub Frania. Ciekawe jak zdecydujecie, umieram z ciekawości. Na polach była suka co się wabiła Śmietana ,a maluszek poznany ostatnio Ciacho. Mama Wioli Quote
mazika Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Śwliczna suńka co do propozycji hmm niech pomyśle ;) Havanna, Tikka, Cheyenne, Evee, Hana, Kasumi, Mei, Mika, Yuki, Fuma, Puma, Lyra, Neva ;) Quote
Draczyn Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='marzena&pako']Śwliczna suńka co do propozycji hmm niech pomyśle ;) Havanna, Tikka, Cheyenne, Evee, Hana, Kasumi, Mei, Mika, Yuki, Fuma, Puma, Lyra, Neva ;)[/quote]O jejku Marzenka , aż tyle. Quote
Basia&Safi Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 woww :):) myslalam nad Bafi :) czy os w tym stylu Joss gratuluje pomyslu na imie Beza jest rewelacyje i wsam raz dla bialej suni :) moze ja nazwe Ptysia :):):) no zobaczymy mam troche czasu :) Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Może coś z mitologi bogini jakaś , a może Gracja lub Victoria Viki Na pola przychodzi Wołga , Dasza, Lufa, Bromba, jest nawet suka co się wabi siarka. Decyzja nalęży do Ciebie. Wiem to musi być coś niezwykłego. Czacha dymi. No więc jak????????? Podają 25000 psich imion można oszaleć. Moj Gacek miał się nazywać KANABIS ale ja zaprotestowałam. Sąsiad ma psa który wabi się Homer. Mama Wioli Pa pozdrawiam Quote
Draczyn Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Miałam znajomą, ktora swojego jamnika nazwała Pawłowski. Różne ą upodobania co do imion Quote
Joss Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Basiulka:) Ja ogłosiłam kiedyś konkurs na imie dla Bezy, któa jeszcze wtedy była białą kluską:) Nikt z moich znajomych nie wymyślił nic bardziej trafnego od Bezy ( Beza to moj pomysl:), natomiast Neska swe piekne imie zawdzięcza mojej tesciowej:) Teśc, zapalony żeglarz chciał aby była Cuma, Reja, albo Keja:D (dobrze, że nie kotwica:D...ale ja chcialam aby druga sunia pasowała imiennie do Bezki. Wiec mam ciacho do kawki:D Fajnie to brzmi jaj do niej mówie 'Neska,fe!':D Co do smiesznych imion to moj kolega ma psa o imieniu apteka;) Takze, pełna dowolność. Masz jeszcze toche czasu na podjecie decyzji:) Pozdrawiam w srodku nocy:) Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 nazwij Bunia hehehe :D nie no żart...skoro jest biała to może Blanka,Bianka albo jakoś tak,coś z białym.. różnych językach kolory się fajnie nazywają.albo coś z tą plamką(bryza,bo spiera 132367542458 plam ;) )ehh...żarty się mnie trzymają...a może poczekać poprostu jeszcze moment na jakieś śmieszne wydarzenie lub zachowanie i dać takie żeby było charaktrystyczne?no nie wiem...pomyślę jeszcze Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 coś z historii np.Bona albo coś...i mitologia jak już mama mówiła bo tam są fajne,takie znaczące te imiona lub z Egiptu,z literatury,lub powiedz poprostu jaka litera by Ci odpowiadała najbardziej to byłoby łatwiej,ja np.chciałam żeby się wszystkie nazywały na G,więc Bunia miała być Gerda lub Gaja,ale Bunia do niej najlepiej pasuje i już kiedyś sobie wymyśliłam że pierwszy buldog będzie Bunia ale wyszedł z tego Gacek bo nie mogłam mu się oprzeć(to on wybrał mnie a nie ja jego i teraz rządzi :D) z kolei gdybym wiedziała że gacław będzie grał tak w piłę to by był Pele lub Ronaldo czy jakiś inny Zidanne :) ciężko przewidzieć lub nie wołać psa po imieniu przez rok... Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 sorry że się tak rozpisuję po świętej nocy ale jakiś przypływ mam...albo od czegoś co lubisz,np piwo jakieś-Warka,jakiś dj,czy wykonawca z krótką nazwą,jakiś alkohol(u nas na osiedlu jest np.tequila)brendy np. coś z jedzeniem może...(ale mam pomysły,a jak sama miałam nazwać ro jakoś nie wiedziałam jak... :-? )Biba może być jeśli jest rozrywkowa:D jeszcze coś pomyśle jutro a teraz spać bo rano nie wstanę Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 WIEM!Wiola nazwij na moją cześć:D hihihihi żartuję oczywiście,jakiś dobry humor mnie na noc dopadł Quote
kinia_w Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Basiek, wyluzuj. Pojedziemy po suńkę, to wracając się wymyśli :) Czekamy już na 3 grudnia :) Quote
ats Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 znałam psa o imeirnu Pasztet! Moi krewni nazwali kota Kuciński Quote
Joss Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Sąsiadka moich znajomych ma kota o imieniu 'o żesz Ty gnoju jeden':D Quote
Draczyn Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='Joss']Sąsiadka moich znajomych ma kota o imieniu 'o żesz Ty gnoju jeden':D[/quote]To najśmieszniejsze imię, jakie słyszałam, ale ludziska mają pomysły Quote
Recommended Posts