Asiaczek Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Basiu, co u Ciebie? Odezwiesz się tutaj...? Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 aaaa zapomniałam że mam dogo hehe :) u nas dobrze :) znowu czekaja nas wielkie przenosiny :) ciekawe jak eldo to zniesie :) ale to dzielny chłopak da rade :) ostatnio jakos aparat mnie unika nie mam co wstawiac czasem na fejsika cos dam ;) pozdrawiam wszystkich serdecznie i dosiego roku Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 A gdzie sie przenosicie? Może do W-wy, co? pzdr. Quote
Basia&Safi Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Asiaczek napisał(a):A gdzie sie przenosicie? Może do W-wy, co? pzdr. asiaczku hehe na inne osiedle :) chodź chętnie odwiedziła bym warszawe bo nigdy nie byłam zwiedzać :( Quote
Vectra Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Basia&Safi napisał(a):asiaczku hehe na inne osiedle :) chodź chętnie odwiedziła bym warszawe bo nigdy nie byłam zwiedzać :( a co Ty chcesz tu zwiedzać ? :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ewa no jak co najpierw odwiedze Ciebie pozniej Asiaczka :) Quote
Asiaczek Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Basia&Safi napisał(a):asiaczku hehe na inne osiedle :) chodź chętnie odwiedziła bym warszawe bo nigdy nie byłam zwiedzać :( Zwiedzać - nie-zwiedzać, ale na plotki to byś przyjechała razem z Alicją:) Basia&Safi napisał(a):Ewa no jak co najpierw odwiedze Ciebie pozniej Asiaczka :) O, to dobry pomysł:) Lub odwrotnie. Mnie wsio ryba:) pzdr. Quote
Recommended Posts