Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red]PANIE ZAGRAJKU - JAK NAJBARDZIEJ OGARZE POLSKI!!! GRATULUJEMY!!!!!
[COLOR=Black]Bardzo cieszymy sie z tego - wypadaloby napisac "Teraz POLSKA!!!"

[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idabo']chociaż troszkę szkoda, że Zagrajek to jednak nie dog niemiecki:eviltong:
bo w sumie to niewielka nadzieja była:cool3:[/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]no dobre dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[COLOR=blue]To ja jeszcze coś dopiszę:[/COLOR]
[COLOR=blue]Zagraj otrzymał także Przegląd Hodowlany. Wzorcowy :multi: [/COLOR]
[COLOR=blue]Doskonały opis. No i znalazł wielkie uznanie w oczach hodowców (wieloletnich i bardzo utytułowanych w ogarach) oraz bardzo znaczącej w naszej rasie komisji sędziowskiej. Ogromnie się podobał. Okazało się, że jest ,,bardzo popularny" i wielu ludzi bacznie obserwowało jak nam tu dorasta i staje się OGAREM POLSKIM.[/COLOR]
[COLOR=blue]Zagrajki i Haniu kochana- jeszcze raz- możecie być dumni- GRATULACJE!!! [/COLOR]

Posted

Wielkie i z całego serca płynące GRATULACJE!!!:loveu:
Kosteczka dla Zagrajka, dobrze sie spisał
[IMG]http://img45.imageshack.us/img45/9185/071rs4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='bea100'][COLOR=blue]To ja jeszcze coś dopiszę:[/COLOR]
[COLOR=blue]Zagraj otrzymał także Przegląd Hodowlany. Wzorcowy :multi: [/COLOR]
[COLOR=blue]Doskonały opis. No i znalazł wielkie uznanie w oczach hodowców (wieloletnich i bardzo utytułowanych w ogarach) oraz bardzo znaczącej w naszej rasie komisji sędziowskiej. Ogromnie się podobał. Okazało się, że jest ,,bardzo popularny" i wielu ludzi bacznie obserwowało jak nam tu dorasta i staje się OGAREM POLSKIM.[/COLOR]
[COLOR=blue]Zagrajki i Haniu kochana- jeszcze raz- możecie być dumni- GRATULACJE!!! [/COLOR][/quote]

CUDNIE!!!!! :laola: To teraz Zagraj zawojuje ringi i pewnie niejedną Ogórkową panienkę :multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj'] Chyba jednak byliśmy bardziej zakręceni niż nam się wydawało :evil_lol: [/quote]

Byliście koszmarnie zakręceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Małgosiu - Ty w o0góle nie słyszałaś jak coś mówiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wielkie gratulacje dla ZAGRAJA OGÓRECZKA[/quote]

Dzięki Vectra :lol: Niedługo już ringi przed tobą i Franiem, czekam niecierpliwie ;)

[quote name='malawaszka']CUDNIE!!!!! :laola: To teraz Zagraj zawojuje ringi i pewnie niejedną Ogórkową panienkę :multi::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dzięki Waszko! Mnie najbardziej zależało na tym co już mamy :lol: Co będzie dalej, przyszłość pokaże ;)

[quote name='dogaja']Gratulowałam gdzie indziej, pogratuluję i tutaj!

Sami wiecie, że kocham tego Waszego urwisa! Bardzo się cieszę.:cunao:[/quote]

No to ja, jeszcze raz podziękuję :loveu:

[quote name='Hania']Byliście koszmarnie zakręceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Małgosiu - Ty w o0góle nie słyszałaś jak coś mówiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Haniu, a ty do mnie coś mówiłaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, teraz widzę, że nie było ze mną najlepiej, a myślałam, że jestem taka wyluzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a swoją drogą to co teraz powie ta pani o TEGO ogara w przedszkolku .../pamiętasz jak dziewczyny pisały ze jeszcze tamten ogórek na wystawach będzie ogladał ogonek Zagrajka:eviltong:/:multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a swoją drogą to co teraz powie ta pani o TEGO ogara w przedszkolku .../pamiętasz jak dziewczyny pisały ze jeszcze tamten ogórek na wystawach będzie ogladał ogonek Zagrajka:eviltong:/:multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

Nic nie powie - bo z tego co wiem wyjechała wraz z ogarem do Singapuru albo gdzieś w okolice.

Posted

Nio tak...oficjalnie się potwierdziło, że Zagraj jest Ogarem i już nie mają czasu na dogo...tyle spraw trzeba pozałatwiać, ustawić społeczną kolejkę zachwyconych właścicieli suczek...:cool3: :roll:

Posted

[quote name='idabo']...tyle spraw trzeba pozałatwiać, ustawić społeczną kolejkę zachwyconych właścicieli suczek...:cool3: :roll:[/quote]
[COLOR=blue]A Ty im raczej pomóż; weż kajecik i pisz wężykiem...:evil_lol: [/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]

Posted

[quote name='idabo']Nio tak...oficjalnie się potwierdziło, że Zagraj jest Ogarem i już nie mają czasu na dogo...tyle spraw trzeba pozałatwiać, ustawić społeczną kolejkę zachwyconych właścicieli suczek...:cool3: :roll:[/quote]

Chcesz? :evil_lol: Charlie może być pierwsza! Zrobimy dożko-ogareczki :evil_lol: U nas rodzina na pierwszym miejscu :eviltong:

I odbierz PV ;)

[quote name='bea100'][COLOR=blue]A Ty im raczej pomóż; weż kajecik i pisz wężykiem...:evil_lol: [/COLOR]
[/quote]

A jaaaaak, pani majstrowa! A jaaaaaaaaaaaaaaaak!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]no no no no no, fiu, fiu, fiu :p :p :p [/B]
[B]gratulacje :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: [/B][/quote]

[quote name='LAZY']GRATULUJĘ zaszczytnego miana Ogara Polskiego!!!:multi:[/quote]

Dziękuję wam moje kochane :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:wpadłam z kawka na dzień dobry[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

A witaj Aluś, witaj :lol: Chyba drugą sobie strzelę bo pierwszą mam już za sobą ;)

[quote name='shirrrapeira']O kawka przyda saie, czy u was tez jest tak ciemno i leje?[/quote]

Jest, niestety :shake: Okropnie ponury dzień i chyba z niskim ciśnieniem :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']A witaj Aluś, witaj :lol: Chyba drugą sobie strzelę bo pierwszą mam już za sobą ;)

Jest, niestety :shake: Okropnie ponury dzień i chyba z niskim ciśnieniem :roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)ja tez przy 2 kawce przed pracą:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Sabina1']Ależ obrzydliwość(chodzi oczywiście o pogodę). Chyba pójdę spać.
Miłego dnia Państwu życzę :multi:[/quote]

No, ale z drugiej strony, deszcz potrzebny .. Taki ciepły, majowy deszczyk :roll: Miłego dnia Sabinko :lol:

[quote name='AlKil']dzień dobry!

Trochę spóźnione gratulacje dla OGARA Zagrajka!!!:laola:[/quote]

A dziękujemy, dzięklujemy :loveu: