mmbbaj Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie jedziesz na południe? Czy nie w okolice Katowic ? :) Do Chrzanowa! A więc okolice i Krakowa i Katowic ;) Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Do Chrzanowa! A więc okolice i Krakowa i Katowic ;) To może przez Sarnow przejedziesz ;) Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Cieszę się Pysiu, że się pośmiałaś, przyznam się, że ja też :evil_lol: Przyślij mi oryginalne zdjęcie to "uplątę" mu drugi wianek i ci wyślę ;) Wysłałam niezmniejszoną fotke na adres z Twojego panelu ( wp.pl). Pewnie jeszcze nie raz pośmieje sie z TZtem z tej fotki :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 brak mi słów zachwytu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudowności :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajanku, jaki Ty kochany jestes :buzi: Ja ciebie też pozdrawiam gorąco i przesyłam calusy dla Twojej Pańci :) Quote
Poświata Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pa, pa Małgosiu :hand: , miłego wypoczynku i dobrej zabawy !!! Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Mówimy wszystkim pa, pa :hand: Jutro wyjeżdżamy :B-fly: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi :roll: Ale tak czy siak będę w Krakowie :sweetCyb: Raczej nie będę miała dostępu do netu więc zajrzę tu dopiero za ok. 10 dni! Sprawujcie się dobrze :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Mówimy wszystkim pa, pa :hand: Jutro wyjeżdżamy :B-fly: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi :roll: Ale tak czy siak będę w Krakowie :sweetCyb: Raczej nie będę miała dostępu do netu więc zajrzę tu dopiero za ok. 10 dni! Sprawujcie się dobrze :evil_lol: Miłych wakacji Gosiu :multi: na prowincji kawiarenki tysz są.... Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Mówimy wszystkim pa, pa :hand: Jutro wyjeżdżamy :B-fly: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi :roll: Ale tak czy siak będę w Krakowie :sweetCyb: Raczej nie będę miała dostępu do netu więc zajrzę tu dopiero za ok. 10 dni! Sprawujcie się dobrze :evil_lol: pa, pa Gosieńko - baw sie cudownie, pamiętaj o urokliwych zdjeciach i o nas oczywiście :p przeróbeczki tworzysz naprawdę piękne... ach jednak to oko artysty jest niezawodne :multi: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :razz:oj to wy jeszcze jesteście ...to zabierz Małgosiu jakieś cieplejsze ciuszki bo chłodno na południu;) Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :hand::hand::hand::hand::hand:miłego wypoczynku Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj to wy jeszcze jesteście ...to zabierz Małgosiu jakieś cieplejsze ciuszki bo chłodno na południu;) Aaaaaaaaaaa...:roll: , toś mnie zmartwiła! Muszę się pakować od początku :evil_lol: A jutro prowadzi Bajan :multi: ........:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Beatko, Aga, Gosiu, Bigosku, Alu, dziękujemy! :lol: Mamy zamiar dobrze się bawić! Może się tylko okazać, że połowy rzeczy nie wzięłam bo zamiast się pakować siedziałam w komputerze :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Beatko, Aga, Gosiu, Bigosku, Alu, dziękujemy! :lol: Mamy zamiar dobrze się bawić! Może się tylko okazać, że połowy rzeczy nie wzięłam bo zamiast się pakować siedziałam w komputerze :evil_lol: To zerknij w komputer jeszcze raz, bo ja też życzę Ci pięknej pogody i udanych pięknych wakacji. Twój mąż wyhodował sobie wspaniałego zmiennika :lol: Można teraz wybierać jak najdłuższe trasy. Do zobaczenia Małgosiu, chociaż mi smutno............ Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a): Gosiu ??? Zmieniliście auto ? :evil_lol: A TO JEST BOSKIE !!!!! A w Krakowie leje . I jest zimno ... :cool1: Mimo to bawcie sie dobrze. Albo bardzo, bardzo dobrze. :p Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Aaaaaaaaaaa...:roll: , toś mnie zmartwiła! Muszę się pakować od początku :evil_lol: A jutro prowadzi Bajan :multi: ........:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne Quote
asher Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 W Warszawie też jest pochmurno, mglisto i chłodno. Czyli tak, jak lubię najbardziej :p Mmbbaju, pozdrów ode mnie Chrzanów! :hand: Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Sabina1 napisał(a): Do zobaczenia Małgosiu, chociaż mi smutno............ Płakać mi się chce jak to czytam :-( Nie smuć się, proszę! Następne wakacje będą twoje! Tyle już złego za tobą, musisz myśleć pozytywnie! Myślałam o tobie, o twojej działce, pewno tam byś chciała teraz być...jeszcze troszkę cirpliwości mała ;) I cieszę się, że napisałaś bo mnie było smutno, że się nie odzywasz, teraz mogę jechać! :lol: Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Malgosiu mimo wszystko zycze Wam, zeby jednak pogoda sie poprawila :multi: Ja mam dośc juz po dzisiejszym dniu :evil_lol: Milej zabawy i wypoczynku :hand: Quote
Sabina1 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mnie nie chodzi o żadną działkę, do licha!!!!!! Smutno mi, ze wyjeżdżasz na tak długo i dziewczynom napewno też. Nie odzywam się, ale zawsze zaglądam, juz chce cos napisać, ale milknę, bo tu sami fachowcy o tubsów i patersów, to mogę tylko podziwiać te przeróbki :loveu: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Sabina1 napisał(a):Mnie nie chodzi o żadną działkę, do licha!!!!!! Smutno mi, ze wyjeżdżasz na tak długo i dziewczynom napewno też. Nie odzywam się, ale zawsze zaglądam, juz chce cos napisać, ale milknę, bo tu sami fachowcy o tubsów i patersów, to mogę tylko podziwiać te przeróbki :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sabinko , ja też nie mam zielonego pojęcia co znacza TE nazwy ....i niech tak będzie niech przeróbki robią wybrani i my będziemy podziwiać ;) Quote
Sabina1 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech przeróbki robią wybrani i my będziemy podziwiać ;) Masz 100% racji Alu, zwłaszcza, że robia te przeróbeczki także dla nas. Toteż podziwiamy, ja przynajmniej, ale nie tylką technikę, ale kompozycję, dobieranie kolorów....ech, z domieszką pozytywnej zazdrości :oops: Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Sabina1 napisał(a): Mnie nie chodzi o żadną działkę, do licha!!!!!! Smutno mi, ze wyjeżdżasz na tak długo Aaaaaaaaaa! No to trzeba było tak od razu :lol: Nie wyjeżdżam na długo tylko na 10 dni :p Sabina1 napisał(a): i dziewczynom napewno też. :cool3: :cool3: :cool3: Sabina1 napisał(a): juz chce cos napisać, ale milknę, bo tu sami fachowcy o tubsów i patersów, to mogę tylko podziwiać te przeróbki :loveu: No i jak ja wytrzymam tyle czasu bez tubsów i pattersów? :evil_lol: PIKA napisał(a):Malgosiu mimo wszystko zycze Wam, zeby jednak pogoda sie poprawila :multi: Ałaśnie powiedzieli w TV, że będzie padać do połowy przyszłego tygodnia :diabloti: asher napisał(a):W Warszawie też jest pochmurno, mglisto i chłodno. Czyli tak, jak lubię najbardziej :p Mmbbaju, pozdrów ode mnie Chrzanów! :hand: Właśnie wróciłam ze spaceru z Bajanem i w Warszawie jest całkiem ciepło :cool3: i nie pada! A Chrzanów oczywiście pozdrowię :lol: HankaRupczewska napisał(a): Gosiu ??? Zmieniliście auto ? :evil_lol: Nie! Bajan se kupił :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):A TO JEST BOSKIE !!!!! Wiem, wiem, już przeczytałam w galerii Pysi ;) HankaRupczewska napisał(a):A w Krakowie leje . I jest zimno ... :cool1: Mimo to bawcie sie dobrze. Albo bardzo, bardzo dobrze. :p Nic mnie nie zniechęci :loveu: :loveu: :loveu: I teraz już definitywnie spadam! Mój mąż i tak patrzy na mnie dziwnie...:roll: ...........:evil_lol: pa, pa,pa!!! Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dobranoc . I powiedz Bajanowi, że by prowadził ostrożnie. W koncu szkoda takiej bryki ! :cool3: Pa, pa ! Quote
Recommended Posts