Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Cieszę się Pysiu, że się pośmiałaś, przyznam się, że ja też :evil_lol: Przyślij mi oryginalne zdjęcie to "uplątę" mu drugi wianek i ci wyślę ;)

Wysłałam niezmniejszoną fotke na adres z Twojego panelu ( wp.pl). Pewnie jeszcze nie raz pośmieje sie z TZtem z tej fotki :evil_lol:

Posted

Mówimy wszystkim pa, pa :hand: Jutro wyjeżdżamy :B-fly: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi :roll: Ale tak czy siak będę w Krakowie :sweetCyb: Raczej nie będę miała dostępu do netu więc zajrzę tu dopiero za ok. 10 dni! Sprawujcie się dobrze :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Mówimy wszystkim pa, pa :hand: Jutro wyjeżdżamy :B-fly: Mam nadzieję, że pogoda się poprawi :roll: Ale tak czy siak będę w Krakowie :sweetCyb: Raczej nie będę miała dostępu do netu więc zajrzę tu dopiero za ok. 10 dni! Sprawujcie się dobrze :evil_lol:

Miłych wakacji Gosiu :multi: na prowincji kawiarenki tysz są....

Posted

mmbbaj napisał(a):
pa, pa Gosieńko - baw sie cudownie, pamiętaj o urokliwych zdjeciach i o nas oczywiście :p

przeróbeczki tworzysz naprawdę piękne... ach jednak to oko artysty jest niezawodne :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:oj to wy jeszcze jesteście ...to zabierz Małgosiu jakieś cieplejsze ciuszki bo chłodno na południu;)

Aaaaaaaaaaa...:roll: , toś mnie zmartwiła! Muszę się pakować od początku :evil_lol:

A jutro prowadzi Bajan :multi: ........:evil_lol:

Posted

Beatko, Aga, Gosiu, Bigosku, Alu, dziękujemy! :lol: Mamy zamiar dobrze się bawić! Może się tylko okazać, że połowy rzeczy nie wzięłam bo zamiast się pakować siedziałam w komputerze :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Beatko, Aga, Gosiu, Bigosku, Alu, dziękujemy! :lol: Mamy zamiar dobrze się bawić! Może się tylko okazać, że połowy rzeczy nie wzięłam bo zamiast się pakować siedziałam w komputerze :evil_lol:

To zerknij w komputer jeszcze raz, bo ja też życzę Ci pięknej pogody i udanych pięknych wakacji. Twój mąż wyhodował sobie wspaniałego zmiennika :lol: Można teraz wybierać jak najdłuższe trasy. Do zobaczenia Małgosiu, chociaż mi smutno............

Posted

mmbbaj napisał(a):

Gosiu ??? Zmieniliście auto ? :evil_lol:

A TO JEST BOSKIE !!!!!

A w Krakowie leje . I jest zimno ... :cool1:
Mimo to bawcie sie dobrze. Albo bardzo, bardzo dobrze. :p

Posted

mmbbaj napisał(a):
Aaaaaaaaaaa...:roll: , toś mnie zmartwiła! Muszę się pakować od początku :evil_lol:

A jutro prowadzi Bajan :multi: ........:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne

Posted

Sabina1 napisał(a):
Do zobaczenia Małgosiu, chociaż mi smutno............

Płakać mi się chce jak to czytam :-( Nie smuć się, proszę! Następne wakacje będą twoje! Tyle już złego za tobą, musisz myśleć pozytywnie! Myślałam o tobie, o twojej działce, pewno tam byś chciała teraz być...jeszcze troszkę cirpliwości mała ;) I cieszę się, że napisałaś bo mnie było smutno, że się nie odzywasz, teraz mogę jechać! :lol:

Posted

Malgosiu mimo wszystko zycze Wam, zeby jednak pogoda sie poprawila :multi:

Ja mam dośc juz po dzisiejszym dniu :evil_lol:

Milej zabawy i wypoczynku :hand:

Posted

Mnie nie chodzi o żadną działkę, do licha!!!!!! Smutno mi, ze wyjeżdżasz na tak długo i dziewczynom napewno też. Nie odzywam się, ale zawsze zaglądam, juz chce cos napisać, ale milknę, bo tu sami fachowcy o tubsów i patersów, to mogę tylko podziwiać te przeróbki :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Mnie nie chodzi o żadną działkę, do licha!!!!!! Smutno mi, ze wyjeżdżasz na tak długo i dziewczynom napewno też. Nie odzywam się, ale zawsze zaglądam, juz chce cos napisać, ale milknę, bo tu sami fachowcy o tubsów i patersów, to mogę tylko podziwiać te przeróbki :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sabinko , ja też nie mam zielonego pojęcia co znacza TE nazwy ....i niech tak będzie niech przeróbki robią wybrani i my będziemy podziwiać ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech przeróbki robią wybrani i my będziemy podziwiać ;)

Masz 100% racji Alu, zwłaszcza, że robia te przeróbeczki także dla nas. Toteż podziwiamy, ja przynajmniej, ale nie tylką technikę, ale kompozycję, dobieranie kolorów....ech, z domieszką pozytywnej zazdrości :oops:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Mnie nie chodzi o żadną działkę, do licha!!!!!! Smutno mi, ze wyjeżdżasz na tak długo

Aaaaaaaaaa! No to trzeba było tak od razu :lol: Nie wyjeżdżam na długo tylko na 10 dni :p

Sabina1 napisał(a):
i dziewczynom napewno też.

:cool3: :cool3: :cool3:

Sabina1 napisał(a):
juz chce cos napisać, ale milknę, bo tu sami fachowcy o tubsów i patersów, to mogę tylko podziwiać te przeróbki :loveu:

No i jak ja wytrzymam tyle czasu bez tubsów i pattersów? :evil_lol:

PIKA napisał(a):
Malgosiu mimo wszystko zycze Wam, zeby jednak pogoda sie poprawila :multi:

Ałaśnie powiedzieli w TV, że będzie padać do połowy przyszłego tygodnia :diabloti:

asher napisał(a):
W Warszawie też jest pochmurno, mglisto i chłodno. Czyli tak, jak lubię najbardziej :p

Mmbbaju, pozdrów ode mnie Chrzanów! :hand:

Właśnie wróciłam ze spaceru z Bajanem i w Warszawie jest całkiem ciepło :cool3: i nie pada!
A Chrzanów oczywiście pozdrowię :lol:

HankaRupczewska napisał(a):
Gosiu ??? Zmieniliście auto ? :evil_lol:

Nie! Bajan se kupił :evil_lol:

A TO JEST BOSKIE !!!!!

Wiem, wiem, już przeczytałam w galerii Pysi ;)

A w Krakowie leje . I jest zimno ... :cool1:
Mimo to bawcie sie dobrze. Albo bardzo, bardzo dobrze. :p

Nic mnie nie zniechęci :loveu: :loveu: :loveu:

I teraz już definitywnie spadam! Mój mąż i tak patrzy na mnie dziwnie...:roll: ...........:evil_lol: pa, pa,pa!!!