Teklunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Gosiu, wspanialego wypoczynku Wam zycze :multi: I uwazajcie n aauto, bo takie cudenko to zaraz ktos bedzie chcial ukrasc ;) Quote
mmbbaj Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, wspanialego wypoczynku Wam zycze :multi: I uwazajcie n aauto, bo takie cudenko to zaraz ktos bedzie chcial ukrasc ;) Kasia, dzięki:lol: A my właśnie jesteśmy na proszonym obiedzie u przyjaciół i dorwałam się do kompa :stupid: Wczoraj po drodze wstąpiliśmy na Jasną Górę :multi: Wstyd powiedzieć, jeździliśmy tyyyyle razy, a ja wczoraj byłam pierwszy raz! Deszcz nie pada i jest ciepło :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Małgosiu ....siła przyzwyczajenia;) Fajnie z dobrze się bawicie:p Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 i tu dotarłam :p a jak dotarłam to ty zniknełaś na wakacje (któreś tam z kolei już, takiej to dobrze :shake: ) Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 mmbbaj napisał(a):Kasia, dzięki:lol: A my właśnie jesteśmy na proszonym obiedzie u przyjaciół i dorwałam się do kompa :stupid:hihihi :D ale nie jestes uzalezniona, prawda? ;) Quote
Sabina1 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :D ale nie jestes uzalezniona, prawda? ;) Małgosiu, bądź jak najbardziej uzależniona i w każdym miejscu w którym będziesz, pozwiedzaj sobie te zabytki, ale zaraz potem rozglądaj sie za komputerem np. w kawiarence int. Dzięki, że wpadłaś do mnie. Mam nadzieję, że masz ładną pogodę, bo u nas już się wypadało. Baw sie dobrze i wracaj do nas wypoczęta, a my czekamy na mnóstwo zdjęć, obszerne fotorelacje i nowe przeróbki. Quote
bea100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No hej, babcia ogórkowa się melduje po powrocie z zalanej deszczem Puszczy Kamienieckiej :p Czekam na Mmbbaj... i po powrocie zapraszam na ogród/stęskniona Harmoszka czeka tam na Bajanka :p Quote
bea100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ależ Mmbbaj się rozwojażowała :evil_lol: Czy ktoś wie kiedy wraca? Quote
mmbbaj Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='bea100']Ależ Mmbbaj się rozwojażowała :evil_lol: Czy ktoś wie kiedy wraca? [quote name='malawaszka']10 dni kńczy się dzisiaj :lol: No i jesteśmy! :bigok: Kochani wróciliśmy :sweetCyb: Miło mi bardzo, że o nas pamiętacie! :loveu: Przyjechaliśmy po 15-tej, ale bardzo zmęczeni bo duży ruch na trasie z powodu powrotów z pielgrzymki, długiego weekendu i urlopów! A więc WITAJCIE :lol: , stęskniłam się za wami! Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='mmbbaj'] Bajanek :loveu: Dzień Doberek :multi: Quote
bea100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='mmbbaj']...A więc WITAJCIE :lol: , stęskniłam się za wami! Witaj Mmbbaj i witaj mój śliczny ogóreczku :loveu: Mmbbaj: Mam ważne pytanie; czy zgłosiłas Bajana na klubową do Świerklańca i na przegląd+testy? Bo to czas najwyższy...:p Quote
Teklunia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='mmbbaj'] Witaj w domu, Gosiu :multi: Widac tu, że Bajanek się zmęczył tym zwiedzaniem :lol: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :multi: heloołłł widzę że byliście po sąsiedzku - ja nigdy nie byłam w Chrzanowie i nie wiedziałam, że tam taki ryneczek mają :oops: Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witajcie! Fajnie,że jesteście !:multi: śliczne foteczki:loveu: Quote
chicken Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Jaki piekny ogarek... To juz raczej przystojny mezczyzna :loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 bea100 napisał(a):Witaj Mmbbaj i witaj mój śliczny ogóreczku :loveu: Mmbbaj: Mam ważne pytanie; czy zgłosiłas Bajana na klubową do Świerklańca i na przegląd+testy? Bo to czas najwyższy...:p Witaj Bea! Jeszcze nie zgłosiłam bo nie byliśmy pewni! Jaki to dokładnie termin, bo mi się zapomniało? :cool3: Termin zgłoszeń zgodnie z tym co przeczytałam mija 31 sierpnia :roll: Quote
mmbbaj Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 jo-jo, Pika, Alu - witajcie kochani! :buzi: :buzi: :buzi: Kasiu - witaj! Bajan każdego wieczora był taki padnięty :evil_lol: , teraz też! [quote name='malawaszka']:multi: heloołłł widzę że byliście po sąsiedzku - ja nigdy nie byłam w Chrzanowie i nie wiedziałam, że tam taki ryneczek mają :oops: Witaj Waszeczko! A ja nigdy nie byłam w Dąbrowie Górniczej :eviltong: A Rynek w Chrzanowie jest nowiutki, jeszcze niedawno był taki...staroświecki, ale uroczy. Teraz jednak tętni życiem,a wcześniej był zaspany ;) Jutro wkleję więcej zdjęć :lol: [quote name='chicken']Jaki piekny ogarek... To juz raczej przystojny mezczyzna :loveu::loveu: Witaj chcken! Oj tak, tak z Bajanka robi się mężczyzna, ale jeszcze wyłazi z niego wiele ze szczeniaka ;) Quote
bea100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Mmbbaj: No tak, wystawa jest we wrzesniu dopiero (tyle, że tam sie płaci: 60 zeta) oraz trzeba wcześniej psa zgłosić na przegląd i testy/ja to zrobiłam pocztą załączywszy zgłoszenie i kxero rodowodu i dowód wpłaty i oddzielna prosbę o przegląd+testy (przy klubowej jest to bezpłatne) a nie ,wyjątkowo, za pomocą netu :p Niby czas jeszcze jest. Tak tylko zapytałam; to jedziecie? Quote
mmbbaj Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 bea100 napisał(a):Mmbbaj: No tak, wystawa jest we wrzesniu dopiero (tyle, że tam sie płaci: 60 zeta) oraz trzeba wcześniej psa zgłosić na przegląd i testy/ja to zrobiłam pocztą załączywszy zgłoszenie i kxero rodowodu i dowód wpłaty i oddzielna prosbę o przegląd+testy (przy klubowej jest to bezpłatne) a nie ,wyjątkowo, za pomocą netu :p Niby czas jeszcze jest. Tak tylko zapytałam; to jedziecie? No, prawdopodobnie pojedziemy! Marek musi jeszcze ustalić w pracy czy w tym terminie może! Ale teraz powiedz mi jaki jest termin zgoszeń na przegląd i testy i jak się zgłasza? Bo myślałam, że to jednoznaczne ze zgłoszeniem i wpłatą (pamiętam, że na klubową się płaci ;) ) Gdyby nie ten przegląd to wogóle nie chciałoby mi się tłuc taki kawał drogi, jednego dnia w dwie strony:p Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Waszeczko! A ja nigdy nie byłam w Dąbrowie Górniczej :eviltong: i nie masz czego żałować :lol: rynku u nas niet :shake: Quote
asher Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Czesć Mmbbaj! :hand: Jak miło zobaczyć znajome strony :) Tylko cos mało zdjęć :cool3: Quote
mmbbaj Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 asher napisał(a):Czesć Mmbbaj! :hand: Jak miło zobaczyć znajome strony :) Tylko cos mało zdjęć :cool3: Cześć Asherku :lol: , a zdjęć więcej będzie, ino jutro! Dziś już nie mam siły! Quote
Recommended Posts