Alka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Widzę Małgosiu,że w mig pojęłaś o co chodzi ... jesteś niesamowita !:klacz: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Aga, ja też tak myślę ;) Dlatego dorwałam się żeby wykorzystać :evil_lol: W niedzielę też byliśmy po południu nad Wisłą. Niestety nie było koleżanek Bajanka i był bardzo nieszczęśliwy :shake: Cały czas wyglądał na nie i nawet trudno go było zachęcić do zabawy. No i zdjęć niewiele! Dziś jedziemy na 21-szą do Bei, do ogrodu więc Bajan spotka się z Monią :loveu: , tylko światło już będzie do...;) ;) ;) ;) :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ja też tak kcem umiec :placz: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cześć Malgoś :multi: doczytalam, ze Bajan był chory :shake: Mam nadzieje, ze teraz juz wszystko w porządku, bo kopać się pzrez te paręnaście stron nie mam zamiaru :evil_lol: Tylko zdjęcia obejrzalam ;) Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czesc Małgosiu :) Strasznie mi sie podobaja zdjecia z nad Wisly... Ładnie sie komponują z piesami :lol: Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Witam! :multi: Siedzę w PSP :stupid: Widzę, że nikt za nami nie tęskni :placz: .....:comp26: Quote
Hania Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 mmbbaj napisał(a): Widzę, że nikt za nami nie tęskni :placz: .....:comp26: Wszyscy już po prostu uschli z tęsknoty :cool3: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Tak, tak Małgosiu ! Uschliśmy wszyscy ! :-( Dawać proszę więcej Bajanka . :p Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Hania napisał(a):Wszyscy już po prostu uschli z tęsknoty :cool3: Ooooo! :crazyeye: Hania!!! :lol: HankaRupczewska napisał(a):Tak, tak Małgosiu ! Uschliśmy wszyscy ! :-( Dawać proszę więcej Bajanka . :p Ja bym też chętnie uschła, choć trochę, ale jakoś mi się nie udaje :evil_lol: Może przez te lody? :roll: ........Bajanka? Pomyślę :p Quote
Alka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 wow, wow, jakie fajne przeróbeczki :multi: wciąga ten PSP , prawda Małgosiu? znalazłam ciekawy link, zaraz wysyłam priva.:p Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 mmbbaj napisał(a): Ja bym też chętnie uschła, choć trochę, ale jakoś mi się nie udaje :evil_lol: Może przez te lody? :roll: ........Bajanka? Pomyślę :p Ooo, Małgosiu ! Ty jesteś przecież tak samo gruba jak Patka ! :cool3: Lody możesz jeść baz ograniczeń przecież :p Quote
PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 mmbbaj napisał(a): Widzę, że nikt za nami nie tęskni :placz: .....:comp26: atam, nie tęskni.:shake: Dogo dwa cale dni nie było :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Witaj :loveu: Ja uschłam na wior ;) Weszka może zaświadczyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ooo, Małgosiu ! Ty jesteś przecież tak samo gruba jak Patka ! :cool3: Lody możesz jeść baz ograniczeń przecież :p O nie kochana!Już nie mogę :placz: , ale ....jem :placz: Patka jest "grubsza" :-( Haniu, ja bardzo proszę o twoją czcionkę, ja za nią tęsknię... PIKA napisał(a): Dogo dwa cale dni nie było :evil_lol: Wiem,wiem! Dobrze, że mogłam rozgryzać PSP, ale nie lubię tracić was z oczu :evil_lol: Pysia napisał(a):Witaj :loveu: Ja uschłam na wior ;) Weszka może zaświadczyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niech zaświadczy:roll: Oj da ci Weszkę :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Alka napisał(a):wow, wow, jakie fajne przeróbeczki :multi: wciąga ten PSP , prawda Małgosiu? znalazłam ciekawy link, zaraz wysyłam priva.:p Aluś, wciąga aż za bardzo :evil_lol: Ja jestem ciągle na etapie rozgryzania!A jak już jako tako pojmę to mi zabiorą :placz: Za linka dzięki bardzo :multi: Uwielbiam ściągać różne takie :evil_lol: Dzisiaj ściągałam pattersy i wreszcie wiem o co z nimi chodzi! Jak będziesz miała fajne tapetki to mi podeślij ;) Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 PIKA napisał(a):No to pochwal sie tymi przeróbkami :razz: Przeca mówię, że rozgryzam:p Mam wersję po angielsku co mi wcale nie ułatwia :evil_lol: A jak będę miała się czym pochwalić :cool3: , to nie omieszkam! Na razie wcześniej zapodałam jedną przeróbeczkę, fakt, że nizbyt udaną, ale się umiam ;) Quote
KUMPELka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a): Widzę, że nikt za nami nie tęskni :placz: .....:comp26: Tęskni, tęskni tylko co zrobić jak dogo ostatnio chodzi jak chce i kiedy chce :mad: CZekamy na przeróbki zdjęć Bajanka :multi: Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 KUMPELka napisał(a): CZekamy na przeróbki zdjęć Bajanka :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Madziuuuuuu! :multi: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Madziuuuuuu! :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:najbardziej podoba mi się Hipcio nad Wisła :evil_lol:no to sie Bajan zdziwił ;) Quote
KUMPELka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Madziuuuuuu! :multi: Witaj Gosiu :p Ale się uśmiałam z tych hipopotamów :lol: :lol: . Prawdziwy klimat rhodezjanów Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 KUMPELka napisał(a):Witaj Gosiu :p Ale się uśmiałam z tych hipopotamów :lol: :lol: . Prawdziwy klimat rhodezjanów:razz:no to jeszcze nam lwa brakuje:evil_lol: Quote
KUMPELka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no to jeszcze nam lwa brakuje:evil_lol: Gosiu, to do pracy :cool3: Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no to jeszcze nam lwa brakuje:evil_lol: KUMPELka napisał(a):Gosiu, to do pracy :cool3: No to proszę bardzo :evil_lol: Dogo doprowadza mnie do szału :angryy: Znowu zdycha :mad: Quote
bea100 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Klimat mamy tropikalny to i jakoś mnie ta fauna na focie nie zaskoczyła :evil_lol: Dzisiaj dogo też chodzi jak chce, zaraz coś mnie trafi :shake: otwiera się dłuuugo a ja mam mało czasu przed robotą i zaraz znikam, nawet nie wiem czy to co napisałam się zapisze, mam nadzieje, że to kłopoty przejściowe:roll: . Miłego dnia cioteczki i deszczu życzę :p Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 bea100 napisał(a): nawet nie wiem czy to co napisałam się zapisze, mam nadzieje, że to kłopoty przejściowe:roll: . Miłego dnia cioteczki i deszczu życzę :p Udało się :lol: Ale teraz z dogo nigdy nie wiadomo, będzie czy nie będzie :diabloti: Miłego dnia Bea :hand: Quote
Recommended Posts