Pysia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cudo :loveu: Jak zupełnie z innej bajki :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze nie mozna przerobionych zdjec dawac na konkurs ...Głosowałabym na nie :multi: :multi: :multi: Jest takie piekne..... Quote
mmbbaj Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Pysia'] Cudo :loveu: Jak zupełnie z innej bajki :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze nie mozna przerobionych zdjec dawac na konkurs ...Głosowałabym na nie :multi: :multi: :multi: Jest takie piekne..... Właściwie nie bardzo wiem dlaczego nie można bo to przecież zabawa :roll: To jednak nieważne! Dla mnie to wielka radość kiedy piszecie, że wam się podoba :lol: Aga, Gosiu, Magda, Alu i wam dziękuję bardzo za pochwały :buzi: Wy, to już stałe "kibicki" :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :loveu: :loveu: Piękny Bajanek! :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] :loveu: :loveu: Piękny Bajanek! :loveu: :loveu: A jaka ladna przerobeczka....fiu, fiu.....:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Czesc Gosiu :multi: zdjećia rewelka:loveu: :loveu: - ja to przy Was wymiękam :oops: Quote
asher Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Piękne! A jak tam postępy szkoleniowe? :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Kochani bardzo dziękuję za tak miłe pochwały! :lol: Za parę godzin wyjeżdżamy na działkę więc mówię wszystkim pa, pa :hand: Życzę miłego wypoczynku i pięknej pogody:lol: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Małgosiu, my też Wam życzymy wspaniałego wypoczynku i pogody... bawcie się wspaniale ...:multi: Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Też zmykam na działeczkę, tylko pogoda coś nawaliła!!! :shake: Quote
Sabina1 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='mmbbaj'] No tutaj, to Bajan wyraźnie mówi, żeby iść za nim :p Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gosiu ! Pilnuj Bajanka ! Bo ta mgła ... Całujemy Was spermanentnie ! :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Bajanek się chowa.... ;-) Miłego wypoczynku!! :multi: Quote
Poświata Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No dobra, dłuuuuuuugi weeeeekend się wreszcie skończył :mad: . A teraz , Pani Małgosiu, pora na fotki :cool3: :lol: !!!!! Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Hmmmm Gosia chyba ma ten dłuzszy weekend :diabloti: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Tak, Małgosia wcześniej pisała ,że zamierza zostać aż do niedzieli...;) na foteczki musimy jeszcze poczekać ...:cool3: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Malgoś chyba przesadzasz z tym byczeniem sie :shake: Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 W I T A J C I E !!!:bigok: Wczoraj wróciliśmy :lol:...bez zapału, zresztą :cool1: Mimo, że pogoda była średnia było nam dobrze i chętnie zostałabym tam jeszcze :p Brakowało mi tylko komputerka ;) Cieszę się, że zglądałyście tu podczas mojej nieobecności! Zdjęcia oczywiście są, ale muszę je obrobić więc na początek popatrzcie gdzie byliśmy...:lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Małgosiu , a gdzie Was to zaniosło :razz: WITAJ /:oops:zapomniałam sie przywitać / Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , a gdzie Was to zaniosło :razz: WITAJ /:oops:zapomniałam sie przywitać / Witaj Aluś :sweetCyb: Byliśmy na działce nad Liwcem, ok. 60 km od Warszawy :lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Aluś :sweetCyb: Byliśmy na działce nad Liwcem, ok. 60 km od Warszawy :lol:no super .....nie za daleko od domku a jak inaczej i jak przyjemnie , pięknie :p Quote
Recommended Posts