Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Cudo :loveu: Jak zupełnie z innej bajki :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze nie mozna przerobionych zdjec dawac na konkurs ...Głosowałabym na nie :multi: :multi: :multi: Jest takie piekne.....

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']
Cudo :loveu: Jak zupełnie z innej bajki :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze nie mozna przerobionych zdjec dawac na konkurs ...Głosowałabym na nie :multi: :multi: :multi: Jest takie piekne.....

Właściwie nie bardzo wiem dlaczego nie można bo to przecież zabawa :roll: To jednak nieważne! Dla mnie to wielka radość kiedy piszecie, że wam się podoba :lol:

Aga, Gosiu, Magda, Alu i wam dziękuję bardzo za pochwały :buzi: Wy, to już stałe "kibicki" :lol:

Posted

Kochani bardzo dziękuję za tak miłe pochwały! :lol: Za parę godzin wyjeżdżamy na działkę więc mówię wszystkim pa, pa :hand: Życzę miłego wypoczynku i pięknej pogody:lol:

Posted

Tak, Małgosia wcześniej pisała ,że zamierza zostać aż do niedzieli...;)

na foteczki musimy jeszcze poczekać ...:cool3:

Posted

W I T A J C I E !!!:bigok:

Wczoraj wróciliśmy :lol:...bez zapału, zresztą :cool1: Mimo, że pogoda była średnia było nam dobrze i chętnie zostałabym tam jeszcze :p Brakowało mi tylko komputerka ;) Cieszę się, że zglądałyście tu podczas mojej nieobecności! Zdjęcia oczywiście są, ale muszę je obrobić więc na początek popatrzcie gdzie byliśmy...:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , a gdzie Was to zaniosło :razz:
WITAJ /:oops:zapomniałam sie przywitać /

Witaj Aluś :sweetCyb: Byliśmy na działce nad Liwcem, ok. 60 km od Warszawy :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Aluś :sweetCyb: Byliśmy na działce nad Liwcem, ok. 60 km od Warszawy :lol:no super .....nie za daleko od domku a jak inaczej i jak przyjemnie , pięknie :p