Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='aga1215'] Witaj Małgosiu!!! Asher - Bajan pewnie woli bawić się talerzami ;) :evil_lol::evil_lol:pełnymi Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Asher, co ty tak wcześnie wstałaś? :crazyeye: Bajan mi dzisiaj zrobił pobudkę o 4.30...przez te smakołyki...:sleep: [quote name='asher']jesli chcesz bardziej nakręcić Bajana na zabawki, to przez pewien czas używaj ich TYLKO na spacerach, w domu niech wszystkie zabwaki powędrują do szuflady no, a co on będzie w domu robił?:cool3: bo tak, to nawet jeśli się z nim nie bawimy to pozostaje mu chociaż rozpruwanie misia :roll: [quote name='asher'] I dawkuj mu zabawę, musisz robić krótkie sesje, przerwać, kiedy wciąż ma ochotę na więcej. ale my jesteśmy na etapie, że ja mu pokazuję, że umiem się z nim fajnie bawić właśnie na spacerze! On i tak jest w rozterkach bo chciałby sobie poniuchać jak zawsze, a tu pani coś wyrabia i go odciąga...Na razie to ja staję na głowie żeby Bajan był mną zainteresowany i to ja prowokuję go do zabawy, a nie on mnie [quote name='asher'] Ja przez dzień, dwa w ogóle bym się nie bawiła z nim, tylko sama, niech pęka z zazdrości :evil_lol: Ale tu tez trzeba robic króciutkie sesje i w otoczeniu bez rozproszeń, żeby pies nie znalazł sobie ciekawszego zajęcia ;) chyba na to za wcześnie...wczoraj chcąc zachęcić Bajana spróbowałam sposobu, że bawię się sama patykiem (:evil_lol:) to on szybko znalazł sobie drugiego i zaczął go ogryzać...No więc ...ja koniecznie chciałam mieć jego patyka :evil_lol: To miejsce gdzie chodzimy, jeśli nie ma innych psów, nie ma wielu rozproszeń, ale dla Bajana i tak atrakcyjne będzie niuchanie i tropienie więc i tak cieszę się, że udaje mi się go odciągnąć i sprowokować do zabawy. Dla niego teraz nowością jest nawet to, że cały spacer w tym miejscu odbywa się na lince i że ma tak dużo swobody. Wczoraj wyszalał się tak, że aż się rozjeżdżał i przewracał jak Pluto :lol: , ale dlatego, że ja go prowokowałam ;) Właśnie ze względu na to, żeby nie był rozproszony i nauczył się, że ja się z nim bawię, na razie nie idziemy w inne miejsce np. do parku, bo tam Bajan będzie podekscytowany miejscem, a nie zabawą ze mną! [quote name='asher'] Bajan żadnej piłki nie lubi? A takiej, ktora się wysoko odbija , albo piszczącej próbowałaś? Albo takiej na sznurki, którą można się przeciągać? Tak, taką na sznurku do przeciągania miał i bawiliśmy się nią, ale właśnie w przeciąganie, taką w skarpecie też :lol: Myślałam jednak, że wam chodzi o zabawę piłką w tradycyjny sposób czyli odbijając i rzucając, a taka zabawa Bajana nie bardzo interesuje :shake: Czytałam gdzieś u Hani w topicu, że dla jej ogarów piłka też może nie istnieć i chyba najmłodszą próbuje nakręcać na taką zabawę... Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Oooooooooooooo! :lol: witaj Aga, witaj Alu!!! Życzę wam miłego dnia! Quote
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :cool1: FAjnego mmasz psiaka a po zdjeciach widac ze charakterek tez fajny:diabloti: ZAPRASZAM DO GALERI VANTKA I BETI!!:eviltong: Quote
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 AAA zapomniałam VAntos(moj psiak) to papierem toaletowym lubi sie bawic i no włsnie dalej sie sami domyslcie........:shake: :cool1: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='KUMPELka']Nie, nie, nie, to nie szafka na talerze tylko,,,zmywarka :diabloti: Oczywiście! :p I to profesjonalna! Widać jak talerzyk lśni :evil_lol:, a ja na wodzie mogę zaoszczędzić ;) Wtaj Magda! :buzi: widzę, że ty też ranny ptaszek! :shake: Miłego dnia! :lol: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Witaj Małgosiu i Bajanku !:multi: W Warszawie też macie taką "cudną" deszczowa pogodę :cool3:?U nas dosłownie leje... niesamowite te ujęcia z talerzykiem :megagrin: milego dzioneczka ! Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='mmbbaj']Oooooooooooooo! :lol: witaj Aga, witaj Alu!!! Życzę wam miłego dnia!Małgosiu , nie wiem czy dzionek miły jak na 1 wyjście od razu mnie zdeszczyło :shake: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 martavantos napisał(a)::cool1: FAjnego mmasz psiaka a po zdjeciach widac ze charakterek tez fajny:diabloti: dziękujemy za odwiedziny!:lol: Tak, Bajan jest bardzo fajny i ma bardzo dobry charakter :loveu: martavantos napisał(a): ZAPRASZAM DO GALERI VANTKA I BETI!!:eviltong: dziękujemy za zaproszenie! :eviltong: martavantos napisał(a):AAA zapomniałam VAntos(moj psiak) to papierem toaletowym lubi sie bawic i no włsnie dalej sie sami domyslcie........:shake: :cool1: :evil_lol: sugerujesz mi żebym ze sobą rolkę zabierała na spacer? ;) Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alka']Witaj Małgosiu i Bajanku !:multi: W Warszawie też macie taką "cudną" deszczowa pogodę :cool3:?U nas dosłownie leje... niesamowite te ujęcia z talerzykiem :megagrin: milego dzioneczka ! Witaj Alusiu!!!! :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , nie wiem czy dzionek miły jak na 1 wyjście od razu mnie zdeszczyło :shake: Nie, w Warszawie nie pada, a nawet na moim termometrze za oknem, jest -2...Niestety z prognoz słyszałam, że do nas też deszcz przyjdzie :placz:No i kiepskie warunki dla samopoczucia i właśnie boli mnie głowa :angryy: Quote
Sabina1 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ETOPIRYNA - koniecznie :lol: Małgosiu, czy mogłabys mi powiedzieć, jak zrobic, żeby umieścić np. dwa cytaty z różnych postów? Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Sabina1']ETOPIRYNA - koniecznie :lol: już wzięta! :razz: [quote name='Sabina1'] Małgosiu, czy mogłabys mi powiedzieć, jak zrobic, żeby umieścić np. dwa cytaty z różnych postów? zaraz napiszę ci na PV :lol: Quote
KUMPELka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='mmbbaj']Oczywiście! :p I to profesjonalna! Widać jak talerzyk lśni :evil_lol:, a ja na wodzie mogę zaoszczędzić ;) Wtaj Magda! :buzi: widzę, że ty też ranny ptaszek! :shake: Miłego dnia! :lol: Witajcie Wszyscy Bajanko-oglądaczo-plotkowacze :cool3: Ja, gdybym tylko mogła to do teraz bym spała ale ...pracuję stety i niestety od 6 :cool1: Niestety, bo właśnie wliczając spacer z Kumplem od 4 30 jestem na nogach a stety bo wracając z pracy mogę jeszcze dużo godzin spędzić z Gabinią :multi: Napiszę tylko jeszcze tyle, że przy takiej oblodzonej pogodzie mam ubaw po pachy z Kumpla...który biega sobie tu i tam a jak go zawołam (oczywiście z ciasteczkiem w ręku) on setą na zakręcie biegnie do mnie i ...niestety nie wyrabia, i wpada w poślizg ...niekontrolowany, chamując kilka metrów dalej :evil_lol: Jak jeszcze leży śnieg to robi TAKĄ zaspę, że :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Wpadłam w manię "ramkowo-obróbkową" :lol:, może mi niedługo przejdzie...:cool3: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='mmbbaj']Wpadłam w manię "ramkowo-obróbkową" :lol:, może mi niedługo przejdzie...:cool3: Małgosiu cudeńko:loveu: Ja też poproszę na PW jak zrobić takie wielokrotne cytaty:razz: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu cudeńko:loveu: Alu :buzi: Ja też poproszę na PW jak zrobić takie wielokrotne cytaty:razz: zaraz dostaniesz! :lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Małgosiu, nie możesz głodzić psa. On biedny nie ma już sił czekać na żarcie - i zasypia na talerzu ... NIE MOZESZ TAK BEZDUSZNIE POSTĘPOWAĆ ! Obciążasz Bajana procesami wychowawczymi - i nie rekompensujesz mu tego... BIEDNY BAJANEK ! :-( :-( :-( Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='AlicjaRydzewska'] Ja też poproszę na PW jak zrobić takie wielokrotne cytaty:razz: cytuj, kopiuj, wstecz, cytuj, wklej :lol: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='mmbbaj']Wpadłam w manię "ramkowo-obróbkową" :lol:, może mi niedługo przejdzie...:cool3: Witaj Malgosiu :) PRZESLICZNE zdjecie, cudne po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia'] Witaj Malgosiu :) PRZESLICZNE zdjecie, cudne po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu: Kasiu dziękuję! :Cool!: [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu, nie możesz głodzić psa. On biedny nie ma już sił czekać na żarcie - i zasypia na talerzu ... NIE MOZESZ TAK BEZDUSZNIE POSTĘPOWAĆ ! Obciążasz Bajana procesami wychowawczymi - i nie rekompensujesz mu tego... BIEDNY BAJANEK ! :-( :-( :-( Haniu, ja nie mam czasu na prozę życia! Ja się zajmuję radosną twórczością :obrazic: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='mmbbaj'] ale śliczne :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ale śliczne :loveu: Dzięki Daga :lol:, właśnie zmniejszyłam bo zorientowałam się, że za duży...:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='mmbbaj']Dzięki Daga :lol:, właśnie zmniejszyłam bo zorientowałam się, że za duży...:roll: jakies jeszcze twórcze wykonania Bajanka masz ?? :cool3: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 No tak, przecież artyści nie zajmują się przyziemnymi sprawami ;) Ładny Bajan malowany :cool1: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Witam :multi: Dzisiaj ja dłuuuuugo nie mogłam się dobudzić, mąż wstał z bólem głowy, a Bajan śpi i śpi, nawet nie chce jeść :roll:Wybraliśmy się jednak we trójkę na spacer i jak od kilku dni odbywała się nauko-zabawa...,na którą Bajan nie miał niestety specjalnej ochoty. Musiałam go cały czas zachęcać i mobilizować, a on starał się aczkolwiek bez entuzjazmu :p I oto foto-relacja :razz: zobacz Bajanku! jaki mam śliczny patyczek!:lol: biegniemy po patyczek...:cool3: dobryyyyy pieeeeesek! :evil_lol: pańcia oszalała :shake: czego ty ode mnie chcesz?:roll: Quote
Recommended Posts