Vlk Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ojej :( szkoda, że nie mam jak finansowo wspomóc. Oskarek do góry niech więc wędruje... biedaczek. Trzymam kciuki z moimi potworami! Quote
carolinascotties Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='asiaf1']U Oskara niestety nie jest dobrze. Od 3 dni wlaczymy o jego życie i zdrowie. Mam babeszjozę. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie. Proszę o pomoc finansową -ja już nie mam z czego opłacać lekarza dla niego :-([/QUOTE] Cioteczki - prosimy o pomoc!!! Quote
jola_li Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Niedługo Kundelkowa Skarbonka się trochę napełni, to może tam poprosić... Quote
jola_li Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mysza 1']Rozmawiałam z Asią, Oskarek czuje się lepiej.[/QUOTE] Ufffff....... Quote
Monika z Katowic Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Oskar walcz! [IMG]http://www.walentynki.gsm.pl/images/stories/tla/tlo2.jpg[/IMG] Quote
izolda27 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='asiaf1']U Oskara niestety nie jest dobrze. Od 3 dni wlaczymy o jego życie i zdrowie. Mam babeszjozę. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie. Proszę o pomoc finansową -ja już nie mam z czego opłacać lekarza dla niego :-([/QUOTE] Witam jestesm całkiem nowa wiec wybaczcie ale nie bardzo umiem sie poruszac po forum ,pomogę w miare możliwożści,tylko nie wiem gdzie mam szukać nr konta na które pieniążki można przelać. Quote
carolinascotties Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Izolda - witamy na dogo i ziekujemy za chec pomocy :) jutro na pewno ktos wysle Tobie PW z kontem :) Quote
jola_li Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Już przesłałam Izoldzie na pw numer konta Asif1. Quote
eloise Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 podałam Izoldzie nr konta- jest on też w pierwszym poście Quote
izolda27 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dziekuję za odzew,mogę troszkę pomóc to pomoge choć to na pewno niewiele w morzu potrzeb:( Mam w domu sporą menażerie choć pewnie nie jedna z was ma ich znacznie więcej.U mnie w domu rezydują 2 koty znajdy,królik zostawiony u mnie,bo właściciel się znudził:( i zaadoptowana z pabianickiego schroniska suka po wypadku:)Mieszkam z kochaniutkim 4 letnim synkiem i partnerem.Wszyscy zakochani w sierciuchach:)Może nie powinnam tu opisać tego ale nie bardzo wiem gdzie, a chciałam coś o sobie skrobnąć.Pozdrawiam Iza Quote
jola_li Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='izolda27']Dziekuję za odzew,mogę troszkę pomóc to pomoge choć to na pewno niewiele w morzu potrzeb:( Mam w domu sporą menażerie choć pewnie nie jedna z was ma ich znacznie więcej.U mnie w domu rezydują 2 koty znajdy,królik zostawiony u mnie,bo właściciel się znudził:( i zaadoptowana z pabianickiego schroniska suka po wypadku:)Mieszkam z kochaniutkim 4 letnim synkiem i partnerem.Wszyscy zakochani w sierciuchach:)Może nie powinnam tu opisać tego ale nie bardzo wiem gdzie, a chciałam coś o sobie skrobnąć.Pozdrawiam Iza[/QUOTE] Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy Tych na dwóch nogach i tych na czterech :-)!!! Quote
asiaf1 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 (edited) Dziękuję wszystkim za wsparcie, duchowe i finansowe Cały czas jest pod kontrolą lekarza. Jeszcze raz dziękuję że o nim pamiętacie :-) Edited October 15, 2013 by asiaf1 Quote
shirrrapeira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Może coś uda mi się wpłacić w czerwcu, jak dostanę pieniądze. On ma na imię tak, jak mój psiak, więc musi być z nim dobrze. Quote
Lolalola Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 zaznaczam sobie temat,bede sie starala pomoc,ale kaske poslalbym w czerwcu,teraz jestem zabita finansowo..............piekny pies,zdrowiej Kochaniutki:) Quote
jola_li Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [QUOTE]Może coś uda mi się wpłacić w czerwcu, jak dostanę pieniądze. On ma na imię tak, jak mój psiak, więc musi być z nim dobrze[/QUOTE]. [QUOTE]zaznaczam sobie temat,bede sie starala pomoc,ale kaske poslalbym w czerwcu,teraz jestem zabita finansowo..............piekny pies,zdrowiej Kochaniutki:)[/QUOTE] Wspaniale! Asia ma pod opieką tyle bezdomniaków :-(..... Quote
Doda_ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Asiu jesteś wspaniałą osobą :):):) Jak uda mi się coś wyskrobać w następnym miesiącu, to prześlę.. Quote
Vlk Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 co tam u Psiaka? Jak się czuje? Czym się te nerki nieszczęsne objawiają? Quote
Kocurek Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jak sie miewa Oskar?Cioteczki pilnie potrzebny doswiadczony DT dla ROJA_Ma odlezyny.....i nie jest dobrze....znacie taki....Funduszy nazbierane sporo........tylko gdzie domek..... Quote
carolinascotties Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Czy są jakieś wieści o OSkarku? Quote
Recommended Posts