Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej :( szkoda, że nie mam jak finansowo wspomóc. Oskarek do góry niech więc wędruje... biedaczek. Trzymam kciuki z moimi potworami!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiaf1']U Oskara niestety nie jest dobrze.
Od 3 dni wlaczymy o jego życie i zdrowie.
Mam babeszjozę.
Mam nadzieję, że z tego wyjdzie.

Proszę o pomoc finansową -ja już nie mam z czego opłacać lekarza dla niego :-([/QUOTE]

Cioteczki - prosimy o pomoc!!!

Posted

[quote name='asiaf1']U Oskara niestety nie jest dobrze.
Od 3 dni wlaczymy o jego życie i zdrowie.
Mam babeszjozę.
Mam nadzieję, że z tego wyjdzie.

Proszę o pomoc finansową -ja już nie mam z czego opłacać lekarza dla niego :-([/QUOTE]
Witam jestesm całkiem nowa wiec wybaczcie ale nie bardzo umiem sie poruszac po forum ,pomogę w miare możliwożści,tylko nie wiem gdzie mam szukać nr konta na które pieniążki można przelać.

Posted

Dziekuję za odzew,mogę troszkę pomóc to pomoge choć to na pewno niewiele w morzu potrzeb:( Mam w domu sporą menażerie choć pewnie nie jedna z was ma ich znacznie więcej.U mnie w domu rezydują 2 koty znajdy,królik zostawiony u mnie,bo właściciel się znudził:( i zaadoptowana z pabianickiego schroniska suka po wypadku:)Mieszkam z kochaniutkim 4 letnim synkiem i partnerem.Wszyscy zakochani w sierciuchach:)Może nie powinnam tu opisać tego ale nie bardzo wiem gdzie, a chciałam coś o sobie skrobnąć.Pozdrawiam Iza

Posted

[quote name='izolda27']Dziekuję za odzew,mogę troszkę pomóc to pomoge choć to na pewno niewiele w morzu potrzeb:( Mam w domu sporą menażerie choć pewnie nie jedna z was ma ich znacznie więcej.U mnie w domu rezydują 2 koty znajdy,królik zostawiony u mnie,bo właściciel się znudził:( i zaadoptowana z pabianickiego schroniska suka po wypadku:)Mieszkam z kochaniutkim 4 letnim synkiem i partnerem.Wszyscy zakochani w sierciuchach:)Może nie powinnam tu opisać tego ale nie bardzo wiem gdzie, a chciałam coś o sobie skrobnąć.Pozdrawiam Iza[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy Tych na dwóch nogach i tych na czterech :-)!!!

Posted (edited)

Dziękuję wszystkim za wsparcie, duchowe i finansowe
Cały czas jest pod kontrolą lekarza.

Jeszcze raz dziękuję że o nim pamiętacie :-)

Edited by asiaf1
Posted

[QUOTE]Może coś uda mi się wpłacić w czerwcu, jak dostanę pieniądze. On ma na imię tak, jak mój psiak, więc musi być z nim dobrze[/QUOTE].

[QUOTE]zaznaczam sobie temat,bede sie starala pomoc,ale kaske poslalbym w czerwcu,teraz jestem zabita finansowo..............piekny pies,zdrowiej Kochaniutki:)[/QUOTE]

Wspaniale!
Asia ma pod opieką tyle bezdomniaków :-(.....

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Jak sie miewa Oskar?Cioteczki pilnie potrzebny doswiadczony DT dla ROJA_Ma odlezyny.....i nie jest dobrze....znacie taki....Funduszy nazbierane sporo........tylko gdzie domek.....

• 6 months later...