Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co z tymi kluczami od boksów?
Jak tam przyjdę w czwartek rano, to mogę iść od razu do Oskarka, czy muszę najpierw u kogoś klucza poszukać?

Posted

Ludek klucze są w szatni.

U Oskara zostawiłam karme dla nerkowca na razie mało, bo worka nie mogłam przywieźć. Jest w różowej siatce z napisem Kapp Ahl.

Posted

[quote name='doddy']Ludek klucze są w szatni.

U Oskara zostawiłam karme dla nerkowca na razie mało, bo worka nie mogłam przywieźć. Jest w różowej siatce z napisem Kapp Ahl.[/quote]

Mam go nakarmić czy karmi go pracownik? Jeśli ja to ile mam mu sypnąć?

Posted

Ja po 1 listopada postaram się jeszcze troszkę pieniędzy wpłacić, teraz niestety bieda( moje trzy psy zachorowały na zapalenie krtani i ciągnie się to juz 2 tygodnie).
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Ludek'][quote name='doddy']Ludek klucze są w szatni.

U Oskara zostawiłam karme dla nerkowca na razie mało, bo worka nie mogłam przywieźć. Jest w różowej siatce z napisem Kapp Ahl.[/quote]

Mam go nakarmić czy karmi go pracownik? Jeśli ja to ile mam mu sypnąć?[/quote]

Dziewczyny jak z tym jedzeniem, bo albo go podtuczę, albo przegłodzę :lol: .

Posted

Mam prosbe podajcie mi nr. konta to cos wplace nie obiecuje ze bedzie duzo ale zawsze cos... niestety sama jeszcze nie pracuje...ale cos tam jeszcze zostalo z pieniedzy z 18tych urodzin to wplace...
A jak on sie czuje?? Jak zobaczylam zdjecia to sie prawie rozplakalam... biedactwo.... :cry: :cry: :cry:

Posted

Wczoraj była przymiarka wózka. Niestety z powodu wykrzywionych tylnych łapek i problemów z włożeniem ich w otwory, wózek pojechał do poprawki. Ma być na piątek. Oby było dobrze.
[b]Lavinio dasz radę być w piątek po południu ? [/b]

Posted

[quote name='asiuniap']Co najmniej od niedzieli do wtorku nie będę mogła odwiedzać Oskara. Będzie potrzebne zastępstwo,[/quote]
Witaj,
Bardzo chętnie Cię zastąpię - od niedzieli do wtorku włącznie mogłabym przyjeżdzać do Oskara codziennie. Nie wiem tylko, jak się do niego dostać. W piątek byłam u niego i było Ok, a w sobotę boks był zamknięty, a lekarz nie chciał wydać klucza. Nie chciałam "robić dymu" więc zostawiłam uprane rzeczy pod boksem i poszłam do domu. Było to przykre, ale z drugiej strony wiem, że nie każdy "z ulicy" może sobie tak po prostu do niego wejść. Bardzo chciałabym przyłączyć się do pomocy.
Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='Ania-Sonia'] W piątek byłam u niego i było Ok, a w sobotę boks był zamknięty, a lekarz nie chciał wydać klucza. [/quote]

Kurczę mam nadzieję, że jutro rano bez problemu uda mi się wejść do Okarka.

Posted

Witam po strasznieeeee długiej przerwie, ale wróciłam i moze ktoś mnie jeszcze pamięta. Słuchajcie z racji pracy mogę wysłać taki kawałek banera - materiał plandekowy, bardzo wytrzymały. Można go położyć na zwykłym materacu - no chyba, że któraś z Was ma talenty krawieckie i obszyje materac tym banerem. Wtedy można bidulka położyć na tym materacyku i będzie łatwo go wyczyścić.Mogę wysłać kasę na taki materac - najlepiej kupić zwykłą, grubą gąbkę w hurtowni tapicerskiej. Dajcie znać czy przyda się taka pomoc. A jeszcze jedno - widziałam w animalsach kotkę z niewładnym tyłem - chodziła w pampersach - może by spróbować, choć wiem, że to dużo kosztuje.

Posted

Odebralam dziś od kochanej anonimki 100zł na karmę dla niuniusia. Dzieki Ci i widzę, że w końcu tu zagladasz :P

Ja niestety musze na razie wyłączyć się ze spacerków bo mam pilny przypadek w domu.

Jeżeli jednak ktoś nie bedzie miał czasu podejechac to dajcie znać.

Posted

Podeślemy coś Oskarkowi, z supergogą - wprawdzie nie będzie to wielka kwota, bo mamy total finansowy dół, ale nie można zapominać o psince.
Czy kontaktowała się z Wami Borsaf - pisała do supergogi (chyba przez ten jej baner Oskarkowy) w sprawie przeslania materacyka czy coś w tym rodzaju. Supergoga wskazała Lavinię, jaka osobę do kontaktu, tylko nie wiem, czy ta wiadomość doszła, bo padł nam serwer i nie wysyłało poczty przez jakiś czas.
Trzymamy paluchy za wózeczek i Oskarka.

Posted

Byłam dzisiaj u Oskarka. Słodziutki psiaczek.
Nastraszona przez asiuniap nastawiłam się bojowo, a tu miła niespodzianka. Pan z recepcji poprosił studenta, żeby ze mną poszedł. Student był bardzo miły, pomógł mi przy Oskarku, wyprowadziliśmy go na spacer. Na spacerze był bardzo bojowy, jeżył się i chyba chciał wdać się w bójkę :o, na co oczywiście mu nie pozwoliliśmy.

W rogu boksu położyłam nocne posłanie, bo było zasiusiane, a koło biurka/wózka to co leżało na posłaniu. Trzeba to uprać. Nie zabierałam, bo najwcześniej mogę być w środę.

Posted

W imieniu swoim i Oskarka chciałabym podziękować [color=red][size=6]prezesowi wydawnictwa kartograficznego DEMART[/size][/color] za darowiznę na rzecz naszego niuńka w wysokości 1 000 PLN.
Pieniądze te po uzgodnieniu z Lawinią na razie trzymam u siebie z przenaczeniem na opłate za miejsce jego pobytu.

Posted

Jeszce chciałam napisać, że Oskarek z apetytem zajada karmę Royal Canin Renal FR16 (karma dla psow z problemami nerkowymi)
Poprzednia trochę mu nie smakowała (mam nadzieję, że nikogo nie urażę tym stwierdzeniem :oops: )