Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gabriella']może ciocie napiszą parę słówek ;)

czy Oskarek schrupał już sucharki?:megagrin:[/quote]

Ma jeszcze żelazny zapas:cool3:
W hotelu teraz przebudowa, psiaki będą miąły elegancką terakotę, więc Oskarek nie może tak często wychodzić bo na wybiegu plac budowy a nasz bohater wszystkim się interesuje i wszędzie włazi.

Po tych wszystkich przebudowach chcemy zacząć nową kurację odleżynową. Wetka która miała już kilka sparaliżowanych psiaków mói że jedynym sposobem na to żeby nie miały odleżyn jest grubaaaa warstwa słomy jako posłanko.
Podobno odleżyny szybko się goją i nie robią nowe.
zobaczymy

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, my mamy jako posłanko miękką, gruba na 8-10 cm gabkę, a na to materacyk w stylu drybeda (od Ani-Soni:loveu: ) i jak na razie nic nowego się nie zrobiło, a stare się goi... Czy Oskarek jest może naświetlany lampą np. Bioptron? bo u Aksy sprawdza sie świetnie!!! no i ostatnio bardzo sobię chwalę maść Lorinden N... Słuchaj, jak Aksa się pogoi może AFN się zgodzi wypożyczyć lampę Oskarkowi? Bo u niego to chyba gorsza sprawa to i dłużej się będzie goić...:-( Mam nadzieję że się nie wymądrzam? mówię po prostu co zauważyłam u KrAksy:evil_lol:
Pozdrowienia dla kółkowca:loveu:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Wiesz, my mamy jako posłanko miękką, gruba na 8-10 cm gabkę, a na to materacyk w stylu drybeda (od Ani-Soni:loveu: ) i jak na razie nic nowego się nie zrobiło, a stare się goi... Czy Oskarek jest może naświetlany lampą np. Bioptron? bo u Aksy sprawdza sie świetnie!!! no i ostatnio bardzo sobię chwalę maść Lorinden N... Słuchaj, jak Aksa się pogoi może AFN się zgodzi wypożyczyć lampę Oskarkowi? Bo u niego to chyba gorsza sprawa to i dłużej się będzie goić...:-( Mam nadzieję że się nie wymądrzam? mówię po prostu co zauważyłam u KrAksy:evil_lol:
Pozdrowienia dla kółkowca:loveu:[/quote]
Dzięi za rady.
Oskarek nie był naświetlany jeszcze taką lampą.
Spróbuję znaleźć w internecie może ktoś ma.
A ile ona kosztuje?

• 3 weeks later...
Posted

Dziś odebrałam lampę do naświetleń. Gallegro (mam nadzieję, że nie przekręciłam:oops:) pożyczył mi ją i będziemy nią naświetlać ranę Oskarka. Jeżeli terapia poskutkuję kupimy taką dla niego na stałe.
Trzymajcie kciuki.
we wtorek jadę do niego

Posted

[quote name='ulvhedinn']Powinno pomóc, u Aksy sa znaczne postępy:lol: A wujaszka Gallegro proponuję ozłocić, albo co....:cool3:[/quote]

a jak wy ją naświetlacie tzn. ile czasu dziennie?
Wujaszek Gallegro to super facet:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='chatita']hej nie chce zasmiecac Wam watku napiszcie tylko czy piesio ma dom staly czy jest na tymczasie bo sie pogubilam[/quote]
Oskar mieszka w hotelu dla zwierząt od ponad roku. To jest tymczas ale dla niego to jest jedyny dom jaki miał:placz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...