asiaf1 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Gabriella']może ciocie napiszą parę słówek ;) czy Oskarek schrupał już sucharki?:megagrin:[/quote] Ma jeszcze żelazny zapas:cool3: W hotelu teraz przebudowa, psiaki będą miąły elegancką terakotę, więc Oskarek nie może tak często wychodzić bo na wybiegu plac budowy a nasz bohater wszystkim się interesuje i wszędzie włazi. Po tych wszystkich przebudowach chcemy zacząć nową kurację odleżynową. Wetka która miała już kilka sparaliżowanych psiaków mói że jedynym sposobem na to żeby nie miały odleżyn jest grubaaaa warstwa słomy jako posłanko. Podobno odleżyny szybko się goją i nie robią nowe. zobaczymy Quote
ulvhedinn Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wiesz, my mamy jako posłanko miękką, gruba na 8-10 cm gabkę, a na to materacyk w stylu drybeda (od Ani-Soni:loveu: ) i jak na razie nic nowego się nie zrobiło, a stare się goi... Czy Oskarek jest może naświetlany lampą np. Bioptron? bo u Aksy sprawdza sie świetnie!!! no i ostatnio bardzo sobię chwalę maść Lorinden N... Słuchaj, jak Aksa się pogoi może AFN się zgodzi wypożyczyć lampę Oskarkowi? Bo u niego to chyba gorsza sprawa to i dłużej się będzie goić...:-( Mam nadzieję że się nie wymądrzam? mówię po prostu co zauważyłam u KrAksy:evil_lol: Pozdrowienia dla kółkowca:loveu: Quote
asiaf1 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='ulvhedinn']Wiesz, my mamy jako posłanko miękką, gruba na 8-10 cm gabkę, a na to materacyk w stylu drybeda (od Ani-Soni:loveu: ) i jak na razie nic nowego się nie zrobiło, a stare się goi... Czy Oskarek jest może naświetlany lampą np. Bioptron? bo u Aksy sprawdza sie świetnie!!! no i ostatnio bardzo sobię chwalę maść Lorinden N... Słuchaj, jak Aksa się pogoi może AFN się zgodzi wypożyczyć lampę Oskarkowi? Bo u niego to chyba gorsza sprawa to i dłużej się będzie goić...:-( Mam nadzieję że się nie wymądrzam? mówię po prostu co zauważyłam u KrAksy:evil_lol: Pozdrowienia dla kółkowca:loveu:[/quote] Dzięi za rady. Oskarek nie był naświetlany jeszcze taką lampą. Spróbuję znaleźć w internecie może ktoś ma. A ile ona kosztuje? Quote
supergoga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co nowego u Oskarka - jak tam jego odleżyny - czy udało się z lampą. Proszę, przyslijcie mi numer konta - to postaram się cos jeszcze dla niego podesłać. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No właśnie,dawno nie było wiesci od Oskarka ([SIZE=1]ja się tu wcale nie odzywam,ale uważnie śledzę,co tam nowego u psiska;)) :) [/SIZE] Quote
paros Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 I co słychać u Oskarka? [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9967/oskar0190ju.jpg[/IMG] Quote
asiaf1 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Dziś odebrałam lampę do naświetleń. Gallegro (mam nadzieję, że nie przekręciłam:oops:) pożyczył mi ją i będziemy nią naświetlać ranę Oskarka. Jeżeli terapia poskutkuję kupimy taką dla niego na stałe. Trzymajcie kciuki. we wtorek jadę do niego Quote
Gabriella Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :kciuki: za lampę oby Kłapouszkowi pomogło. :loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Powinno pomóc, u Aksy sa znaczne postępy:lol: A wujaszka Gallegro proponuję ozłocić, albo co....:cool3: Quote
asiaf1 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='ulvhedinn']Powinno pomóc, u Aksy sa znaczne postępy:lol: A wujaszka Gallegro proponuję ozłocić, albo co....:cool3:[/quote] a jak wy ją naświetlacie tzn. ile czasu dziennie? Wujaszek Gallegro to super facet:loveu: Quote
Patkant Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czyzby wszyscy zapomnieli o Oskarku??:diabloti: Do gory piesku!! :loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Oskarku lampa pomoże...i będziesz się odrazu lepiej czuł.... słodziak z Ciebie niesamowity... a co do gallegro...hmmmm... klonowac, klonować i jeszcze raz klonować :) Quote
Gabriella Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nie zapomnieliśmy. Życzę Ci Oskarku byś w tym nowym roku poznał swojego ; tego jedynego przyjaciela-człowieka z którym bedziesz już na zawsze.:loveu: Quote
asiaf1 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Ciociu Gabriello dzięujemy za paczuszkę!!! Quote
chatita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hej nie chce zasmiecac Wam watku napiszcie tylko czy piesio ma dom staly czy jest na tymczasie bo sie pogubilam Quote
Aga_Mazury Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Oskarku.....nie mogę się napatrzeć jaki Ty sliczny pysiol masz :) Quote
asiaf1 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 [quote name='chatita']hej nie chce zasmiecac Wam watku napiszcie tylko czy piesio ma dom staly czy jest na tymczasie bo sie pogubilam[/quote] Oskar mieszka w hotelu dla zwierząt od ponad roku. To jest tymczas ale dla niego to jest jedyny dom jaki miał:placz: Quote
Gabriella Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 czy jakieś cioteczki widziały ostatnio Kłapciuszka?:loveu: Quote
Recommended Posts