Gabriella Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Nie wiedziałam, że Oskarek tak bardzo lubi ciacha:tort: . Zdjęcia jak zwykle urocze, ale to przecież nasz Model, zawsze wychodzi ślicznie. Ciociu Oskarek to duży chłopak i nie trzeba:painting: go pilnować (tak myślę):Help_2: . Zawsze mogę zamienić urlop długoweekendowy na dni wolne po długim weekendzie (ups trudne do napisania). Tylko boję się, że może troszkę za dużo:drinka:, a co gorsze :iloveyou: :buzi: w mojej Ciapuli .:razz: bo to taki przystojniak8-) :smokin: Quote
wtatara Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzięki Gabriella że chcesz tak bardzo pomóc Oskarkowi Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Gabriella napisał(a):Nie wiedziałam, że Oskarek tak bardzo lubi ciacha:tort: . Oj, bardzo lubi :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A teraz dowody, że Oskar z wózeczkiem radzi sobie bardzo dobrze: http://www.youtube.com/watch?v=h_aQ9nVLxCU tu zobaczył kotecka :razz: http://www.youtube.com/watch?v=2KrG6r9YKlQ Quote
Gabriella Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 O jejciu, Oskar to prawdziwy rajdowiec. :lol: Quote
diana79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ile w nim jest życia i radości :crazyeye: :laola: :multi: :multi: :multi: Quote
asiaf1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Pewnie, że jest rewelacyjny tylko dlaczego go nikt nie chce:placz: Quote
justynavege Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no wlasnie :( niestety pies niepelnosprawny wymaga ogomnej opieki i poswiecenia moze dlatego .........:-( Quote
ulvhedinn Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 O rany, jakbym KrAksę widziała:evil_lol: Co one takie świry, te nasze wózkowe psiaki? :evil_lol: KrA też usiłuje byc jednocześnie w kilku miejscach, ciągnie smycz, szczeka, domaga się smaków i pieszczotek... Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ja się muszę poskarżyć :diabloti: Oskar to mały złodziejaszek!! Przegrzebał mi torebkę w poszukiwaniu ciasteczek :evil_lol: ale od początku: Najpierw Ciocia Deszczowa wymiziała potem był lans po wsi :razz: ;) potem opalanie ;) a potem sępienie wysępił uszko ;) i po uszku ;) Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 O, proszę bardzo, oto Oskar, tylko się ukrywa pod postacią psa :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Bodziulka, jakie Ty piękne foty umiesz robić!!!! :crazyeye: (ta ostatnia - najmniej udana :diabloti: ). Oskarek super wygląda, i dziewczyny też! PS. Osobiście uważam, że dogomaniaczki to najładniejsze kobitki są!!!! :lol: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Bodziulka, jakie Ty piękne foty umiesz robić!!!! :crazyeye: (ta ostatnia - najmniej udana :diabloti: ). Oskarek super wygląda, i dziewczyny też! :eviltong: PS. Osobiście uważam, że dogomaniaczki to najładniejsze kobitki są!!!! :lol: nawet jak nie mają loków :evil_lol: Quote
Gabriella Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 no proszę , proszę, Oskarek to godny następca Sherlock'a Holmes :sg168: , wie gdzie mogą być najlepsze kawałki . Cioteczki , i co z Oskarkiem w maju:???: Quote
asiaf1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Gabriella napisał(a):no proszę , proszę, Oskarek to godny następca Sherlock'a Holmes :sg168: , wie gdzie mogą być najlepsze kawałki . Cioteczki , i co z Oskarkiem w maju:???: Ciociu na szczęście okazało się, że znalazła się osoba do pomocy przy Oskarze i bęedzie mógł zostać w hotelu. Uff.. Mamy tylko zapłacić część pensji dla tej Pani. Bardzo się cieszę z tego rozwiązania bo wygląda na to, że sytuacja opanowana. Jeszcze raz dziękuję Ci za chęć pomocy Oskarkowi. Ciociu jesteś Wiekla:loveu::calus: Quote
Bodziulka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Gabriella napisał(a):no proszę , proszę, Oskarek to godny następca Sherlock'a Holmes :sg168: , wie gdzie mogą być najlepsze kawałki . wie aż za dobrze, i nie chciał nic zostawić dla innych ;) Quote
Bodziulka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Fotki sprzed 2 tygodni ;) zbiorowe lenistwo ;) Quote
Gabriella Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Z pewnością jest to najlepsze rozwiązanie dla Oskarka, nie będzie musiał stresować się z powodu zmiany miejsca no i samej podróży. Chociaż patrząc na zdjęcia z Oskarkiem mam wrażenie, że z niego to taki psiniuk jedynak, który uwielbia pozować do zdjęć :gent: i myślę, że szybko by się zadomowił w nowym miejscu ( u nas), chociażby z jednego powodu jakim jest moja urodziwa Ciapula:wink: . Biorę wolne dni we własciwym terminie i szukam dla Oskarka uszek. :buzi: dla Kłapciucha Quote
Bodziulka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Filmiki Oskara z soboty http://www.youtube.com/watch?v=wq3idLyd6MM http://www.youtube.com/watch?v=AWeunDAQLS8 Quote
Recommended Posts