Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiedziałam, że Oskarek tak bardzo lubi ciacha:tort: .
Zdjęcia jak zwykle urocze, ale to przecież nasz Model, zawsze wychodzi ślicznie.
Ciociu Oskarek to duży chłopak i nie trzeba:painting: go pilnować (tak myślę):Help_2: .
Zawsze mogę zamienić urlop długoweekendowy na dni wolne po długim weekendzie (ups trudne do napisania).
Tylko boję się, że może troszkę za dużo:drinka:, a co gorsze :iloveyou: :buzi: w mojej Ciapuli .:razz:

bo to taki przystojniak8-) :smokin:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, jakbym KrAksę widziała:evil_lol: Co one takie świry, te nasze wózkowe psiaki? :evil_lol: KrA też usiłuje byc jednocześnie w kilku miejscach, ciągnie smycz, szczeka, domaga się smaków i pieszczotek...

• 2 weeks later...
Posted

Ja się muszę poskarżyć :diabloti: Oskar to mały złodziejaszek!! Przegrzebał mi torebkę w poszukiwaniu ciasteczek :evil_lol:

ale od początku:
Najpierw Ciocia Deszczowa wymiziała

potem był lans po wsi :razz: ;)

potem opalanie ;)

a potem sępienie

wysępił uszko ;)

i po uszku ;)

Posted

Bodziulka, jakie Ty piękne foty umiesz robić!!!! :crazyeye: (ta ostatnia - najmniej udana :diabloti: ). Oskarek super wygląda, i dziewczyny też!

PS. Osobiście uważam, że dogomaniaczki to najładniejsze kobitki są!!!! :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bodziulka, jakie Ty piękne foty umiesz robić!!!! :crazyeye: (ta ostatnia - najmniej udana :diabloti: ). Oskarek super wygląda, i dziewczyny też!

:eviltong:

PS. Osobiście uważam, że dogomaniaczki to najładniejsze kobitki są!!!! :lol:

nawet jak nie mają loków :evil_lol:

Posted

Gabriella napisał(a):
no proszę , proszę, Oskarek to godny następca Sherlock'a Holmes :sg168: , wie gdzie mogą być najlepsze kawałki .

Cioteczki , i co z Oskarkiem w maju:???:

Ciociu na szczęście okazało się, że znalazła się osoba do pomocy przy Oskarze i bęedzie mógł zostać w hotelu. Uff..
Mamy tylko zapłacić część pensji dla tej Pani.
Bardzo się cieszę z tego rozwiązania bo wygląda na to, że sytuacja opanowana.

Jeszcze raz dziękuję Ci za chęć pomocy Oskarkowi.
Ciociu jesteś Wiekla:loveu::calus:

Posted

Gabriella napisał(a):
no proszę , proszę, Oskarek to godny następca Sherlock'a Holmes :sg168: , wie gdzie mogą być najlepsze kawałki .

wie aż za dobrze, i nie chciał nic zostawić dla innych ;)

Posted

Z pewnością jest to najlepsze rozwiązanie dla Oskarka, nie będzie musiał stresować się z powodu zmiany miejsca no i samej podróży.
Chociaż patrząc na zdjęcia z Oskarkiem mam wrażenie, że z niego to taki psiniuk jedynak, który uwielbia pozować do zdjęć :gent: i myślę, że szybko by się zadomowił w nowym miejscu ( u nas), chociażby z jednego powodu jakim jest moja urodziwa Ciapula:wink: .
Biorę wolne dni we własciwym terminie i szukam dla Oskarka uszek.
:buzi: dla Kłapciucha