Linka Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Piękne te psie mordki :lol: :lol: A oto Dudosław :wink: Psia młodość :roll: Ostatni "spacer" z Grafem (ktoś miał mi fotki przysłać jeszcze :roll: )
Marta !!! Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Uuups.. Linka !! Na smierć zapomniałam.. :oops: PRZEPRASZAM !!!!!! Już wysyłam..
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Suuuuuuuper zdjecia!! Wiecej, wiecej takich prosze!! :angel: Ale Dudus ma oczy :o takie kolorowe :o :lol: :lol:
Linka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Uuups.. Linka !! Na smierć zapomniałam.. PRZEPRASZAM !!!!!! Już wysyłam.. Widze, że jednak ktoś sobie przypomniał o mnie :lol: nie ma za co... dzięki :wink: Suuuuuuuper zdjecia!! Wiecej, wiecej takich prosze!! Wieczorem wrzuce te, które przysłała mi Marta :D
dbsst Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 zapraszam na topik mojej Szpilki ;)Tutaj;) nie umiem tak ladnie maskowac jeszcze :oops: Milej zabawy zycze :D Gab_Rysia ale slicznosciowe foty a raczej psy a kto mi tak slicznie zamaskowal dziekuje :buzi: dobroczyncy ;) Linka chyle czola piekny pan :D
Linka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 dbsst dzięki :wink: sapiące cielaki Marta mam nadzieje że Graf nie ma jednak zadnych urazów psychicznych (?) :( Dudek bywa okropny czasem... teraz ogólnie coraz częściej
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 suuuuuuper!! Sliczne boksie.. :angel: Wysciskac je tam od nas prosze! Widze, ze tam w Poznaniui pogoda dopisuje, nie tak jak nam :-? :D
Linka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 suuuuuuper!! Sliczne boksie.. :angel: Wysciskac je tam od nas prosze! Widze, ze tam w Poznaniui pogoda dopisuje, nie tak jak nam :-? :D Mrówka pisząc ostatni nie miałam na myśli, że był jakoś baardzo niedawno :lol: Tak wyglądał u nas październik jeśli dobrze pamiętam, a właściwie jego początek :roll:
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 suuuuuuper!! Sliczne boksie.. :angel: Wysciskac je tam od nas prosze! Widze, ze tam w Poznaniui pogoda dopisuje, nie tak jak nam :-? :D Mrówka pisząc ostatni nie miałam na myśli, że był jakoś baardzo niedawno :lol: Tak wyglądał u nas październik jeśli dobrze pamiętam, a właściwie jego początek :roll: A ja myslalam ze teraz,,, :oops: To dobrze, ze mnie poinformowalas bo juz sie martwilam ze tylko u mnie tak nie ladnie :P
arima Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Śliczne te Wasze boksie.....szkoda,że Dudusia więcej nie zobacze :( :( :(
Marta !!! Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Linka Graf ma sie doskonale.. Juz zapomnial o całym zdarzeniu.. ;)
Linka Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 No to całe szczęście.... Dudek niestety robi sie coraz bardziej agresywny i szczerze nie wiem co mam już z nim zrobić :-?
Marta !!! Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Nie zazdroszcze.. :( Szkoda,ze tak się zmienił.. Chyba teraz wspólne spacery bedziemy musiały sobie odpuścić.. :( Mam jednak nadzieje,ze chłopak zmądrzeje i przstanie sie tak stawiac...
bartek_yo Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 a teraz kolej na mnie :D zdjecia robione telefonem wiec przepraszam za fatalna jakosc :-? ale da sie ogladac :wink: moja kochana Kora slodko spi :D tu ja ja obudzilem :evilbat: hehe uchole sie wywinely :lol: zapatrzona w costam :wink: i moje ulubione zdjecie :D 8) dziekuje za uwage 8)
Marta !!! Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 No no no.. Śliczna panienka.. :) Uściskaj ją od nas.. :)
dbsst Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 no widze ze Kora to juz nie kulawa dziewczyna jest ;) Szpilka
mrowka Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Ale ona juz duza :o :o Wysciskaj sliczna paniene :D Teraz lece hisorie Szpilki ogladac 8) :lol:
bartek_yo Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 a dziekujemy dziekujemy za mile slowa :D kiedy zalatwie ten ********** kabel :evilbat: to bede was raczyl kolejnymi zdjeciami :D 8) mrowka ona malutka jest hehe :wink: 6 roku ma w tej chwili :)
Linka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 To teraz znowu my :wink: Pomęczyłam troche Dudka :grins:
Marta !!! Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 No no no. Ależ Duduś ma gustowne wdzianko.. Napewno nie zmarznie zimą.. :)
mrowka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 :o To Dudek ma ubranko! Nie wiedzialam :D To pierwsze zdjecie jest boskie!! Jak jakich hrabia siedzi :D :D Sliczny Dudus! Wysciskaj go od nas...
Linka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 a no ma... w zeszłym roku (za czasów kiedy jeszcze wyglądał jak połowa kija od miotły) byłam zmuszona kupić i jakoś "przypadkiem" znalazłam dzisiaj w szafie :lol: Nie był zbyt szczęśliwy, ale ku jego (naszej :D ) radości zapowiada się ciepła zima w tym roku :wink:
CHI Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Upss :oops: tak dawno mnie nie było, że zapomniałam, że to tu się wkleja zdjęcia - To najnowsze zdjęcia Fufu (aut. MariaMag) - Fufu ma "w papierach" Ja Pantera i ja to wymyśliłam... Prorok czy co? :wink: a tak wygląda całe zdjęcie: pozostałe zdjęcia umieszczę jak się uporam z pracą zawodową... obiecuję...
MariaMag Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 To ja też coś dołoże, bo dawno nie wstawiałam żadnych fotek. Ale najpierw wstęp: Ponieważ robi się zimno - idzie zima, w kominku pali się coraz częściej, moje boksie (zwłaszcza mowa tu o Ataku) większość czasu spędzają tak: Chociaż Xara też nie pogardza wygodą :evilbat: :
Recommended Posts