Marta !!! Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 A to mój dzisiejszy fotomontaż.. ;) Wykonanie i kopia trochę mizerne ale efekt mnie się podoba.. :) Tak wyglądał by mój uszasto ogoniasty bez klapiaków.. ;) Jak wam się podoba? Ładnie by mu było co nie? ;)
CHI Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Marta !!! - ładnie się bawisz - wirtualnie uchi obcinasz :lol: :wink:, choć dobrze, że tylko tak ... Poklepki i czorchanko dla ogoniastej białomordki :D :D Witamy w gronie ogoniastych. Też kończe film - zostało mi jakieś 2-3 zdjecia, w tym tygodniu powinny być. Oj też się u nas pozmieniało. Kto się wybiera do Opola??? z bokserstwem???
Dota Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Dzięki za miłe słowa na temat Rodka :D Jak tak patrzę na takie śliczne dzieciaczki jak Gotha to też bym chciała żeby mój był ciągle takim maluchem, przynajmniej łatwiej byłoby go nosić po schodach :wink: . A tak wogóle Netka to przecież jesteśmy rodzinką :P , bo mój też po Casanovie - wiec całuski dla suni od braciszka. Sylwia, Rodo budowę to rzeczywiście odziedziczył po tatusiu, wprawdzie nigdy go nie widziałam "na żywo", ale widziałam parę razy mamusię. A Graf z obciętymi uszkami wygląda zupełnie jak moja poprzednia bokserka Nemi My akurat już ją kupiliśmy z obciętymi uszkami i naprawdę nikomu nie polecam obcinania, bo sunia się przez to troche nacierpiała.
mrowka Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Marta dobrze ze nie kopiowalas mu uszu!! :lol: :lol: :lol: :evilbat: Mi sie podoba z naturalnymi! :D Czekamy na Wasze zdjecia CHI i netka :wink:
Marta !!! Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Żeby nie wiem jak mi się takie cięte podobały (a przyznaję,ze podobają) to i tak nie obcięłabym kłapiaków mojemu psu !!!! A ogona to już napewno.. Wolę dłuuugi.. ;)
bartek_yo Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 ja wole boksiki z uszkami klapniętymi! ja tez, tylko co do ogonka to nie wiem... :roll:
Marta !!! Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 To kilka fotek z sesji zatytułowanej "Przy płocie" ;) Grafcio uwielbia się obwachiwać z napotykanymi na spacerach psiakami a ja mu wtedy foteczki bach.. Hehe.. :lol: Bartek zobacz jak ładnie mu z ogonkiem.. :D
mrowka Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Ja juz nic nie pisze!! :lol: :lol: Grafcio jest cudny! W Bydgoszczy napewno wszystkie boksery "pobije" :D Marta na tych zdjeciach bawilas sie w obcinanie ogonka?? Czy Grafcio schowal go?? :lol: :lol:
Marta !!! Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Schował go mrówecko,schowal.. :) Jak sie dokładnie przyjrzeć to widać,zę tam jest.. ;)
mrowka Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 :oops: :oops: ja juz chyba slepa jestem! :lol: :lol: Nie no na tym 2 zdjeciu to jeszcze sie zgodze widac minimalnie zagiety ogonek :D ale na tym 3 to ja tylko cien ogonka widze :lol:
Marta !!! Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Jest, jest.. :) Nic nie ucinalam.. Kocham ten jego ogonek.. Jak bym mogła..?? ;)
Marta !!! Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Alez on ma potęzna tę.... obrożę.. ;) Fajny chłopak.. :) Podrap go za uszkiem od nas.. :)
hohufka Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Alez on ma potęzna tę.... obrożę.. ;) Gdy wyrósł ze swojej poprzedniej zdecydowałem się kupić mocną obróżkę, zwłaszcza po tym jak urwał dwie smycze :D.
Marta !!! Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Urwał dwie smycze ???? :o SZOK !!! Prawdziwy atleta..
hohufka Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Pierwszą urwał gdy był jeszcze mały (trudno w to uwierzyć ale był :wink: ), ale to była to była bardzo słaba smycz. Drugą urwał jakiś miesiąc temu - uwiązałem go przed sklepem, wychodzę - a pies wita mnie przed drzwiami merdając kikutem :o . Smycz, a raczej jej szczątki zostały przy płotku. Dobrze, że jego też nie przestawił :D .
Marta !!! Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Graf jest na to chyba za grzeczny.. On takie pokorne cielątko jest.. ;)
hohufka Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 No, Boro też jest grzeczny ... tylko tak na swój sposób :wink: :lol:
anastazja Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Marto-Graf pieknie rosnie :D Bedzie z niego kawal chlopa, oj bedzie :) Ma doskonala, mocna kosc, a o to coraz ciezej w bokserach :( No i kolorki pieknie mu sie wysycaja :D Hohufka-Boro wyglada kapitalnie :) My tez mamy taka obroze :D Jest swietna, bo nawet jak pies ciagnie, to go nie dusi :) Tylko nasza jest o wiele krotsza :) Tez zerwalismy pare smyczy....cos z 5 bedzie.Prawie wszystkie za mlodu, w porywach szalu radosci do innych psow :lol: :lol: Ale ostatnia to ringowke, na wystawie we Wrocku-poszedl karabinczyk i pekla jednoczesnie jedna czesc skorzana....Taaak-piesek sie pieknie prezyl.Dobrze, ze to bylo dzien przed naszym wystepem i pancia mogla kupic nowa smyczke (no i dobrze, ze Coris zna komende "zostan"-cwiczylismy wystawianie nieopodal ringu agility...) :lol:
hohufka Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 na wystawie we Wrocku-poszedl karabinczyk i pekla jednoczesnie jedna czesc skorzana... No tak, skąd ja to znam :lol: :lol: . Teraz już wiem, że pierwszą rzeczą po kupnie smyczy jest wymiana karabinczyka :D :D . A tu są nowe zdjęcia z dzisiejszej sesji: Pierwsze zatytułowane jest "Latać może każdy" A tu reszta:
Marta !!! Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Super fotki.. :) A te góry w tle.. Miodzio.. Macie gdzie się wybiegać.. :) Tylko pozazdrościć.. Boro to śliczny chłopak.. Ale nie bedę sie już powtarzać.. ;)
Recommended Posts