Agga Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Wiecie co boksery super wychodzą na fotach, szczególnie jak siedzą włascicielom na kolanch... :D
Crazy@ Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Panicia czyli moja Mama nie zgodziła się na publikację jej podobizny :D A dlaczego Drako został wycięty? :evil:
sylwiaskalska Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Crazy ale ja widze Drako A to Drako - kumpel Kufcia ( tak z innei rasy )
anastazja Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Marto-dalam osobny topik z namiarami na Bydgoszcz.... :) Drako pieknosci! Tak, tak-boksery to typowe psy kolanowe :lol: :lol: :D Ja tez podsylam pare :D Z nowym plecaczkiem (wlasnorecznie szytym) : z nowym kumplem, 4 miesiecznym bernardynkiem: zakratkowany, czyli w jedynym dobrym kagancu... : i z zakopana w faflach pileczka :D : Dzis byla przepiekna pogoda, masa nowych psow do poznawania-ach, zeby to juz naprawde byla wiosna.... :-?
mrowka Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 anastazjo no namwet mi nie mow ze te zdjeica dzis robilas.. :o :wink: Nie macie sniegu?? U mnie to jest i nawet jeszcze dzis lekko pruszylo :evil: Jak patrze na te zdjecia to juz sie doczekac wiosny nie moge.. dluuuuuuugie spacerki po lace :) Ahh zyc nie umierac ;) A Coris pekny jak zawsze!! Caludy dla niego.. :) Sliczny!!!! Na tym pierwszym zdjeciu jak pieknie stoi.. A plecak SUPER!! ;) Jka ty go zrobilas?? Nawet nie wpadlabym na taki pomysl.. SUPER to wyglada!! Coris teraz moze sobie noscic pileczki i smakolyki hehe nie musisz sie przeciazac.. :) Tez bede musiala Mejkowi kupic kaganiec, zeby sie chlopak pomalu przyzwyczajal..
Aireedhelien Posted March 5, 2004 Author Posted March 5, 2004 U MNIE SNIEGU PO KOLANA - mam tego juz dosc!!! rosi wlasnie spi na kolanach mojego brata ;)
Abi Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Anastazjo - Corisek, jak zawsze piekny :D :D :D Plecaczek - super. :D :D :D wydalo sie, Corisek to maluszek, nawet szczeniaczki sa od niego wieksze :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Agga Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Anastazja ja uwielbiam wszystkie boksie ale w twoim to ja się zakochałam...On jest przecudny...Wyściskaj go mocno... A zpomniałabym ...plecaczek ekstra...
Marta !!! Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Bomba fotki !!! Coris w tym całym rynsztunku mnie skojarzył się z psem policyjnym.. :lol: Bardzo fajnie.. A jaką minę strzelił na tej pierwszej fotce z bernardynem.. Hehe.. Extrasik.. Całusy dla niego..
Aireedhelien Posted March 6, 2004 Author Posted March 6, 2004 A jaką minę strzelił na tej pierwszej fotce z bernardynem.. Hehe.. Extrasik.. prawdziwy szalonooki hyhy coris przecodny jak zwykle. a czy jego siersc w realu jest taka sama jak na fotkach bo naprawde jest piekna :angel:
mrowka Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Marta :o jaki on ma sliczny pyszczek.. taki slodziutki, nic tylko zjesc takiego :lol: Piekny!!
anastazja Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 :D Mrowko :) Plecaczek jest z resztek mojego plecaka-stwierdzilam-dlaczego ja mam targac rzeczy Corisa na jego spacer?! :lol: W koncu to dorosly, zdrowy pies-nie ma tak dobrze ;) :lol: Abi-przeciez ja zawsze mowilam, ze Corisek to malutki pieseczek i nikt mi nie wierzyl a teraz nie ma juz co do tego watpliwosci :D Heheh-on tak celowo podszywa sie pod psa policyjnego :lol: To dobrze dziala na ludzi-jakos tak uspokajajaco, zabieraja swoje puszczone luzem, wsciekle psy na smycze, omijaja nas duzym lukiem... :lol: :lol: Wiem, wiem-wstretna jestem, ze to wykorzystuje ;) :lol: Benkiem byl zachwycony i naprawde nie wiedzial, gdzie ma z tego szalenstwa patrzec :lol: W koncu jakis wiekszy pies do przewracania i tarmoszenia za ogon-malo tego, pies, ktory sam chce byc poniewierany i ma z tego jeszcze radoche :lol: Mowie Wam-kosmos radosci :lol: Aireedhelien-chodzi o kolor? Jesli tak, to z nim bywa roznie-zmienia kolory 3 razy do roku-od dosc jasnego do prawie czerwonego-mozna sie pogubic :lol: Teraz ma kolor ciemnego miodu (z dodatkiem rudej czerwieni), do lata troche go przyciemni jak znam zycie. Dziekujemy za pochwaly pod naszym adresem :D Staramy sie, staramy choc na fotkach dobrze wypadac :D Marto-alez Grafko rosnie! No i polysk ma niesamowity :D Czym Ty go wypastowalas? :D ;) Czy ta pierwsza fotka jest moze po dluzszym spacerku? Ma mine, jakby mowil: daj mi juz odpoczac, gdzie znowu z tym aparatem :lol: Slodziak :D
Marta !!! Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 Hehe.. Wysoki połysk to "wina" aparatu.. ;) A co do pierwszej fotki to trafiłaś w 100% :) Usciski i buziaki dla wszystkich kochanych boksiów !!! :kiss_2:
kwleszek Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Witajcie. Oglądam piesiowe i piesie - wszystkie piękne. Chciałem pokazać Demona i jak zwykle próby dostarczenia tu fotek spełzły na niczym, ale się nie poddałem. Znalazłem dziś jakąś książkę o robieniu stron www, poczytałem i... To straszne dzieło, ładuje się okropnie, ale to parę godzin nauki. Zamieściłem 4ry fotki demona na http://stronademona.friko.pl Może ktoś ma sporo cierpliwości i wyrozumiałości. Pozdrawiam.
kwleszek Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Na pierwszej fotce kumpela Demona Negra. Pięknie ułożona dorosła suka. Psy świetnie się bawią na spacerach o ile uda nam się spotkać.
hohufka Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Przykro mi kwleszku, ale - przynajmniej u mnie - nic się nie wyświetla :(
kwleszek Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Tyż mi przykro. Ale u mnie powoli ładaje z tego linka. Poczytam jeszcze, może będzie lepiej. Mówiąc prawdę spodziewałem się problemów. Parę godzin to mało na stronkę. Pozdrówka.
Maksio Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Nie no Leszku super zdjęcia. Jak patrzę na Demona to jakbym widziałą Maksa. Ta sama mordula i spojrzenie. Zdjęcia super :D
Recommended Posts