burek2 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Humor go nie opuszcza-choć dupcia marznie.. Quote
avii Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Humor go nie opuszcza-choć dupcia marznie.. a śpioszków założyć mu nie można :razz: Quote
Toska Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Fuksiu , może ten nowy rok przyniesie jakąś dobrą zmianę w twoim życiu ? oby tak bylo , trzymam kciuki ! Fuksik szuka przyjaciela i cieplego domku -kto pomoże ? Quote
avii Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Fuksiu >> że też ten domek tak ...zasypało. ŚPI pod ..pierzynką śniegu. Trzymaj się zdrowo . Burek>> jak tam Fuksik w te sniegi :-( Quote
burek2 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 FUKS-to twardziel.Wierzy w lepsze jutro,pociesza płaczącego kumpla setera irl,jednak czasem spogląda tęsknie w stronę bramy.. Quote
avii Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Murka >>>>:helo: :helo: :helo: przekierowałam ci wiadomośc mailową zapytanie w sprawie Fuksika :loveu: Quote
Murka Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Odpisałam tej pani, dzięki avii :thumbs: Quote
avii Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Odpisałam tej pani że jakby co pokrywam koszty transportu , pamietaj :cool3: A może by dało sie i cuś z transportem ??? Tylko nie wiadomo skąd pani jest . Quote
Toska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 jak sytuacja u Fuksika ? coś się wyklarowało ? bo żadnych wieści od was nie ma i nie ma...... Quote
Murka Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Niestety do Białegostoku psiak nie pojedzie, bo mąż pani która była Fuksem bardzo zainteresowana ma dużo wątpliwości. Jest jednak jeszcze jedna osoba z Krakowa, która zdeklarowała się, że przygarnie Fuksa, jeśli nie znajdzie innego domu. A dziś miałam telefon od pana, który jest zdecydowany i zamierza w tym tygodniu po psiaka przyjechać! :cool3: Także czekamy na rozwój sytuacji... Quote
Toska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 no to nie jest źle ! skoro można nawet wybierać ;) może w koncu się psiakowi poszczęści -bardzo bym chciała !!! Fuksiu , trzymam za ciebie kciuki z calą moją psią bandą !!! Quote
Murka Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Ja po ostatnich zainteresowanych ludzikach, podchodzę z dystansem do nowych, którzy się deklarują ofiarować mu dom. I cieszyć się będe dopiero jak Fuksik będzie opuszczał schronisko w objęciach nowego Państwa... Najważniejsze jednak, że jest zainteresowanie :grins: Quote
avii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Także czekamy na rozwój sytuacji... To trzymamy za pomyślny rozwój :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
avii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :knuje: Fuksiu , może ten nowy rok przyniesie jakąś dobrą zmianę w twoim życiu ? oby tak bylo , trzymam kciuki ! LUDZIEEEEEEEE , TRZYMAĆ I NIE PUSZCZAĆ:lmaa: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Toska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 trzymamy trzymamy , co kto ma i może trzymać ;) a oprócz trzymania , prosimy o wiadomości ! Quote
avii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 a oprócz trzymania , prosimy o wiadomości ! TRZYMAĆ :mad: :mad: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :x Quote
Murka Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Trzymać kciuki!!! :happy1: W czwartek wielki dzień Fuksa! Przyjeżdżają po niego wspaniali ludzie z Mielca, są zdecydowani go adoptować. Będę przy wszystkim, bo z Lublina poprowadzę ich do schroniska, także zdam relację... Mam nadzieję, że ze schroniska wyjedziemy już razem z Fuksikiem :painting: Quote
avii Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 DOGOMANIACY TRZYMAĆ ZA ...POWODZENIE :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: FUKSIK >>>> do czwartku niiiiic ale to nic nie robię i trzymam czym się da :cool3: Quote
Toska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 o matko , niech już będzie ten czwartek !!! Fuksiu , oby wszystko dobrze poszlo - trzymam kciuki !!! Quote
avii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 DZISIAJ CZWARTEK !!!!!!!!!! WIELKI DZIEŃ !!!!!!!!!! Fuksik >> a ty masz zaprezentowac sie jak przystało na gentelmana >> nie psocic, nie warczeć, nie grymasić , nie gryźć ....... i wogóle .... masz tylko sie pięęęęknie usmiechać !!!!!!!!!!!:cool3: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Murka Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Kciuki trzeba będzie jeszcze trochę potrzymać ;) Właśnie dzwonił do mnie p.Marek i musiał odłożyć dzisiejszą wyprawę ze względu na warunki pogodowe. Zjawi się w schronisku w sobotę albo w dopiero w środę. Zapewnił mnie, że absolutnie z Fuksika nie rezygnuje :cool3: Quote
avii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Właśnie dzwonił do mnie p.Marek i musiał odłożyć dzisiejszą wyprawę ze względu na warunki pogodowe. Nie wiem jak w Mielcu ale znam te drogi .....wszędzie lodowisko a droga dla ...motocykla :shake: To trzymamy Mureczko ...:kciuki: :kciuki: ps wysłałam ci mail w sprawie ..Pazurka :roll: Quote
Recommended Posts