Jump to content
Dogomania

Kto chętny na wspólne treningi obedience w Warszawie?

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mokka']Trochę mnie pocieszyłaś, ale Leonowi od tego rozumu nie przybędzie :-?[/quote]

Wszystko jest kwestią odpowiedniego podejścia do tematu ;) Ja uważam, że ze strony mojego psa to był akurat objaw inteligencji - "pani poszła, coś zostawiła no to naturalne, że chodzi o to, żebym to jej z powrotem przyniósł" :cunao:

[size=2]Swoją drogą strasznie się męczył zanim udało mu się podnieść ten pachołek. Najpierw próbował wziąć go za czubek, ale był strasznie śliski i dopiero jak go przewrócił, to udało się go wziąć za podstawę :lol: [/size]

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorotak']
[size=2]Swoją drogą strasznie się męczył zanim udało mu się podnieść ten pachołek. Najpierw próbował wziąć go za czubek, ale był strasznie śliski i dopiero jak go przewrócił, to udało się go wziąć za podstawę :lol: [/size][/quote]
:roflt:

Leonowi bez problemu wszystko się mieści. Wzion i przyniósł :P

Posted

Acha, Mokka, czy Ty planowo masz 3 pachołki czy na coś czekasz?

Bo ja ambitnie :oops: zamówiłam 5 (wiesz, będą potrzebne do klasy 2 :cunao: ) a chwilowo mam wystarczająco dużo kłopotu z czterema. Jeśli chcesz to ten jeden mogę Ci pożyczyć (jak sądzę - na długo ;)) Bo jednak kwadrat to nie trójkąt... :D

Posted

Dostawię doniczkę na czwartego, Leon się ucieszy :D A dla zmyłki za każdym razem będzie stała gdzie indziej. Namieszam mu w łepetynie. :lol:
Ale malować nie bedę, estetą nie jestem. :wink:

Posted

[quote name='dorotak']Swoją drogą to widzę tu niezłe pomysły :cunao: na pachołki...[/quote]Tiaaa, a Misia każdy nowy rodzaj będzie musiała dokładnie zbadać pod kątem przydatności do spożycia. :evil:

Posted

Najprostszy sposob to blok rysunkowy ten wiekszego formatu i kartka zwinieta w tzw .rozek.
Ja takie pacholki zrobilam sobie w Bieszczadach w lato i jeszcze pokolorowalam.Imitacja doskonala.Gorzej jak spadl deszcz a pacholki byly na dworzu :lol:

Posted

No to mamy koniec tygodnia i czas się umówić na ćwiczenia :D Proponuję niedzielę o 9.00 tam gdzie zwykle. Flaire, nie masz nic przeciwko? Czy jest jeszcze ktoś chętny?

Posted

O ile mi wiadomo, to Flaire wybiera się do Poznania, więc raczej nie dotrzyma Ci towarzystwa. Zresztą będzie w domu później, to pewnie sama Ci odmówi :wink: .

Posted

No więc właśnie... Ja się ciągle nie mogę zdecydować, czy jechać (towarzysko) do Poznania, czy nie, a jeśli tak, to kiedy... Czy ewentualnie mogłybyśmy się spotkać jutro?

• 2 weeks later...
Posted

Ja kolezanki jestem jeszcze przez dwa weekendy uziemniona :( .
Ide jutro z Bianka do tradycyjnej szkolki dla psow ,chce sobie z boczku pocwiczyc w obecnosci innych psow.
Napiszcie sprawozdanko jak wam cwiczenia poszly,dobrze ?

Posted

Tym razem ja się zagapiłam i dostatecznie wcześnie nie zaczęłam krzyczeć KTOOOO!!!! no bo w niedzielę ja nie mogę... Więc chyba że jutro rano, o 8:30. Potem będzie trudno.

Są chętni?

Posted

[quote name='Flaire']Tym razem ja się zagapiłam i dostatecznie wcześnie nie zaczęłam krzyczeć KTOOOO!!!! no bo w niedzielę ja nie mogę... Więc chyba że jutro rano, o 8:30. Potem będzie trudno.

Są chętni?[/quote]

Jejuuu, 8.30 :o toż to środek nocy :roll: No, ale jeśli nie jutro to następny termin wypadłby nam w takim razie w połowie grudnia a może nawet po Nowym Roku... Więc spotkajmy się jutro o tej barbarzyńskiej godzinie :lol: