dorotak Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Mokka']Trochę mnie pocieszyłaś, ale Leonowi od tego rozumu nie przybędzie :-?[/quote] Wszystko jest kwestią odpowiedniego podejścia do tematu ;) Ja uważam, że ze strony mojego psa to był akurat objaw inteligencji - "pani poszła, coś zostawiła no to naturalne, że chodzi o to, żebym to jej z powrotem przyniósł" :cunao: [size=2]Swoją drogą strasznie się męczył zanim udało mu się podnieść ten pachołek. Najpierw próbował wziąć go za czubek, ale był strasznie śliski i dopiero jak go przewrócił, to udało się go wziąć za podstawę :lol: [/size] Quote
Mokka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='dorotak'] [size=2]Swoją drogą strasznie się męczył zanim udało mu się podnieść ten pachołek. Najpierw próbował wziąć go za czubek, ale był strasznie śliski i dopiero jak go przewrócił, to udało się go wziąć za podstawę :lol: [/size][/quote] :roflt: Leonowi bez problemu wszystko się mieści. Wzion i przyniósł :P Quote
dorotak Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Acha, Mokka, czy Ty planowo masz 3 pachołki czy na coś czekasz? Bo ja ambitnie :oops: zamówiłam 5 (wiesz, będą potrzebne do klasy 2 :cunao: ) a chwilowo mam wystarczająco dużo kłopotu z czterema. Jeśli chcesz to ten jeden mogę Ci pożyczyć (jak sądzę - na długo ;)) Bo jednak kwadrat to nie trójkąt... :D Quote
Mokka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No bo ja myslałam, że do zerówki 3, jedynki 4, a dwójki 5 :wink: Nie mam czwartego i tyle :D . Quote
kuncewmr Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Role pacholkow swietnie spelniaja odwrocone plastikowe doniczki. Jak ktos jest esteta to moze je pomalowac M+L Quote
Mokka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dostawię doniczkę na czwartego, Leon się ucieszy :D A dla zmyłki za każdym razem będzie stała gdzie indziej. Namieszam mu w łepetynie. :lol: Ale malować nie bedę, estetą nie jestem. :wink: Quote
Azir Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ja kiedyś pracowałam używając białych podłużnych wazonów, takich na cmentarz. Teraz jest po sezonie, może będzie wyprzedaż :lol: Quote
dorotak Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Mokka']Nie mam czwartego i tyle :D .[/quote] No to ja się pytam, czy chcesz? :D Swoją drogą to widzę tu niezłe pomysły :cunao: na pachołki... Quote
Flaire Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 [quote name='dorotak']Swoją drogą to widzę tu niezłe pomysły :cunao: na pachołki...[/quote]Tiaaa, a Misia każdy nowy rodzaj będzie musiała dokładnie zbadać pod kątem przydatności do spożycia. :evil: Quote
Romas Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Najprostszy sposob to blok rysunkowy ten wiekszego formatu i kartka zwinieta w tzw .rozek. Ja takie pacholki zrobilam sobie w Bieszczadach w lato i jeszcze pokolorowalam.Imitacja doskonala.Gorzej jak spadl deszcz a pacholki byly na dworzu :lol: Quote
dorotak Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No to mamy koniec tygodnia i czas się umówić na ćwiczenia :D Proponuję niedzielę o 9.00 tam gdzie zwykle. Flaire, nie masz nic przeciwko? Czy jest jeszcze ktoś chętny? Quote
Mokka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 O ile mi wiadomo, to Flaire wybiera się do Poznania, więc raczej nie dotrzyma Ci towarzystwa. Zresztą będzie w domu później, to pewnie sama Ci odmówi :wink: . Quote
Flaire Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 No więc właśnie... Ja się ciągle nie mogę zdecydować, czy jechać (towarzysko) do Poznania, czy nie, a jeśli tak, to kiedy... Czy ewentualnie mogłybyśmy się spotkać jutro? Quote
dorotak Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Flaire']Czy ewentualnie mogłybyśmy się spotkać jutro?[/quote] Jutro OK, ale trochę później - 9.30, dobrze? Quote
Flaire Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Dobra - będziemy w składzie Misia, ja, oraz świeżo ponumerowane patyczki. :D Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Ja wiem, że jeszcze wcześnie w tygodniu, ale ja bym znów chciała prosić o sobotę raczej niż niedzielę... Quote
dorotak Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Wszystko wskazuje na to, że ja niestety w ten weekend odpadam :( Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='dorotak']Wszystko wskazuje na to, że ja niestety w ten weekend odpadam :([/quote]Oki, wybaczę, bo w ten weekend mam inne wyjście. :D Quote
Flaire Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 No i kolejny weekend tuż-tuż. Są chętni? :D Quote
dorotak Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Flaire']No i kolejny weekend tuż-tuż. Są chętni? :D[/quote] My - jak zwykle ;) Quote
Romas Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ja kolezanki jestem jeszcze przez dwa weekendy uziemniona :( . Ide jutro z Bianka do tradycyjnej szkolki dla psow ,chce sobie z boczku pocwiczyc w obecnosci innych psow. Napiszcie sprawozdanko jak wam cwiczenia poszly,dobrze ? Quote
Flaire Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Tym razem ja się zagapiłam i dostatecznie wcześnie nie zaczęłam krzyczeć KTOOOO!!!! no bo w niedzielę ja nie mogę... Więc chyba że jutro rano, o 8:30. Potem będzie trudno. Są chętni? Quote
dorotak Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='Flaire']Tym razem ja się zagapiłam i dostatecznie wcześnie nie zaczęłam krzyczeć KTOOOO!!!! no bo w niedzielę ja nie mogę... Więc chyba że jutro rano, o 8:30. Potem będzie trudno. Są chętni?[/quote] Jejuuu, 8.30 :o toż to środek nocy :roll: No, ale jeśli nie jutro to następny termin wypadłby nam w takim razie w połowie grudnia a może nawet po Nowym Roku... Więc spotkajmy się jutro o tej barbarzyńskiej godzinie :lol: Quote
Flaire Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 No rzeczywiście: w przyszłym tygodniu mamy Grygara, a w tydzień potem ja do Pragi na wysyłaczkę jadę... :( Będziesz na którejś z tych imprez? Quote
dorotak Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Na seminarium za tydzień nas nie będzie. A za dwa tygodnie też będziemy w Czechach, ale nie na wysyłaczce, tylko na zawodach w Ostrawie ;) Quote
Recommended Posts