Agnieszka P Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 jesli sie wszystko uda rottek przyjedzie do krakowa Quote
gdgt Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 A ja zapraszam na najnowsze zdjęcia Tusi, suni z podkurczoną łapką, którą jest u mnie od dwóch dni: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23969&page=3[/url] Quote
ewa_m Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b156/Lara_Melon/24032006-058.jpg[/IMG] Napisalam do pewnej osoby w sprawie tego i jeszcze innego pieska. Postara sie znalezc im domek. Potrzebuje jedenk wiecej informacji na temat tego psiaka - sama zastanawia sie nad ta kaukazka (ma mi dac znac). [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21291"][IMG]http://lupe.webpark.pl/dogi/wilcz.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agnieszka P Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Udało się Rottek jutro bedzie juz w krakowie ,juz my sie za niego z Kserą weźmiemy:roll: stanie na nogi jak nic:lol: Quote
AśkaK Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :thumbs: Z tego co wiem nieźle musicie się nagimnastykować żeby rocia zciągnąć do siebie :oops: Super dziewczyny, jesteście wielkie!:loveu: Quote
Agnieszka P Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Tak juz z Kserą mamy (jak zwykle sobie obiecujemy ,ze nie weźmiemy kolejnego bo teraz mamy 10 rottków,dopóki ktorys mam nie jdzie do adopcji,a potem jak widac ,ale i tak nie przekroczyłyśmy naszego rekordu swego czasu miłysmy na utrzymaniu 14 :crazyeye: plus 3 swoje ) i jak zwykle konczy sie tak samo:crazyeye: Jedziemy po kolejna bide Quote
Maćka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Jest wielka prosba do chetnych na jutrzejsza wyprawe do schroniska, jedzie Lara i bierze lacznie cztery psy, rottka w kiepskim stanie, dwa szczeniaczki i jeszcze biedna sznaucereczke, stad prosba, jest potrzebna jakas osoba do pomocy przy transporcie, plizzzzzzzz ja nei moge niestety, maz ma spotkanie w sprawie pracy i musze zostac z dzieckiem :-( Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Żałuję, że nie mogę jechać. Nie mogę zostawić zwierzyńca zwłaszcza Charlin. Quote
shirrrapeira Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ja tez niestety nie moge. Ciesze sie, ze moje skromne dary sie przydaly. Bardzo mi przykro chcialabym pomoc, ale nie moge mam jutro zajecia do 15 a potem musze byc w domu Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 to ja juz osobiscie wzywam o towarzystwo dla mnie na jutro.... jak bede musiala to sobie poradze, ale jednak byloby mi NIEZMIERNIE milo o lzej gdyby ktos pojechal ze mna... Kurs: Warszawa-Ostrow-Warszawa-Lodz-Warszawa. Matko, czy ja to przezyje?.... :placz: Ale nie ma wyboru - trzeba ratowac co sie tylko da :loveu: Quote
AśkaK Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Laro a czy są domki tymczasowe dla szczeniorków i sznaucerki? Tzn domyślam się że są, tylko u kogo?:p O której chciałabyś wyjechać z W-wy najpóźniej? Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 dla szczeniaczkow jest domek tymczasowy u Pani Niteczki - znacie ta laseczke :loveu: Ale ja je wezme do siebie dopoki nie ma u mnie jeszcze Czarnuszki. Ze sznaucerka nie ma jeszcze 100% pewnisci ale jest dla niej DOMEK DOMEK... ale psyt... kciukasy! Panstwo chcialo Charlinke, ale ona juz zarezerwowana, wiec zaproponowalam sznaucerke Sambe BUS :roll: Quote
Agnieszka103 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='AśkaK']:thumbs: Z tego co wiem nieźle musicie się nagimnastykować żeby rocia zciągnąć do siebie :oops: Super dziewczyny, jesteście wielkie!:loveu:[/quote] Oj są "wielkie" ;) Nasza rottka też trafiła właśnie do nich. Przy okazji serdecznie Was dziewczyny pozdrawiam! Quote
esperanza Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Czy ktoś pojedzie jutro z Larą do schroniska? Ja mogę jechać na trasie W- wa- Łódź- W-wa, ale pomoc najbardziej się przyda na trasie W- wa- Ostrów- W-wa. Za sznaucerkę trzymam kciuki. Chyba mamy chętną na jamniczkę, ale chcę to jeszcze potwierdzić. Do schroniska przyjechało dziś kolejne 5 psów, wiem od pracownika :roll: Quote
AśkaK Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ja mogę pojechać ale najwcześniej o 10.30, wcześniej mam lekarza. Laro, czy pomieścimy też jamniorkę w razie czego..? Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='AśkaK'] Laro, czy pomieścimy też jamniorkę w razie czego..?[/quote] A mamy jakies inne wyjscie? :cool3: jasne, ze tak :multi: Dla rottka mam kaganiec tylko nie wiem czy bedzie pasowal. Ja zaraz sobie zaplanuje czy nie lepiej jest jechac W-wa - Ostrow - Lodz - W-wa... dziewczyny dziekuje za chec pomocy, tym bardziej jest ona wskazana bo wlasnie cos stuklo, puklo, zablysko i chyba przepalil mi sie jakis bezpiecznicz czy cos bo radio nie dziala, wiec jakas gadula na pokladzie wskazana :lol: Quote
AśkaK Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Oj, ja do Łodzi nie dam rady :oops: i tak ledwo jeszcze zipię po chorobie. Namyśl się i daj znać na pw lub sms. Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Sprawdzilam, z Ostrowi do Lodzi jedzie sie tylko przez W-we.... hm... wiec nie ma co jechac rano. No i do tego nie ma potrzeby jechac az do Lodzi, najlepiej bedzie nam zrobic "przerzut" w Radomiu albo Piotrkowie Trybunalskim, inaczej to obie nadrobimy drogi :roll: Tak czy siak z czasu wychodzi mi wyruszyc z W-wy okolo 14-15.00 - na 16-17.00 byc w Ostrowi a na 20.00 w Radomiu / Piotrkowie / Lodzi (to na 21.00). [B]Start z W-wy zatem wypada o 14.30[/B] - to kto moze? :razz: Tylko sie nie pchac ;) Wystarczy tylko pomoc mi w drodze z Ostrowi, wiec na 17.00 bylibysmy juz w W-wie i moge gdzies po drodze wyrzucic. Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='AśkaK']Oj, ja do Łodzi nie dam rady :oops: i tak ledwo jeszcze zipię po chorobie. Namyśl się i daj znać na pw lub sms.[/quote] Oj nie trzeba do Lodzi! Jedziesz ze mna do Ostrowi i z powrotem na 17.00 jestes w domu i pijesz mleko z miodem, i bez gadania, na kogo padnie na tego bęc :loveu: :multi: Zbiorka o 15.00 pod mostem Poniatowskiego po prawej stronie w kierunku Gdańska. Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Mam wiesci od Nutki naszej malusiej... zle z nia... odpukac w niemalowane aby to nie byla nosowka :-( Z dnia na dzien coraz gorzej sie czuje... ma miec robiony test na nosowke... :-( Quote
Fela Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Lara']Mam wiesci od Nutki naszej malusiej... zle z nia... odpukac w niemalowane aby to nie byla nosowka :-( Z dnia na dzien coraz gorzej sie czuje... ma miec robiony test na nosowke... :-([/quote] Boże... Jakie ma objawy? Wydzielina z nosa, oczu i kaszel? Czy już szukać surowicy? Kurde, nie wiem, czy jeszcze uda się znaleźć. To graniczy z cudem. :-( Quote
AśkaK Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Tak będzie ciągle dopoki na miejscu nie będzie szczepień.:angryy: :placz: Laro, jadę!!!:multi: :lol: Może być 14-14.30? To w te pól godzinki-godzinę cyknę może trochę fotek w schronie? Quote
Lara Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Fela']Boże... Jakie ma objawy? Wydzielina z nosa, oczu i kaszel? Czy już szukać surowicy? Kurde, nie wiem, czy jeszcze uda się znaleźć. To graniczy z cudem. :-([/quote] takie wlasnie objawy... katar, kaszel, oslabienie, wymioty i brak apetytu... Ale czemu to tak nagle? :-( :shake: Ja tego nie rozumiem... w schronisku przetrwala najgorsze mrozy, czula sie dobrze, przez pierwsze dni w SWOIM domku tez bylo dobrze... a tu nagle takie cos...:placz: Jak bede cos wiedziec to dam znac. Felu - jak tam z odrobaczaniem, wiadomo cos kiedy beda zamowione tabletki? Bo rzeczywiscie po akcji odrobaczenia trzeba bedzie zajac sie szczepieniami.... jesli tego nie zrobimy - wiem koszta duze, to na ratowanie kazdego stworzenia z parwo albo nosowki wydamy 10 razy wiecej... i az strach pomyslec ilu psiakom nie uda sie pomoc :-( Quote
Recommended Posts