mysza 1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ojej, pamiętam Bronka, dawno temu urzekła mnie jego historia, ta masa kleszczy i walka o życie. I tak ma przerąbane to życie :( On jest w takim stanie w schronie czy gdzie? Może założyć mu wątek, pozbierać kasę, nie wiem. A widziałam dzisiaj w Kakadu Waszą kampanię. Wielka tablica przy wejściu, psy do adopcji i 1 %. Pięknie tylko w złym miejscu postawili ale dobrze, że w ogóle stoi. Doskonały pomysł :) gratuluję. Quote
pumcia02 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [B]Bardzo pilne!!! Znajoma właśnie znalazla suczkę. Nie może jej trzymać u siebie. PILNIE DT!!![url]http://www.dogomania.pl/threads/183432-PILNE-PILNE-PILNE-Znaleziona-suczka-mA-oda-maA-a-PILNIE-DT?p=14458904#post14458904[/url][/B] Quote
malagos Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Czy będziecie na Dniu ziemi na Polach Mokotowskich? Z loterią, jak w ubiegłym roku? :cool3: Quote
idusiek Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 malagos - kombinujemy jak możemy, zeby być ;) mysza- dziękujemy, jestesmy w 7 sklepach Kakadu w Warszawie - jaki będzie odzew. się okaże. Bronek ma od dzis wózek do poruszania sie , zdobyty po miesiącu od wypadku. Ponoć ucieszył się jak wsiadł i okazało się ze moze sie poruszać. Wózek kosztował prawie 500 zł :( Quote
idusiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 do domu fartem trafił wczoraj [B]Szymek [/B]- poniewaz jednak nas tam nie było ani domu nie znmy, chwilę się jeszze wstrzymajmy z wiwatami;) Do domku pojechała tez wczoraj [B]Pchełka vel Słomka[/B] - ludzie zadzwonili do mnie w sprawie Kropeczki, ale ewidentnie Pchela bardziej do nich pasowała, bo mają juz mieszańca jamnika z pinczerem Gucia. Fela wczoraj spotkała sie z ludzmi, pokazała obie panny i wybór padł na Pchełę. Zamieszkała w Ursusie ;) Quote
pumcia02 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 fajnie coś się ruszyło. To jeszcze Yogiego trzeba oddac :P Quote
motorolka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzień dobry! A ja się chciałam troszkę pochwalić postępami Majeczki! Już nie stara się gryźć wszystkich obcych dookoła, a nawet troszkę się przymila. Już nie każdy pies jest wrogiem, zwłaszcza starsze egzemplarze można obwąchać i pomachać kitką. Jeździ z nami w gości i przyjmuje bez większych protestów odwiedzających. Ma już wiernych fanów na osiedlu, a jej uroda została nawet doceniona przez małe dziewczynki z Wesołej. Prawie pomyślnie przeszła już drugie spotkanie z moją drugą psiną bokserką Sabą. Do taj pory niechcący trzy razy posiusiała się w domu - poza tym to wzór cnót i dobrego zachowania. Myślę, że mam wyjątkowe szczęście do wspaniałych psiaków, bo i Majeczka takim się okazała. Po drobnych problemach zdrowotnych może teraz cieszyć się spokojnym domowym życiem. Czasami w nocy budzi mnie jeszcze żeby się przytulić, a później spokojnie śpi przy łóżku - pilnując żebyśmy jej czasami nie zniknęli. pozdrawiam Sylwia i reszta ferajny Quote
LadyBell Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To super że Majeczce się tak udało :) Jak masz jakieś jej zdjęcia to bardzo prosimy :) Quote
mysza 1 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='idusiek']do domu fartem trafił wczoraj [B]Szymek [/B]- poniewaz jednak nas tam nie było ani domu nie znmy, chwilę się jeszze wstrzymajmy z wiwatami;) Do domku pojechała tez wczoraj [B]Pchełka vel Słomka[/B] - ludzie zadzwonili do mnie w sprawie Kropeczki, ale ewidentnie Pchela bardziej do nich pasowała, bo mają juz mieszańca jamnika z pinczerem Gucia. Fela wczoraj spotkała sie z ludzmi, pokazała obie panny i wybór padł na Pchełę. Zamieszkała w Ursusie ;)[/QUOTE] Szymek bez zębów? Quote
LadyBell Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ile może ważyć Kredka Zgredka?? Jaki ona ma charakter ( przede wszystkim do innych psów ew. kotów, dzieci) ?? Jest po sterylce, bądź jest ona planowana?? Nadal smutna czy już trochę ożyła w hoteliku?? Quote
idusiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kredka zdredka ma ok 8 kg moze, mała wielkości większego jamnika. Odzwiona i do rany przyłóż przyjacielka człowieka i psiaków, nie wiem jak z kotami. Spokojna, fajna, kochana, delikatna. Sterylka planowana- ale realizacja obecnie jak sie zdarzy cud i wygramy w totka.....:( Quote
idusiek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='motorolka']Dzień dobry! A ja się chciałam troszkę pochwalić postępami Majeczki! Już nie stara się gryźć wszystkich obcych dookoła, a nawet troszkę się przymila. Już nie każdy pies jest wrogiem, zwłaszcza starsze egzemplarze można obwąchać i pomachać kitką. Jeździ z nami w gości i przyjmuje bez większych protestów odwiedzających. Ma już wiernych fanów na osiedlu, a jej uroda została nawet doceniona przez małe dziewczynki z Wesołej. Prawie pomyślnie przeszła już drugie spotkanie z moją drugą psiną bokserką Sabą. Do taj pory niechcący trzy razy posiusiała się w domu - poza tym to wzór cnót i dobrego zachowania. Myślę, że mam wyjątkowe szczęście do wspaniałych psiaków, bo i Majeczka takim się okazała. Po drobnych problemach zdrowotnych może teraz cieszyć się spokojnym domowym życiem. Czasami w nocy budzi mnie jeszcze żeby się przytulić, a później spokojnie śpi przy łóżku - pilnując żebyśmy jej czasami nie zniknęli. pozdrawiam Sylwia i reszta ferajny[/QUOTE] Nooo to super !. Gratulujemy postępów, wiedziałam, że będzie dobrze jak ani mnie ani mojego przyciągnietego na wabia TZta nie zjadła :) A ja mam jej ksiązeczkę, więc musimy sie umówić na wspólny spacerek z Majką i Romkiem :) To już 5 psiak ursynowsko- kabacki z Ostrowi ( Willy, Oleśka, Hugo, Majka i moj Roman) Quote
LadyBell Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='idusiek'] To już 5 psiak ursynowsko- kabacki z Ostrowi ( Willy, Oleśka, Hugo, Majka i moj Roman)[/QUOTE] a Bąbelek? on też na Ursynowie chyba :) Quote
idusiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 tak, na Imielinie, ale nie ja zajmowałam się tą adopcją. Warto by było kiedyś skrzyknąć wszystkich i zaprosić na jeden spracer, nie?:) Quote
idusiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=blue]kup [COLOR=red]kocyk[/COLOR] dla psiaka[/COLOR]- [COLOR=green]zafunduj ostrowiakom fiprex[/COLOR] ![/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183608-KOCYK-DLA-MALUCHA-ALBO-DLA-PSIAKA-NOWE-wiosenne-na-fiprexy-dla-ostowiakA-w-do19-04?p=14478474#post14478474"][B][FONT=Century Gothic][SIZE=4][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/7647/dscf9845.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT][/B][/URL][/CENTER] Quote
pumcia02 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ida jest jakiś opis Bratka? Ten co jest na stronie nie daje żadnych informacji o nim Quote
idusiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Chodzi o Bratka Ciapka? Nie mam żadnego konkretnego, ale wczoraj pytał o niego ktos i wiem od hoteliku że psiak jest energiczny, fajny i młody, chodzi na smyczy, lubi wszystkich wokół. Nie polecany dla dzieci, bo bardzo wszędobylski ;). Taki rozpuszczony rozkoszny ascik :) Quote
pumcia02 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 gdzie on jest? przydalyby sie nowe fotki tez. Kurde Fela w ta sobote mozesz jechac ze mną do hoteli czy nie bardzo? Quote
koosiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O, a na Waszej stronie jest jeszcze Żuczek - jednak jest jeszcze w schronie, czy to tylko niedopatrzenie? Quote
idusiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 on jest aż w Pionkach... psiaki potrzebują nowych zdjeć ( Plaster, Dorian, Przecinek, Lemon). Quote
pumcia02 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A Ciapek jest na Was czy ktoś inny ma nad nim "wladze"? :) Postaram sie jakis tekst skrobnac, bo on chyba tez dlugo siedzi Quote
idusiek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ciapek jest nasz numery do adopcji : [COLOR=#ff1616][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Magda tel. 500 056 562[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][COLOR=#ff1616][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/COLOR][B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Elżbieta tel. 889 174 935[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
koosiek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='koosiek']O, a na Waszej stronie jest jeszcze Żuczek - jednak jest jeszcze w schronie, czy to tylko niedopatrzenie?[/QUOTE] Hej hej, przypomnę pytanie. Quote
Recommended Posts