Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny póki co do kogo podawać nr tel w sprawie adopcji wyżła? dla wyżlika mozemy zaproponować miejsce w hoteliku i wziac na siebie jego utrzymanie oraz szukanie domu, czy możecie jakoś pomóc w transporcie w kierunku Gliwic?

Posted

Gliwic, cholerciaaaa.. daleeeko. My transportu jako takiego nie mamy wcale.
Ale pomyslimy. samochodu nie ma, ale moze jakoś uskrobiemy na częśc transportu? Dobrze?
Podawaj kontakt do mnie 600 101 446 i Eli 889 174 935

Posted

Od poniedziałku mój telefon będzie czynny dopiero po 18. Podawaj tel do Grażyny, ona się nim zajmuje i wie najwięcej, może odbierać non stop: Grażyna 792 537 096
A może zamiast przenosić go w inne miejsce do hotelu i płacić dodatkowo za transport, lepiej by było jakoś wspólnie finansować jego pobyt tu gdzie jest? Tanitka, nie zrozum mnie źle, jesteśmy baaardzo wdzięczne za każdą pomoc, ale nie chcemy stresować chłopaka kolejną zmianą miejsca. Zwłaszcza, że tu gdzie jest, ma dobre warunki.
To adopcyjny pies, wg mnie rasowy wyżeł szorstki słowacki, jutro sprawdzę tatuaż.

Posted

Ciotki, pls zajrzyjcie i podbijcie wątek Szymka - mały piesek z powybijanymi zębami. On nie poradzi sobie w schronie :-((( Nie ma najmniejszej szansy. A my mamy teraz na głowie 37 psów. To nasz absolutny rekord. Nie jesteśmy w stanie wziąć go bez Waszej pomocy!
http://www.dogomania.pl/threads/181227-MaA-y-piesek-bez-zAE-bA-w-nie-poradzi-sobie-w-schronisku-OstrA-w-Maz-Pomocy?p=14241458#post14241458

Proszę, posmaujcie trochę po znajomych. Mnie już reće powoli opadają (a rzadko mi się to zdarza :-( )

Posted

[quote name='Fela']To adopcyjny pies, wg mnie rasowy wyżeł szorstki słowacki, jutro sprawdzę tatuaż.

Fakt, identyczny

Moze ktoś go ukradł albo zwiał po prostu właścicielowi?

Posted

nie, kastrowany nie jest. Fela ma dzis porobic lepsze foty słodziaka.

A Finka jest obecnie w hoteliku u Aliny S. - ladybell, jesteś nieoceniona w tych ogłoszeniach :)

Trzymajcie kciuki, jadę dzis sprawdzać domek dla Wierki, któy przez tel. brzmi bajecznie.

A jutro do domu we Wrocławiu ma jechać ( jak nic sie nie zmieni)- Aronka.

Trzymajcie wiec kciuki!

Ciotki, siły ogłoszeniowe trza skoncentorwać na Marysi, Ignasiu, Fredku, Zuli, Yogim i Dodzie. - nie mamy żadnych telefonów w ich sprawie od długiego czasu :(

Posted

[quote name='mariolka']co z domem dla Kokosa?[/QUOTE]

z Kokosem nie wyszło. Ludzie conajmniej dziwni.... Najpierw alergi dostali ( ale obiecują ze będą przyjezdzać wyprowadzać go na spacery) i spanikowali po tym jak pies spanikował w mieszkaniu, bo nie chciał na 1 spacer iść ( moim zdaniem sie bał) i ze po schodach chodzić nie umie...

eee, szkoda gadać o tych niektórych ludziach, naprawdę. W kazdym razie Kokos jest z nami nadal.

Posted

[quote name='idusiek']nie, kastrowany nie jest. Fela ma dzis porobic lepsze foty słodziaka.

A Finka jest obecnie w hoteliku u Aliny S. - ladybell, jesteś nieoceniona w tych ogłoszeniach :)

Trzymajcie kciuki, jadę dzis sprawdzać domek dla Wierki, któy przez tel. brzmi bajecznie.

Trzymajcie wiec kciuki!

Ciotki, siły ogłoszeniowe trza skoncentorwać na Marysi, Ignasiu, Fredku, Zuli, Yogim i Dodzie. - nie mamy żadnych telefonów w ich sprawie od długiego czasu :(

I Felek który utknął chyba na amen

Posted

[quote name='idusiek']...........

Trzymajcie wiec kciuki!

Idusiek ogłaszam sześć psiaków, które podałaś mi na wątku ONków czyli Wierę, Aronkę Sherry, Yogi, Ignasia i Prezesa:lol:
Słyszałam, że Wiera pojechała dziś do domu, Aronka też bedzie miała dom. W sprawie Sherry pisałą do mnie pani z W-wy, skierowałam ją do Was. Pani chciała ją adoptować, więc czy Sherry też ma dom? A co z Prezesem?
Bo z tej szóstki wymieniłaś tylko Ignasia i Yogi :cool3: Nie wiem które ogłoszenia usunąć a które ponawiać czy dalej ogłaszać.

Posted

Prezes w domu, Wiera pojechała jakies 2 godz temu ( skąd Ty to juz wiesz ?:) ), Aronka jedzie jutro.

Ogłaszać Yogiego, Ignasia. Z Sherry - na razie stop - zawieszam jej adopcję na czas niekonczącej się cieczki..

Posted

taki niewielki, rudy co to kobiet nie lubił. Ale nie jest źle, tylko potrzebny dom z facetami a jeśli z kobietą to taką, co rzeczywiście chce psa i da mu szansę:)