Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='idusiek']\
[B]mgie[/B]- potrzebnie robiłas ogłoszenia, spokojnie :diabloti:[/quote]

właśnie otrzymałam maila w sprawie Żwirka. Mają dzwonić pod wskazany numer.

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

do mienia nikto nie podzwaniał jeścio :shake:

ale może dzwonią pod drugi:cool3:

aaa obiecane fotki Kropka zwanego obecnie Memfisem:

[IMG]http://images50.fotosik.pl/208/2d336a8b1bdc1268.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/208/1a60c5033b25c158med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images47.fotosik.pl/207/44ef342c29dd8024.jpg[/IMG]

On czekał na swoją szansę od stycznia, uwierzycie?:crazyeye:

Posted

[B][SIZE=3]Dzieńdobry ja chciałam się dowiedzieć czegos o adopcji żwirka i muchomorka.W szczególności chodzi mi o muchomorka.Czy adopcja jest aktualna???jak sie czuje piesek??? pozdrawiam[/SIZE][/B]

Posted

witamz Megi na dogo :)
Jezeli chodzi o muchomorka, więcej wie Zina, któa zajmuje sie adopcją maluszków ;) trza poczekać az wróci.
Maluchy maja sie niezle, jeszcze troche chrychają, ale nie jest zle

Posted

[B]A czy Zina będzie dziś na forum ? Niestety nie jestem w chwili obecnej pod telefonem i korzystam z forum;) czytałam że już jest ktoś chętny do adopcji..Będe wdzięczna za odpowiedz.;)[/B]

Posted

[quote name='megi 709'][B]A czy Zina będzie dziś na forum ? Niestety nie jestem w chwili obecnej pod telefonem i korzystam z forum;) czytałam że już jest ktoś chętny do adopcji..Będe wdzięczna za odpowiedz.;)[/B][/quote]

Tak już jestem - przepraszam.
Muchomorek już znalazł wspaniały domek :lol: jak tylko chłopak bedzie mógł opuścić lecznicę to od razu trafia w kochane łapki.
Natomiast jeżeli chodzi o Żwirka to są dwie osoby chętne - własnie jestem z nimi na etapie umawiania się na wizytę u chłopaka ;)

Posted

hmmm no to może znowu się dałam oszukać i nabrać na piękne słowa... albo zadzwoni dzisiaj... no zobaczymy... szczerze mówiąc to od jakiegoś czasu mam wstręt do odbierania telefonów i rozmawiania z ludźmi którzy dzwonią z ogłoszeń...

Posted

Czemu? do mnie jak juz ktoś zadzwoni...( a ostatnio to jakieś święto, nawet tel sprawdzam czy działa na pewnooo :shake:) - to zazwyczaj dzwonią w miarę sensowni....

Posted

a bo ja nie lubię - nigdy nie lubiałam rozmawiać przez tel, a przez telefony adopcyjne już całkiem nie lubię... i dziś nie lubię ludzi w ogóle :lol: jak im trzeba w kółko tłumaczyć a oni i tak wiedza najlepiej - mam dni wstrętu do ludzi dzwoniących :lol:

Posted

psiaki są podziębione, bo prawdopodobnie było im za zimno i je przewiało:shake:

Dzisiaj niestety coś się nam popsuło...psiaki troszkę podupadły na zdrowiu a Zołza ma zmętniałe oczko :-( **** nooooooooo.

Posted

niedługo Dzień Adopcji...

Pamiętacie? Ogladaliście nas rok temu?
Oto Gucio i Tinka - psiaki pochodzące ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej.

[URL]http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,10822,wideo,,54729,4_pazdziernika_-_ogolnopolski_dzien_adopcji_zwierzat,aktualnosci_detal.html[/URL]

Posted

[quote name='idusiek']
[B]Oto Gucio i Tinka[/B] - psiaki pochodzące ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej.

[/quote]

Nooooo Idusiek :crazyeye: grubo poleciałaś :-o Która to Gucio ????

Posted

OJ to niedobrze jak zołza ma zmętniałe oko a szczenaiki chrychają, to może wskazyać na "parwo".Lepiej to sprawdzić, interesuje sie psami zaczynam studiować weterynarię mam jednego psa i chcę adoptować drugiego ogólnie chciałabym pracować ze zwierzętami...Martwię sie o psiaki bo są śliczne.;)

Posted

[quote name='koosiek']Idusiek, mój pies przylazł i patrzy, czemu płaczę, a ja tak ze śmiechu :megagrin:[/quote]

koosiek - ale czemu ?:diabloti:

megi- niekoniecznie parwo, to moze byc zwykle zapalenie oczka- ja juz to widzialam ,przechodzi po kilku dniach.
a małe chrychają i są słabiutkie, bo siedziały w budzie, bez mamy i sie poprzeziębiały:shake:

malawaszka- nikt nie dzwonił...kure moze ten telefon naprawdę nie działa?:roll: