Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
która Owieczka?

Tak o niej pisałaś kilka stron wcześniej, wydawało mi się, ze to jej imię. Rudawa, przeciska się bardzo przez kraty, pisałaś, ze kiedyś tak przeciskał się jakiś inny psiak ale nie zdążyłaś mu pomóc, padł :(

Posted

tak, Fanta ma juz domek w Inowrocławiu i dodatkowo- też niszczy jak zostaje sama....ale Pani nad tym pracuje, chroni rzeczy itd. A wczoraj dostałam jej zdjecia z nowego domku. Pani jest wniebowzięta mimo strat a wszyscy zachwyceni jej charakterkiem bo generalnie to fajna dziewczyna;)

Posted

LadyBell napisał(a):
O Fantę Ci chodzi zapewne. Ale ona już od prawie miesiąca rudy kuperek w nowym domku grzeje :)

idusiek napisał(a):
tak, Fanta ma juz domek w Inowrocławiu i dodatkowo- też niszczy jak zostaje sama....ale Pani nad tym pracuje, chroni rzeczy itd. A wczoraj dostałam jej zdjecia z nowego domku. Pani jest wniebowzięta mimo strat a wszyscy zachwyceni jej charakterkiem bo generalnie to fajna dziewczyna;)

Ależ mnie uradowałyscie:multi: nie mogłam spać przez zdjęcia jak się przeciska.:shake:
Znam problem niszczenia i bardzo cenię ludzi, którzy to rozumieją...
Samam mam tymczasa, którego nikt nie chce adoptować, zresztą gdybym go komuś dała to pewnie by wrócił, taka bestia jest niszczycielska:evil_lol:

Posted

Dzień dobry!
W tej chwili Cypisek jest wielkości średniego jorka. To wspaniały w miarę spokojny szczeniak. Oczywiście musi trochę poszaleć zwłaszcza z moim półrocznym kociakiem Bambo. Siusia ślicznie na gazetę. Kupy gdzieś w kąciku. Niestety zdarzyło mu się dwa razy nasikać na posłanie! Uwielbia być z człowiekiem a najlepiej na kolanach. Kiedy zostaje sam strasznie płacze. Kiedy sie zdenerwuje to śmiesznie szczeka. Jest cudowny i bardzo kochany.:loveu: Będę za nim strasznie płakała.

Posted

Cypisek to mi takiego mini borderka przypomina . ślicznuchny. Postaram się mu zaraz jakiś tekst do ogłoszeń napisać to porobię ich trochę. No chyba że ciotka Aura zdecyduje się go zatrzymać:evil_lol::cool3::loveu:

ile on ma miesięcy? Ile teraz może ważyć z pięć kilo? Jak do innych psów?

Wstawiłam go na wątek szczeniaczkowy. :)

Posted

on wazy ze 2 kg max, ma ok 2.5 miesiąca, do innych sie troche awanturował w kontenerze jak jechał ze schronu -siedział i warczał i szczekał na Chrupcia, który zupełnie nie wiedział czemu i po co ten mały się tak piłuje :D

Posted

To maluszek. Wazy 3kg. Ma ze 3,4 miesiące. Z psami chce sie bawić i z kotami też.
Tu z półrocznym kotem. Trzy koty i dwa psy to juz wystarczająca gromadka. Dziś za leki na odrobaczenie kotów po cenie hurtowej zapłaciłam35zł. Dlaczego nie jestem bogata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wtedy Cypisek byłby mój................