Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Qti napisał(a):
Idusiek - poważnie!
Ile to jest do kolana Twojego?

Pytam, bo może będę miał dom dla jednej z dziewczynek.

Dzięki za to, że się edytowałaś i napisałaś tę mniej-więcej wysokość :)

40-50 cm wzrostu- tak mi się wydaje.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

:Help_2:Bardzo, bardzo prosimy o pomoc!
Pilnie (na już) szukamy DT dla 3 słodkich maluchów, które muszą opuścić lecznicę. Są zdrowe, za chwilę będzie można je zaszczepić. Maluszki są bardzo maluszkowe, nie będą wielkimi psami, za to są słodziaki straszne. Domy znajdą szybciutko.

Heeeeelp!
Mamy aktualnie tak dramatyczny stan zapsienia, że jak się dla nich nic nie znajdzie, niewykluczony jest powrót do schroniska :placz:

W lecznicy mogą być maks do niedzieli :-(

Posted

[quote name='Fela']:Help_2:Bardzo, bardzo prosimy o pomoc!
Pilnie (na już) szukamy DT dla 3 słodkich maluchów, które muszą opuścić lecznicę. Są zdrowe, za chwilę będzie można je zaszczepić. Maluszki są bardzo maluszkowe, nie będą wielkimi psami, za to są słodziaki straszne. Domy znajdą szybciutko.

Heeeeelp!
Mamy aktualnie tak dramatyczny stan zapsienia, że jak się dla nich nic nie znajdzie, niewykluczony jest powrót do schroniska :placz:

W lecznicy mogą być maks do niedzieli :-(

Bardzo bardzo i Bardzo pilnie !

Posted

Supełek pojechał jednak dziś, nowi Państwo nie mogli się doczekać.
Wzajemnie przypadli sobie do gustu.
Pożegnalne fotki Supełka, który Supełkiem pozostanie.

Posted

Idusiek - stan sznaucerkowy bez zmian? napisz coś o nich - wiadomo cokolwiek jakie są, ile lat? chcę im założyć wątek - one muszą zaistnieć bo inaczej tam zginą w tych kołtunach :shake: ale potrzebne info żeby było co napisać w wątku - może wiadomo skąd siewzięły w schronie?

Posted

a Supełek vel Wyciorek i Frodzik - bedzie na pewno szczęśliwy :multi::multi::multi:

[quote name='ronja']Supełek pojechał jednak dziś, nowi Państwo nie mogli się doczekać.
Wzajemnie przypadli sobie do gustu.
Pożegnalne fotki Supełka, który Supełkiem pozostanie.

Posted

[quote name='malawaszka']powinna do Ciebie dzwonić osoba zainteresowana tą czarniejszą sunią

Dzwoniła, jestem z nią umówiona na maila, a ze schroniskiem na ew sterylkę :multi: Moze i coś z tego wyjdzie. malawaszka znasz kogos z Gliwic kto by domek sprawdził?

Posted

[quote name='idusiek']Dzwoniła, jestem z nią umówiona na maila, a ze schroniskiem na ew sterylkę :multi: Moze i coś z tego wyjdzie. malawaszka znasz kogos z Gliwic kto by domek sprawdził?

no to super i trzymam :kciuki:

a z Gliwic jest ab-agnieszka - Ona od ASTów ale jak będzie mogła to może pomoże - daj znać czy da radę, a jak nie to poszukamy kogoś innego

Posted

oj oj , nie dzwonił do mnie nikt taki.:shake:

Mała czarno-węgielkowa sunia ( imię robocze Diana ) jest już po sterylce. ab- agnieszka robi wizytę przedadopcyjną - i jak wszystko pojdzie dobrze, to wkrótce pojedzie do domku :multi:

Posted

Z mojej strony też cisza.
Jeśli jednak będą zainteresowani to drugą - trwają negocjacje z ojcem. Druga jest ponoć skórka ściągnięta z tej co odeszła im 2 lata temu.
Idusiek - domek to okolice Warszawy - południowy zachód.

Posted

Qti napisał(a):
Z mojej strony też cisza.
Jeśli jednak będą zainteresowani to drugą - trwają negocjacje z ojcem. Druga jest ponoć skórka ściągnięta z tej co odeszła im 2 lata temu.
Idusiek - domek to okolice Warszawy - południowy zachód.

byłoby rewelacyjnie!!!!! trzymam :kciuki:

Posted

[SIZE=3][FONT=Arial Black]Mamy obecnie pod opieką: [/FONT]

[FONT=Arial Black][SIZE=3]1.Pusia ( Otrębusy )[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=3]2.Piątek ( Otrębusy)[/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=3]3.Zuzola ( Otrębusy )
[/FONT]

[FONT=Arial Black][SIZE=3]4.Suzi ( Otrębusy )[/FONT]

[FONT=Arial Black][SIZE=3]5.Merry ( bezpłatny DT )[/FONT]
[FONT=Arial Black] [/FONT]
[FONT=Arial Black]6.Miś ( hotel Teresin )[/FONT]
[FONT=Arial Black]7.Romek ( DT u idusiek )[/FONT]

[FONT=Arial Black]8.Benedykt (hotel Teresin)[/FONT]

[FONT=Arial Black]9. Maleństwo ( DT u Feli )[/FONT]

[FONT=Arial Black]10. Basia ( hotel Otrębusy )[/FONT]

[FONT=Arial Black]11. Negra ( hotel Otrębusy )[/FONT]

[FONT=Arial Black]12. "Szkielecik" ( lecznica ) [/FONT]

[FONT=Arial Black]13,14,15. 3 szczeniaki (2 DT, 1 hotel Otrębusy)[/FONT]

[FONT=Arial Black]16. Sunia Hela ( hotel Otrębusy)[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic]:) Domki ostatnio znalazły: Supełek, 1 szczeniak z 4 z lecznicy, szczeniorka Samba oraz ast Joszi. :)[/FONT][/FONT]

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie(dom nie sprawdzony):

bardzo chetnie przygarne psa lub suczke do 2 lat . ale mogle bym ja/ego wziasc dopiero 20 czerwca ... jesli bylo by to daleko nie jestem w stanie go odebrac .
Miejscowość: Ostrów Wielkopolski
Kod pocztowy: 63-400
Telefon: 669394865 proszę dzwonić od 16:00
GG: 12178293

Posted

Natussiaa, ale nasze psiaki są w Ostrowi Mazowieckiej, Warszawie lub okolicach, a ogłoszenie dotyczy Ostrowia Wielkopolskiego. To z drugiej strony Polski, niestety...

Posted

Dzisiaj do domu pojechała Fraszka.

Pojechał też Rudi Rudzielec - zdjecia mowią same za siebie :)

Rudzik na tle nowego domku i ze swoją nową 6-lenią koleżanką.
[FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Nowy domek jest bardzo fajny, cała rodzina się ucieszyła, nawet dziecko ( jak widać w piżamie) czekało na przyjazd i rozpieszczało psimi smakołykami i czesało szczotką [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] Rudi - wniebowzięty. Rozejrzał się co caaaałym domu łacznie z piętrem, zajrzał do kosza na śmieci i do garnków i próbował trochę do szafek [/FONT][/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] Przykleił się od razu do Pana - to chyba będzie jego pies. ;)[/FONT][/FONT]

Pojechał prosto ze schronu Max

Bedzie kąpany, odrobaczany i pilnowany. Teraz trzeba o niego zadbac a bedzie pięknym psem !

a wczoraj pojechała do domku Diana sznaucerka

Z maila pani Dianki:

[FONT=Courier New][FONT=Courier New]„Witam! Tak jak obiecalam,przesylam pierwsze newsy.Diana jest naprawde przecudna sunia.Cala podroz zniosla bez problemowo(jakby byla wytrawna podrozniczka).W nowym miejscu,czyli w Gliwicach powoli zaczyna odkrywać przed nami swoje oblicze i to, czego sie dotychczas nauczyla. O dziwo szybko przekonala i zjednala sie do nas. Przez te kilkanascie godzin z nami pokazala, ze smycz nie jest jej obca, zachowuje czystosc proszac o spacerek,a takze reaguje na kilka komend. Objeta zostala opieka weterynarza, ktory stwierdzil u psinki pasozyty, a konkretnie tasiemca, ktorego zwymiotowała. Jest w trakcie leczenia.[/FONT][/FONT]
[FONT=Courier New][FONT=Courier New] [/FONT][/FONT]
[FONT=Courier New][FONT=Courier New]Mysle,ze nadrobimy czas,ktory Dianka utracila przez poprzedniego, NIEODPOWIEDZIALNEGO pseudo-wlasciciela..."[/FONT][/FONT]