idusiek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 podobno juz zabrany ale co dalej, nie wiem ...:roll: Quote
OlimpiaK Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pamiętacie Bonanzę vel. Szopa (obecnie Kacpra)? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37947[/url] - Michał to jego pan i mój sąsiad. :razz: [url]http://www.sport.pl/sport/1,92392,5581226,Polski_debel_w_cwiercfinale_.html[/url] Quote
*Gajowa* Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Piękny ten ONek... czy widomo w jakim jest wieku ? jak długo w schronie ? czy to pies łańcuchowy czy domowy ? Czy zgadza się z innymi samcami ? Quote
gemsi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='idusiek']podobno juz zabrany ale co dalej, nie wiem ...:roll:[/quote] zebralismy go dzisiaj o 13tej, aktualnie przebywa w lecznicy wątek tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10679100#post10679100[/URL] Quote
idusiek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='*Gajowa*']Piękny ten ONek... czy widomo w jakim jest wieku ? jak długo w schronie ? czy to pies łańcuchowy czy domowy ? Czy zgadza się z innymi samcami ?[/quote] Prześliczny jest, prawda, ale nie mogę Ci o nim opowiedziec jeszcze nic. Pies zdezorientowany całą sytuacją tak bardzo :roll:, że leżał tylko i patrzył.. ( z zaciekawieniem co prawda ale nie jakos specjalnie ), nie chciałam mu się na siłę wciskac do boksu- dam mu czas, będę w sobotę to przypatrzę się bardziej;) Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='idusiek']wyslalam ponownie- moze masz jakąs zaporę na spam albo cos?[/QUOTE] chyba masz racje - przez pare dni spam byl automatycznie wycinany - poprosilam o wylaczenie.. wyslij jeszcze raz, prosze - moze byc na innego maila: [email][email protected][/email] Poszukiwana jest czarno-podpalany dlugowlosy piesek sredniej wielkosci - moze byc starszy. Jest cos takiego ? Quote
idusiek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 pies czy suka? poszukwany czy poszukiwana?:cool3: Quote
jayo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='idusiek']pies czy suka? poszukwany czy poszukiwana?:cool3:[/QUOTE] przecie napisalam piesek, a nie pieska :-) Quote
beam6 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='jayo']przecie napisalam piesek, a nie pieska :-)[/quote] Ale zaczęłaś od "poszukiwana" :megagrin: Quote
kiiniaa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 jest problemisko!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91421&page=13[/URL] Quote
idusiek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wieści poadopcyjne: [COLOR=magenta]Reksio[/COLOR]- malutki brzydalek ze schronu- ma się bardzo dobrze, przytył, podniosł uszyska i ogon w górę. Ponoć jest najgroźniejszym szczekaczem i największym kopaczem dołów we wsi :)Ugryzł też swoją pudelkę- koleżankę w tyłek :) Poza tym - uwielbia swoją panią ( pana unika- coś nie tak z tymi facetami...). [COLOR=magenta]Bambi nazwany Puszkiem[/COLOR]- okazało się, że Puszek miał 40 stopni gorączki oraz krwawą biegunkę zaraz o przyjeżdzie do nowego domu....jego pobyt zaczal się od 5 dniowej kuracji zastrzykowej...Puszek po tych przezyciach upodobał sobie dzieci ( doroslych na razie unika..) a dokladnie 3 letnią wnuczkę, ktora je z nim z jednej miski i śpi obok na jego posłaniu:) Pani Puszka stara się powoli zmienić jego pogląd na dorosłych. Nie odda go za nic na świecie, cieszy się, że dzięki jej szybkiej reakcji psina żyje i nadrabia zaległości w swojej wadze ;) [COLOR=magenta]Buba zwana Verą[/COLOR]- u weta w klinice. Buba ma się bardzo dobrze. Wybredza przy jedzeniu wyskubując mięsko z ryżu. Chrupki je juz tylko z ręki i jak się ją ładnie poprosi :) Naciąga lekarzy na dodatkowe koszty skacząc po ludziach i brudząc im ubrania - szczególnie oburzonym warszawiankom;) W dzień jest uwiązana ( musi, bo przychodzą ludzie ), a od wieczora lata po całej klinice i tylko słychac tup tup tup a potem łup ! ( Vera leży :) ).Pocieszny pies,ktorego wszyscy kochają :loveu: [COLOR=magenta]Snow[/COLOR]- wczoraj widzialam Snowa- ma się bardzo dobrze, przytył juz 3 kg. dośc ładnie zaczyna chodzić na smyczy, hopa juz sam do samochodu. Nie boi się juz windy. Nadal jest żarłokiem i zjadłby wszystko co się rusza albo nie rusza :), ale powoli mu przechodzi.Uszy na posterunku, ogon powiewa jak skrzydła u husarii;) Chciał bardzo bawić się z huskym na spacerze . Wyczesany, wyglaskany, wyniuniany:) Od wrzesnia, jak prawdziwy mlody chłopiec- idzie do psiej szkoły. Wszyscy na osiedlu pytają Panią, co to za rasa - więc wymyślila: to chart kaukaski ;)Woooow:crazyeye: Quote
ludwa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='jayo']chyba masz racje - przez pare dni spam byl automatycznie wycinany - poprosilam o wylaczenie.. wyslij jeszcze raz, prosze - moze byc na innego maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Poszukiwana jest czarno-podpalany dlugowlosy piesek sredniej wielkosci - moze byc starszy. Jest cos takiego ?[/quote] A krótkowłosy, STARSZY BARDZO Marek nie może być????:shake: Quote
idusiek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wybierz Marka - Marka z Marek- to nie zwykły jest podarek !!!!:loveu: [B]Maruś szuka domu na cito!!![/B]:crazyeye: Quote
Panna_Migotka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czy w schronie nadal jest Bonzo (mix dalmata)? Ma szanse na kastrację w tamtejszym schronie?:roll: Quote
idusiek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Bozno jest, szans na kastrację raczej nie ma, bo nie ma tam za bardzo warunków, które trzeba zapewnić psu po zabiegu....:/ [B]Jest ,czeka, cholernie pocieszny i posłuszny ( widzialam na własne oczy jak uciekl z boksu podczas karmienia i poslusznie sam wrocil :)).[/B] Jezeli jednak Bonzo miałby szansę na dom- to wykopiemy kastrację spod ziemi i miejsce do rekonwalescencji po zabiegu tez !!!!:D Quote
paros Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='idusiek'][B]paros[/B] - mamy coś na kształt trochę :) ............ i pies- nowy, skoczny, zaczepny, bardzo żywy i przytulaśny: [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy32/190482/650550/18936427_dscf0089.jpg[/IMG][/QUOTE] A jakiej wielkości jest pies? Może więcej fotek? :roll: Ci państwo chcą labka lub goldena jasnego umaszczenia. Chcą chłopaka Quote
idusiek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [B]Paros [/B]mam jeszcz tylko takie zdjęcie w calości. To duża psina, młoda,daję mu po zebach ze 2 lata. Bardzo mile nastawiony do ludzi, skacze, liże po twarzy ;) i chce miec nowy domek :razz: Wiec serdecznie go polecam [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy32/190482/650550/18936332_dscf0080.jpg[/IMG] [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy32/190482/650550/18936481_dscf0090.jpg[/IMG] Quote
paros Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ale jak ja mam im okreslić wielkość psiaka? :cool3: do kolan .... Bo są bardziej i mniej wyrośnięte. A oni mieszkają w mieszkaniu i nie chcą wielkoluda. A gdzie on jest, jakby chcieli go obejrzeć? Quote
idusiek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hmm, on jest wiekszy niz do kolan ..on jest bardziej do polowy uda :cool3: Psiak jest w schronisku w Ostrowi Mazowieckiej- 100 km w prostej drodze od Wawy. Quote
beka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 obejrzałam fotoalbumy. Jakie piekne psiaki, prawie rasowce i cudne kundelki. Niektórym oczki sie śmieja ale cześć z nim ma ogromny smutek w oczach :( Quote
idusiek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To i tak tylko cześć z całej ferajny...:roll: Quote
idusiek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Zalozylam Rubensowi wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10712609#post10712609[/URL] Quote
ludwa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja bardzo przepraszam i proszę mnie wyprowadzić z błędu jeśli moje odczucia są błędne...Coś mam wrażenie, że powstały dwa obozy w Niczyich (to już właściwie wiemy wszyscy) ale te obozy zaczynają nabierać nowych kierunków...W jednym są psy do adopcji a w drugim jakoś tak dziwnie powolutku zaczyna otwierać się oddział geriatryczny, oczywiście zupełnie nieadopcyjny. Do takich przemyśleń skłonił mnie kolejny przypadek... Niniejszym też dziękuję tym klilku osobom, które choć trochę "maczają paluchy" w geriatrii i nie zostawiaja tych przypadków samym sobie:loveu:. Jeśli się mylę, to proszę o wyprowadzenie z błędu. Quote
Recommended Posts