nora Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='nora']Rzeczy do odebrania : Puławska 11 (puławska rog goworka - budynek z wielką reklama w różowe zajaczki, Na dole Grycan, dawna zielona budka ) moj tel 507 920 700[/quote] [B]OSTATECZNIE do piatku [/B]musze sie tego wszystkiego pozbyc. Renont. Sama do Was do schroniska nie zawioze bo nie mam jak. Jesli nie mozecie tego ode mnie zabrac to nie widze innego rozwiązania jak organizacje transportu do Falenicy i przekazanie tych rzeczy do azylu pod psim aniolem. Mozemy sie umowic ze przechowam dla was miski, kagance, karme ale z raszta nie da rady :-( mina juz ponad miesiac od akcji... nie udalo mi sie znalezc zadnego zastepczego lokum... Quote
esperanza Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 KingaW przyjmiesz do swojej piwnicy te rzeczy? Kto mógłby zawieźć karmę? Quote
KingaW Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='esperanza']KingaW przyjmiesz do swojej piwnicy te rzeczy? Kto mógłby zawieźć karmę?[/quote] Mogę przechować! Nie ma sprawy, ale poproszę o transport do mnie... (na Grochów). Quote
nora Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='KingaW']Mogę przechować! Nie ma sprawy, ale poproszę o transport do mnie... (na Grochów).[/quote] to super, postaram sie zalatwic transport, jutro dam znac. mysle ze najbardziej prawdopodobny by byl piatek wieczorem... Kinga - moze byc? Quote
Magdarynka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Nie wiem, czy ktoś pamięta jeszcze czarnulkę Fifi... Moja pierwsza tymczasówka... Dziś minął dokładnie roczek odkąd ma swój domek :) Byłam na urodzinach, podarowałam psi prezent (piłeczka i trochę smakołyków). Fifcia "prosiła", by pozdrowić wszystkie ciotki i przekazać, że jest bardzo szczęśliwa :) Quote
Fela Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Oczywiście, wszyscy pamiętamy! I bardzo, bardzo serdecznie pozdrawiamy Fifcię naszą kochaną :loveu: Quote
Wilejkaros Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ciotki, powtórzę się, ale - CZY KTOŚ CHCE DROBIAZGI DO POWSINA? Najpóżniej w pt muszę je podrzucić. Moja kiciula dobiera się do sadzonek gdgt. Kinga, czy to może być trujące? Na razie nie je, ale obwą****e. Quote
beam6 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wilejkaros - jak możesz przywieźć to dawaj ten nabój do mnie (Gocław). A najlepiej zadzwoń bo mnie jakoś nie udaje się trafić z telefonem do Ciebie w taki moment cobyś mogła odebrać :razz: . Ja będę jechała ok.10 do Powsina. Quote
KingaW Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Beam, a ja jeszcze mam u siebie te nasze 2 bannery, a czy namiot wystarczy ten 'stary' wybrakowany (nie ma jednego 'kolanka' i rurki w jednym miescu trzeba na taśme szarą sklejać, ale stał przecież na Polach), niebieski, czy nókę sztukę (ten większy z Pól)?Bo ten większy, nowy (+krzesła i stół) to własność Jayo i Gemsi (Nowa Iwiczna).Można może wykorzystać P. Danusię, żeby podrzuciła to to jutro do Centrum, ale jakoś by trzeba było to od niej jutro odebrać. AAAAAAAAAAAAA! Quote
beam6 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tylko, że moje możliwości transportowe są zablokowane pracą TZ i do niedzieli nie mam czym jeździć i wozić :shake: Quote
KingaW Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No to nie wiem...Namiot 'wybrakowany' jest u mnie, moja mama może go w niedzielę 'wydać'. Ale co ze stołem?Może Gajowa jakiś ma do pożyczenia? Mieszka o miedzę od Powsina, to w razie czego mozna podjechać... Quote
esperanza Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Z Liką wymyśliłyśmy loterię dla dzieci na niedzielnej imprezie. Proszę poszperajcie w domach, może znajdziecie jakieś nieduże przedmioty w dobry stanie (nie mogą być zniszczone) które by się nadawały na nagrody. Nadal brakuje osób do prowadzenia stoiska i problem sam się nie rozwiąże, dlatego proszę poświęćcie te 3-4 godziny dla stowarzyszenia i przyjedźcie do Powsina. Quote
Milady Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja bede z Sedem, ale on taki średni jest w stosunku do innych psów, więc chyba nie wezmę innego. No chyba że razem z opiekunem :) Jakby co dzwoncie 0 504 059 860 Quote
ronja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='esperanza']Z Liką wymyśliłyśmy loterię dla dzieci na niedzielnej imprezie. Proszę poszperajcie w domach, może znajdziecie jakieś nieduże przedmioty w dobry stanie (nie mogą być zniszczone) które by się nadawały na nagrody. Nadal brakuje osób do prowadzenia stoiska i problem sam się nie rozwiąże, dlatego proszę poświęćcie te 3-4 godziny dla stowarzyszenia i przyjedźcie do Powsina.[/quote] ja dziś lice przekażę bazarkowe gadżety, które nie schodzą wcale, a na loterię w sam raz się nadadzą Quote
KingaW Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='esperanza']Z Liką wymyśliłyśmy loterię dla dzieci na niedzielnej imprezie. Proszę poszperajcie w domach, może znajdziecie jakieś nieduże przedmioty w dobry stanie (nie mogą być zniszczone) które by się nadawały na nagrody. Nadal brakuje osób do prowadzenia stoiska i problem sam się nie rozwiąże, dlatego proszę poświęćcie te 3-4 godziny dla stowarzyszenia i przyjedźcie do Powsina.[/quote] Te Twoje broszeczki się nie nadają?Może jakieś słodycze kupić? Quote
LittleMy Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='ronja']ja dziś lice przekażę bazarkowe gadżety, które nie schodzą wcale, a na loterię w sam raz się nadadzą[/quote] moze cos z tych rzeczy co ja dalam? bo nie widzialam ich jeszcze na bazarku to moze w powsinie cos by sie nadalo? Quote
ronja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 littlemy - Twoje gadzety jeszcze do mnie nie dotarły dam maskotki od Magdarynki i ludwy, duperelki od Igusi, Magdarynki, ludwy, OlimpiiK i EwelinyJ (chyba nikogo nie pominęłam) - niektóre są cenne, ale same ocenicie Quote
OlimpiaK Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja moge dac troche pluszakow w calkiem niezlym stanie (kazdy mial wizyte w moim prywatnym salonie kosmetycznym dla pluszakow :cool3: ). Niestety nie bedzie mnie w Powsinie - mam w poniedzialek bardzo bardzo wazne kolokwium ktore zawazy o mojej dalszej bytnosci na studiach i musze sie uczyc. :p Rzeczy moge jakos przekaza moze beam bo tez mieszkam na Goclawiu. :razz: Quote
esperanza Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 OlimpiaK proszę umów się z Beam6 w takim razie. Dzięki :-) Quote
*Gajowa* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja z pewnością pojawię sie w Powsinie na 2-3 godziny z Sedem... o ktorej mamy być ? Parę drobiazgów na loterię też się znajdzie - tylko nie wiem kiedy i komu przekazać . Quote
esperanza Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 A Shippiego nie będzie? Gadżety po prostu przywieź na imprezę, jeśli inaczej się nie da, po prostu się je dorzuci. Nadal brakuje osób do prowadzenia imprezy po południu i nie mamy transportu dla Misia z Wólki, Szamana z Radości, Gumisi z Tatarka. Magdarynko przyjedź z Bajo. Quote
beam6 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Słuchajcie na tą loterię to pomyślałam sobie tak: wydrukuję losy z napisami tzn: pluszaki ksiązki różności ( te bazarkowe mniej cenne) główna wygrana (te bazarkowe cenne) nagroda pocieszenia ( słodycze) ....................... (czy coś jeszcze będzie?) i wygrywajacy sobie wybierze sam 1 sztukę z wielu. Tylko potrzebne będą jakieś fajne pojemniki na każdy rodzaj nagrody - może koszyki wiklinowe (dwa duże mam i mogę wziąć). Co Wy na to ? - jakieś pomysły, sugestie ? Magdarynka dałabyś radę podrzucić mi mailem małe logo stowarzyszenia w wordzie? [SIZE=3][COLOR=red][B]No i po ile losy ????????????[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Fela Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mogę dostarczyć w dowolnej ilości płyty z programami do wróżenia (tarot, pasjanse i takie tam, ta sama płyta w dowolnej ilości egzemplarzy). Trochę to tematycznie nie ma związku, ale może się przyda w ogólnym duperelkowie? Koszyki duże wiklinowe też mam, pożyczę. I balonów całe mnóstwo z ubiegłorocznych Dni Ostrowi (w tym roku z Dni Ostrowi nici, wielka szkoda :( ) Quote
gdgt Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja przekazałam z 10 sadzonek na impreze w Vega Barze, teraz są albo u KingiW albo u Wilejkaros. Znakomite dla starszych dzieci, szkoda, by się zmarnowały... Trzymam kciuki za imprezę! Quote
Recommended Posts