Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='KingaW']Kochane Ciotki,sprawdźcie, proszę, ile będzie nas kosztować leczenie psiaka na SGGW.Sądzę, że taniej wyjdzie na Tatarkiewicza. Zwłaszcza pobyt i rekonwalescencja.[/quote] Nam Fela powiedziala zeby na SGGW ewentualnie na gagarina zawiesc, bo ona byl po wypadku i nie wiedzialysmy co mu jest.Byl nawet problem z wsadzeniem go do auta, bo go bolalo bardzo i probowal gryzc.Wyleiminowalysmy gagarina bo tam bylo by drozej za szpital i tak psiak trafil na SGGW. Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='beam6']Już jest osiem głosów :loveu:[/quote] wlasnie zaglosowalam to bedzie-9:eviltong: Quote
esperanza Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Pamiętajcie proszę, że by głos był ważny trzeba się zarejestrować. Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='esperanza']Pamiętajcie proszę, że by głos był ważny trzeba się zarejestrować.[/quote] A to musze sie poprawic:razz: Quote
KingaW Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jakby co to na Tatarkiewicza mają i rtg i 24 h dyżur.I jeśli chodzi o chirurgię, to dotychczasowe wyczyny zarówno doktora Maćka (wtorki, czwartki i soboty), jak i doktora Piotra (poniedziałki, środy i piątki) wszystkie były b. udane. A, dodatkowo, doktor Maciek uwielbia wszelkie operacje i by się na pewno ucieszył, że dla odmiany coś innego niz sterylka czy jajek wycięcie mu się trafiło... ;-) Quote
gdgt Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 kurcze, zarejestrowałam się, zalogowałam, zagłosowałam, a liczba głosów się nie zwiększyła... Quote
esperanza Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Gdgt spróbuj jeszcze raz, na pewno się uda. Quote
gdgt Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Już mnie policzyli. Jesteśmy już na trzecim miejscu, a do lidera brakuje nam 10 głosów. Wszystkie ciotki aktywizują dzieci, tzów, rodziców, i głosują!!! Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cioteczka Fela zadzwonila na SGGW.Misiek mial zrobione rtg ale opis dopiero po 13. W kazdym razie uraz miednicy ma a oprocz tego najprawdopodobniej ktos do niego strzelal:cool3: A i Owieczka zrobi mu zdjecia i jak juz bedzie je miala to watek mu zalozy. Bardzo dziekujemy cioteczkom za wsparcie Quote
KingaW Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Igusia']Cioteczka Fela zadzwonila na SGGW.Misiek mial zrobione rtg ale opis dopiero po 13. W kazdym razie uraz miednicy ma a oprocz tego najprawdopodobniej ktos do niego strzelal:cool3: A i Owieczka zrobi mu zdjecia i jak juz bedzie je miala to watek mu zalozy. Bardzo dziekujemy cioteczkom za wsparcie[/quote] Śrut?O żesz qrwa mać! Mnie kiedyś jeden sqrwysyn, zabił strzelając ze śrutu, 4 miesięcznego kotka.Co się dzieje z tymi ludźmi? Tfu! Jakimi ludźmi, kanaliami, nie ludźmi... Quote
ronja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 mamy 17 głosów w Krakvecie, a prowadzący 21 - jeszcze 5 głosów i prowadzimy!! Quote
beam6 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A ja zaczęłam oblatywać koleżanki i kolegów z pracy (ok. 100 komputerów) ale powstrzymał mnie Główny Informatyk - chodzimy w sieci i widać nas jako 1 IP :placz: :shake: :placz: Ale za to obiecał 2 głosy z domu :evil_lol: Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ronja']mamy 17 głosów w Krakvecie, a prowadzący 21 - jeszcze 5 głosów i prowadzimy!![/quote] Juz 18 cie-zarejestrowalam sie :p Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Igusia']Cioteczka Fela zadzwonila na SGGW.Misiek mial zrobione rtg ale opis dopiero po 13. W kazdym razie uraz miednicy ma a oprocz tego najprawdopodobniej ktos do niego strzelal:cool3: A i Owieczka zrobi mu zdjecia i jak juz bedzie je miala to watek mu zalozy. Bardzo dziekujemy cioteczkom za wsparcie[/quote] wiesci z ostatniej chwili miednica na zdjeciu jest cala, widac tez wyrazie srut...Zdjecia beda jeszcze konsultowane z chirurgiem.Piesek zostal nawodniony i nakramiony.Dr powiedzial ze jest grzeczny ale wyraznie przestraszony i obolaly... Quote
_KanaR_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [LEFT]My też pracujemy nad glosami...:evil_lol: Sporo znajomych "wciagnęliśmy" i nie ma innego wyjścia... trzeba wygrać [/LEFT] Quote
gdgt Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Igusia']wiesci z ostatniej chwili miednica na zdjeciu jest cala, widac tez wyrazie srut...Zdjecia beda jeszcze konsultowane z chirurgiem.Piesek zostal nawodniony i nakramiony.Dr powiedzial ze jest grzeczny ale wyraznie przestraszony i obolaly...[/quote] co za koszmar :angryy: też bym była przestraszona, gdyby ktoś do mnie strzelał :-( Quote
kasiaprodex Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dziewczyny ponawiam pytanie. czy wysłałyście pisemko z dokumentami do UM Pruszkow w sprawie pozwolenia na zbiórke pieniążków do puszek? Chciałam napisac na prw do Feli ale ma pełna skrzynke. prosze o wiadomość bo jeżeli nie interesuje to są następni w kolejce. głos oddany. jest 26:25 Quote
lika Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='batmani']Zagłosowałam...jest już 30[/quote] Z moim już 31, co daje nam 28%. Szkoda, że są w tym miesiącu takie ograniczenia przy głoswaniu - do jednego głosu z jednego IP. Quote
beam6 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mamy 33 głosy - 29% :multi: :multi: :multi: Tak trzymać Cioteczki - znajomi, przyjaciele, koledzy - do roboty :loveu: Quote
loozerka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 słuchajcie, trzeba zmobilizowac dogomaniaków, zaprzyjaznione sschroniska, jesli piszecie na jakichs watkach w galerii też mozna poprosić o głosy. Juz wczesniej byla podobna akcja zdobywania glosów na Uciechów, potem na Ostródę. Ja juz napisalam tam, gdzie wiem, ze będzie odzew i są osoby mające konta na krakvecie - w Uciechowie, Ostródzie, na watkach w galerii :) Quote
Wilejkaros Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zagłosowała i Nasza właścicielka Luki, Aga... Trzeba Ją jeszcze namówić na zalogowanie się na dogo! Quote
Recommended Posts