Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KingaW']Kochane Ciotki,sprawdźcie, proszę, ile będzie nas kosztować leczenie psiaka na SGGW.Sądzę, że taniej wyjdzie na Tatarkiewicza. Zwłaszcza pobyt i rekonwalescencja.[/quote]
Nam Fela powiedziala zeby na SGGW ewentualnie na gagarina zawiesc, bo ona byl po wypadku i nie wiedzialysmy co mu jest.Byl nawet problem z wsadzeniem go do auta, bo go bolalo bardzo i probowal gryzc.Wyleiminowalysmy gagarina bo tam bylo by drozej za szpital i tak psiak trafil na SGGW.

Posted

Jakby co to na Tatarkiewicza mają i rtg i 24 h dyżur.I jeśli chodzi o chirurgię, to dotychczasowe wyczyny zarówno doktora Maćka (wtorki, czwartki i soboty), jak i doktora Piotra (poniedziałki, środy i piątki) wszystkie były b. udane. A, dodatkowo, doktor Maciek uwielbia wszelkie operacje i by się na pewno ucieszył, że dla odmiany coś innego niz sterylka czy jajek wycięcie mu się trafiło... ;-)

Posted

Już mnie policzyli. Jesteśmy już na trzecim miejscu, a do lidera brakuje nam 10 głosów. Wszystkie ciotki aktywizują dzieci, tzów, rodziców, i głosują!!!

Posted

Cioteczka Fela zadzwonila na SGGW.Misiek mial zrobione rtg ale opis dopiero po 13. W kazdym razie uraz miednicy ma a oprocz tego najprawdopodobniej ktos do niego strzelal:cool3:
A i Owieczka zrobi mu zdjecia i jak juz bedzie je miala to watek mu zalozy.
Bardzo dziekujemy cioteczkom za wsparcie

Posted

[quote name='Igusia']Cioteczka Fela zadzwonila na SGGW.Misiek mial zrobione rtg ale opis dopiero po 13. W kazdym razie uraz miednicy ma a oprocz tego najprawdopodobniej ktos do niego strzelal:cool3:
Bardzo dziekujemy cioteczkom za wsparcie[/quote]

Śrut?O żesz qrwa mać! Mnie kiedyś jeden sqrwysyn, zabił strzelając ze śrutu, 4 miesięcznego kotka.Co się dzieje z tymi ludźmi? Tfu! Jakimi ludźmi, kanaliami, nie ludźmi...

Posted

A ja zaczęłam oblatywać koleżanki i kolegów z pracy (ok. 100 komputerów) ale powstrzymał mnie Główny Informatyk - chodzimy w sieci i widać nas jako 1 IP :placz: :shake: :placz:

Ale za to obiecał 2 głosy z domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Igusia']Cioteczka Fela zadzwonila na SGGW.Misiek mial zrobione rtg ale opis dopiero po 13. W kazdym razie uraz miednicy ma a oprocz tego najprawdopodobniej ktos do niego strzelal:cool3:
Bardzo dziekujemy cioteczkom za wsparcie[/quote]
wiesci z ostatniej chwili miednica na zdjeciu jest cala, widac tez wyrazie srut...Zdjecia beda jeszcze konsultowane z chirurgiem.Piesek zostal nawodniony i nakramiony.Dr powiedzial ze jest grzeczny ale wyraznie przestraszony i obolaly...

Posted

[quote name='Igusia']wiesci z ostatniej chwili miednica na zdjeciu jest cala, widac tez wyrazie srut...Zdjecia beda jeszcze konsultowane z chirurgiem.Piesek zostal nawodniony i nakramiony.Dr powiedzial ze jest grzeczny ale wyraznie przestraszony i obolaly...[/quote]

co za koszmar :angryy:
też bym była przestraszona, gdyby ktoś do mnie strzelał :-(

Posted

dziewczyny ponawiam pytanie. czy wysłałyście pisemko z dokumentami do UM Pruszkow w sprawie pozwolenia na zbiórke pieniążków do puszek?
Chciałam napisac na prw do Feli ale ma pełna skrzynke. prosze o wiadomość bo jeżeli nie interesuje to są następni w kolejce.

głos oddany.
jest 26:25

Posted

[quote name='batmani']Zagłosowałam...jest już 30[/quote]

Z moim już 31, co daje nam 28%. Szkoda, że są w tym miesiącu takie ograniczenia przy głoswaniu - do jednego głosu z jednego IP.

Posted

słuchajcie, trzeba zmobilizowac dogomaniaków, zaprzyjaznione sschroniska, jesli piszecie na jakichs watkach w galerii też mozna poprosić o głosy. Juz wczesniej byla podobna akcja zdobywania glosów na Uciechów, potem na Ostródę. Ja juz napisalam tam, gdzie wiem, ze będzie odzew i są osoby mające konta na krakvecie - w Uciechowie, Ostródzie, na watkach w galerii :)