KingaW Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Halo, pamiętacie kto deklarował (chyba tu na tym wątku), że posiada psie posłanka?Nie Olimia, przez przypadek? Quote
Magdarynka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Trochę z innej beczki... Właśnie dzwoniłam do lecznicy, w której robiłam futrzakom między innymi badanie EKG. Usłyszałam, że w poniedziałek będę mogła odebrać wyniki z opisami... Quote
gdgt Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 KingaW napisał(a):Halo, pamiętacie kto deklarował (chyba tu na tym wątku), że posiada psie posłanka?Nie Olimia, przez przypadek? Olimpia deklarowała, a ja też mam świeżo kupione posłanie na dużego psa. Dla Figi się nie przydało, więc jeździ w moim bagażniku... Quote
KingaW Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Telefon do Olimpii ktoś ma?Poproszę na pw.Gdgt - małe potrzebne, ale jak Ci zawdza to możesz dać do mnie na przechowanie.... Quote
OlimpiaK Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mam poslania w roznych rozmiarach i kolorach, a czesc karmy powinna pojechac do schronu bo traci waznosc (wprawdzie to suche wiec nie zepsuje si eale traci np witaminy)... :mad: Quote
esperanza Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Masz u siebie jakąś karmę specjalistyczną typu osteo na stawy? Quote
OlimpiaK Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Juz niestety nie. Mam dla psow z wczesnymi objawami chorob serca i dla jamnikow (ta nadawalaby sie dla psiaka z problemami stawowymi ale musi byc nieduzy, bo jamniki maja sklonnosci do problemow z kregoslupem, a tam tez o chrzastki chodzi tak mniej wiecej). Quote
lika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Gumisia potrzebuje karmę Royal Canin VD Intestinal - najlepiej w puszkach. Czy mamy taką karmę? Może być też jej odpowiednik innej firmy. Quote
lika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dzwoniłam dziś do schroniska. Są cztery nowe szczeniaki - same dziewczyny. Wszystkie zostały podrzucone (dwie są prawdopodobnie siostrami). Maluszki są bez mam, ale jedzą już same. Jeśli więc trafi się nowy domek dla szczeniaka, to pamiętajcie o naszych sierotkach. Quote
lika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Zobaczcie program pomocy dla schronisk, zorganizowany przez sklepzoo.pl Podobne do akcji Krakvetu, choć kwoty zapewne mniejsze ale za to sukcesywnie otrzymywane. Do zastanowienia. Może warto się zgłosić? http://www.sklepzoo.pl/program_pomocy.html Quote
LittleMy Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 czy te szczeniaki maja watek albo zdjecia? chcialabym pokazac komus. Quote
KingaW Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Halo, czy ktoś się zgłasza do wstawienia fotek na wątek suniek uratowanych przed uśpieniem przez dr Jacka? Quote
KingaW Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 LittleMy napisał(a):czy te szczeniaki maja watek albo zdjecia? chcialabym pokazac komus. Niestety, zapewne nie, skoro o ich istnieniu wiemy tylko z rozmowy telefonicznej, to fotek pewnie niet....:-( Quote
Wilejkaros Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Kinga, dawaj zdjęcia do mnie na mail. Zaraz je wstawię. Quote
KingaW Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 daję! Fajnie dzięki!Wiesz, który wątek?O ten:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65951&page=5 Quote
jayo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dziewczyny, pomozcie podrzucac watek Shippiego, bo my tu bardzo rzadko ostatnio bywamy.... O szukaniu domku to ja juz powole przestaje marzyc.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50596&page=22 Quote
lika Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dla porządku informuję, że jutro i w piątek będą w "Ofercie" ogłoszenia: 1. Z tymczasów - Pestki, Toli, Seda, Figi, Fina, MisiaPysia, Shippiego, Szamana i obu suczek od dr Jacka. 2. Z działek siekierkowskich - Rudzi, Krecika i Gargamela 3. Z psów przebywajacych w schronie - Nadii, Kapitana i Raina Schippy w piątek będzie ogłaszany podwójnie (a właściwie poczwórnie - bo każde ogłoszenie daję i do działu oddam i do działu sprzedam) - raz jako PON, drugi raz jako sznaucer. W środę wszystkie ogłoszenia bez zdjęć, w piątek zdjęcia będą przy ogłoszeniach Shippiego (już z nowym zdjęciem) i sióstr od dr Jacka. Dodatkowo cały czas dodaję ogłoszenia o poszukiwaniu tymczasów (płatnych w dziale praca i bezpłatnych w dziale organizacje charytatywne). Quote
KingaW Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 UWAGA, UWAGA! POTRZEBNY TRANSPORT DLA PSA Z OTWARTYM ZŁAMANIEM KOŚCI! Z OSTROWI DO W-WY!!!Psina cierpi a na miejscu nie mozna mu pomóc.Jest to rasowy ON. Pani (przemiła osoba z sercem dla zwierząt), do której się przybłąkał będzie czekała na niego z tymczasem i zobowiązała się poszukać mu domu!Pomocy! Quote
ronja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 szkoda mi psiny, ale nie mam jak pomóc:shake: Karolina (Igusia), która nie ma teraz warunków, by sama to napisać, dała mi namiar na pana chętnego na niedużego kudłatego psa. mamy coś w tym stylu??dom podobno dobry. pan ma dwa onki (suka po sterylizacji), które bardziej mieszkają na zewnątrz. odszedł im piesek taki bardziej domowy i chcą niedużego (płeć obojętna) do kochanai, spania w łóżku i rozpieszczania. Quote
gdgt Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ronja'] Karolina (Igusia), która nie ma teraz warunków, by sama to napisać, dała mi namiar na pana chętnego na niedużego kudłatego psa. mamy coś w tym stylu??dom podobno dobry. pan ma dwa onki (suka po sterylizacji), które bardziej mieszkają na zewnątrz. odszedł im piesek taki bardziej domowy i chcą niedużego (płeć obojętna) do kochanai, spania w łóżku i rozpieszczania. idealny kandydat: Quote
KingaW Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ja też mam chętnych na włochaczka niedużego, ale czarnego! Chłopca raczej.... Quote
KingaW Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 gdgt napisał(a):a w warszawie mamy jakieś miejsce dla niego? Zamówiłam na Tatarku.Jutro od rana jest p. Właścicelka, która ma specjalizację z chirurgii i lubi takie trudne przypadki. Z Felą gadałam i uznałyśmy, że to najlepsze rozwiązanie.Pies jest piękny i spokojny. I cierpi bidulek! Quote
Recommended Posts