Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę z innej beczki...
Właśnie dzwoniłam do lecznicy, w której robiłam futrzakom między innymi badanie EKG. Usłyszałam, że w poniedziałek będę mogła odebrać wyniki z opisami...

Posted

KingaW napisał(a):
Halo, pamiętacie kto deklarował (chyba tu na tym wątku), że posiada psie posłanka?Nie Olimia, przez przypadek?

Olimpia deklarowała, a ja też mam świeżo kupione posłanie na dużego psa. Dla Figi się nie przydało, więc jeździ w moim bagażniku...

Posted

Mam poslania w roznych rozmiarach i kolorach, a czesc karmy powinna pojechac do schronu bo traci waznosc (wprawdzie to suche wiec nie zepsuje si eale traci np witaminy)... :mad:

Posted

Juz niestety nie. Mam dla psow z wczesnymi objawami chorob serca i dla jamnikow (ta nadawalaby sie dla psiaka z problemami stawowymi ale musi byc nieduzy, bo jamniki maja sklonnosci do problemow z kregoslupem, a tam tez o chrzastki chodzi tak mniej wiecej).

Posted

Gumisia potrzebuje karmę Royal Canin VD Intestinal - najlepiej w puszkach. Czy mamy taką karmę? Może być też jej odpowiednik innej firmy.

Posted

Dzwoniłam dziś do schroniska. Są cztery nowe szczeniaki - same dziewczyny. Wszystkie zostały podrzucone (dwie są prawdopodobnie siostrami). Maluszki są bez mam, ale jedzą już same. Jeśli więc trafi się nowy domek dla szczeniaka, to pamiętajcie o naszych sierotkach.

Posted

LittleMy napisał(a):
czy te szczeniaki maja watek albo zdjecia? chcialabym pokazac komus.

Niestety, zapewne nie, skoro o ich istnieniu wiemy tylko z rozmowy telefonicznej, to fotek pewnie niet....:-(

Posted

Dla porządku informuję, że jutro i w piątek będą w "Ofercie" ogłoszenia:
1. Z tymczasów - Pestki, Toli, Seda, Figi, Fina, MisiaPysia, Shippiego, Szamana i obu suczek od dr Jacka.
2. Z działek siekierkowskich - Rudzi, Krecika i Gargamela
3. Z psów przebywajacych w schronie - Nadii, Kapitana i Raina
Schippy w piątek będzie ogłaszany podwójnie (a właściwie poczwórnie - bo każde ogłoszenie daję i do działu oddam i do działu sprzedam) - raz jako PON, drugi raz jako sznaucer. W środę wszystkie ogłoszenia bez zdjęć, w piątek zdjęcia będą przy ogłoszeniach Shippiego (już z nowym zdjęciem) i sióstr od dr Jacka.
Dodatkowo cały czas dodaję ogłoszenia o poszukiwaniu tymczasów (płatnych w dziale praca i bezpłatnych w dziale organizacje charytatywne).

Posted

UWAGA, UWAGA! POTRZEBNY TRANSPORT DLA PSA Z OTWARTYM ZŁAMANIEM KOŚCI! Z OSTROWI DO W-WY!!!Psina cierpi a na miejscu nie mozna mu pomóc.Jest to rasowy ON. Pani (przemiła osoba z sercem dla zwierząt), do której się przybłąkał będzie czekała na niego z tymczasem i zobowiązała się poszukać mu domu!Pomocy!

Posted

szkoda mi psiny, ale nie mam jak pomóc:shake:

Karolina (Igusia), która nie ma teraz warunków, by sama to napisać, dała mi namiar na pana chętnego na niedużego kudłatego psa. mamy coś w tym stylu??dom podobno dobry. pan ma dwa onki (suka po sterylizacji), które bardziej mieszkają na zewnątrz. odszedł im piesek taki bardziej domowy i chcą niedużego (płeć obojętna) do kochanai, spania w łóżku i rozpieszczania.

Posted

[quote name='ronja']
Karolina (Igusia), która nie ma teraz warunków, by sama to napisać, dała mi namiar na pana chętnego na niedużego kudłatego psa. mamy coś w tym stylu??dom podobno dobry. pan ma dwa onki (suka po sterylizacji), które bardziej mieszkają na zewnątrz. odszedł im piesek taki bardziej domowy i chcą niedużego (płeć obojętna) do kochanai, spania w łóżku i rozpieszczania.

idealny kandydat:

Posted

gdgt napisał(a):
a w warszawie mamy jakieś miejsce dla niego?

Zamówiłam na Tatarku.Jutro od rana jest p. Właścicelka, która ma specjalizację z chirurgii i lubi takie trudne przypadki. Z Felą gadałam i uznałyśmy, że to najlepsze rozwiązanie.Pies jest piękny i spokojny. I cierpi bidulek!