Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [IMG]http://images13.fotosik.pl/42/e3bfeb87eee80372m.jpg[/IMG][IMG]http://images20.fotosik.pl/30/44b6a436626cf3ccm.jpg[/IMG] Quote
jayo Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Lara, jedz, zaplacimy za sterylke - mala premia wpadla :-) Jesli Nataszka nie - to moze jakas inna sunia? Jeszcze troche dlugu na SGGW jest - ale moze sie uda jakies fundusze zdobyc -tylko petycje napiszemy :evil_lol: Quote
Lara Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Fela'] Odwiedziny też mile widziane. Wczoraj była Lika (dzięki :loveu:) i ja wieczorem. I Owieczka. A kto dziś? Kto go zabierze stamtąd? :placz: [/quote] Ja dzis odwiedzilam Kubusia :p Ale urosl przez 2 tygodnie!!! :-o Zostawilam mu woreczek karmy dla mini juniorkow, jak bedziecie go odwiedzac to sprawdzcie czy Kubus dostaje ta karme prosze, dobrze? :p Royalowa z karteczka przyczepiona, ze to dla Kubusia :loveu: Ktokolwiek kto wezmie Kubusia do siebie na tymczasik a ta karma jeszcze bedzie to koniecznie niech wezmie ją ze sobą :p Wynikow zadnych wieczorkiem jak bylam to jeszcze nie bylo. Quote
ronja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jeszcze z bazarku spływa kasa na sterylki - trochę się już uzbierało i zbiera nadal i na AFN mamy trochę kasy, tzn całkiem ładna sumkę Quote
Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Znów będę miała głupie pytanie, ale wybaczcie - nowa jestem. Może potrzebujecie jakiś rzeczy na bazarki sterylkowe? Jeśli tak, to co proponujecie. Może coś gdzieś się u mnie poniewiera, a ja o tym nie wiem. Quote
beam6 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Słuchaj Nowa :loveu: - taka Nowa to już nie jesteś bo intesywnie i skutecznie pomagasz :lol: . Obejrzyj bazarki Ronji, Esperanzy, Papisi, Fony to będziesz wiedziała co się "nadaje" - każda z nas ma coś z czym może się rozstać bez bólu (np. nietrafiony prezent) a z pożytkiem dla podopiecznych :evil_lol: . Gratulacje za umieszczenie zdjęć - będę mogła podsyłać Ci teraz swoje ???? :diabloti: Quote
basiaap Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jakie śliczne macie te psiaki:loveu: . Śliczne! Te cztery stówy wpłaciłam na konto, które macie w banerku, czyli konto stowarzyszenia. Powinny być piorunem, bo z terminala wysyłałam. Buziaki dla wszystkich wolontariuszek z Ostrowi basiaap, czyli Ania z Poznania:) Quote
KingaW Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Basiaap dzięki Twojej kasie (a tak przy okazji - jestem wciąż w szoku - w takim pozytywnym szoku, że różni Ludzie z różnych stron Polski, a czasem i świata mają do nas tak wielki kredyt zaufania, bardzo, bardzo dziękujemy za to zaufanie i oczywiście obiecujemy go nigdy nawet w najmniejszym stopniu nie zawieźć) i jeszcze jednej podobnej 'transzy' (o szczegółach nie chcę póki co pisać, ale się kroi kaska na jeszcze prawie 3 sterylki - Lara wie o co chodzi, ale póki nie mamy kasy w kieszeni nie będziemy zapeszać) mamy szansę wysterylizować zgodnie z naszym planem - 2 suczki w miesiacu.:-) Quote
Lara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara wie o co chodzi i dzis odbiera kase :p Przy okazji dowiem sie u zrodla jak to jest ze sterylkami sponsorowanymi przez nasza gmine, moze uda sie jeszcze taniej sterylizowac. Na jutro mam tez obiecane, ze maz wezmie sobie urlopik i posiedzi z zoo a ja pojade po sunie i po Supełka - [U]Esperanaza[/U] daj prosze moj telefon ludzikom, niech dzwonia aby sie umawiac na jutro. Mam nadzieje, ze urlop dostaniemy. A ja skacze z radosci, bo [COLOR=red][B]LEVIS MA DOMEK!!!![/B][/COLOR] Znaczy domek juz zdecydowany i czeka na nasz przyjazd. W weekend pojedziemy za Minsk Mazowiecki cala rodzinka. Wielki teren, dom i stajnia. Kolezanka i kolega psy do towarzystwa, koty i 2 konie :p A przede wszystkim otwarte i gorace serca ludzkie :loveu: Quote
esperanza Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Lara gratulacje :multi: wiedziałam, że w końcu odpowiedni domek dla Levisa się pojawi. Pani chętna na Supełka miała dzwonić do mnie wczoraj wieczorem, ale sama dziś do niej zadzwonię. Quote
Owieczka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Lara'] A ja skacze z radosci, bo [COLOR=red][B]LEVIS MA DOMEK!!!![/B][/COLOR] Znaczy domek juz zdecydowany i czeka na nasz przyjazd. W weekend pojedziemy za Minsk Mazowiecki cala rodzinka. Wielki teren, dom i stajnia. Kolezanka i kolega psy do towarzystwa, koty i 2 konie :p A przede wszystkim otwarte i gorace serca ludzkie :loveu:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niesamowite !!!! :multi: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :klacz: :cunao: Quote
Wilejkaros Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Beam Kochana, teraz to ja już jestem stara wyga. Dlatego nie krępuj się i podsyłaj geniuszowi internetu (to ja, to ja) co tam masz. Hehehehe. Quote
malagos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bardzo sie cieszę, ze elvisek ma domek! Skad go wytrzesnęłyscie?! Rewelacja! AA co do sterylek, jak panna Lilla znajdzie dom, ja nadal podtrzymuję cenę 100 zł (fachowiec w Ostrołęce) i wziecie suni po zabiegu do siebie na czas szukania domu :p Byle była mała :cool3: Quote
malagos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No to prośba. Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Lilli, myslę, ze juz jest gotowa. Ronja?....może ogłoszenia?... Witokretki?.....moze allegro?.... Proszę.... Sunia roczna, wysterylizowana, miła, nieśmiała, grzeczna, mała, drobniutka. Quote
Fela Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara, jak będziesz jutro w schronisku, bardzo proszę - zwróć uwagę na sporego białego psa. Jest w schronisku mniej więcej 2 tygodnie, w boksie po lewej stronie. Jeśli będzie potrzeba, poproś o podawanie hostamoksu (lub synuloksu) i witamin. Spójrz też proszę na rottki i Gumisię, posłuchaj, czy przestała kaszleć. dzięki. Quote
Lara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Felu, zobacze czy zdaze. Ja wyskakuje na chwile w pracy i musze wracac czem predzej :shake: No wlasnie, jade jutro rano, ktore sunie zabrac?! Poprosze fotke bo imie mi pewnie nic nie powie :oops: Quote
Fela Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lara, przecież tu nie chodzi o jakieś szczególnie czasochłonne przedsięwzięcie, tylko o spojrzenie na cztery konkretne psy! Kwadrans, może 20 minut (ale to w przypadku bardziej dokładnych oględzin, a o to nie proszę przecież). Te psy są CHORE, może się okazać, że będa potrzebować PILNEJ POMOCY. Skoro i tak jedziesz 100 km w jedną stronę:roll: Quote
Fela Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A więc dobrze, skrócę prośbę: Lara, czy możesz sprawdzić, czy te psy żyją? Quote
Lara Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wlasnie wrocilam ze schroniska a ze mna przyjechaly: Natasza, Rozalka i Supełek - radosna druzyna :loveu: Nataszka cudowna sunia turystka jechala prawie caly czas trzymajac mi glowke na ramieniu. Rozalka sie nieco slinila ale grzeczniutko lezala i patrzyla w okienko. Supełek NAJGRZECZNIEJSZY PIESEK SWIATA zajal swoja miejscowke centymetr na centymetr i jak myszka sobie spal a jak sie budzil to patrzyl w okienko lub lizal Nataszce uszka :loveu: Zostal na tatarku gdzie wieczorem odbierze go JEGO PANI! a ja jutro sie z Pania spotkam i dopelnie formalnosci, taka okazja do odwiedzenia Supełka :p Psiaki mialy jechac w bagazniku i tam mialy poslanko, ale oczywiscie po minucie juz wszystkie siedzialy obok kierowcy :evil_lol: Wiesci ze schronu: - sa rottki i mam ich zdjecia. Jeden - ten z interwencji chudy i jakis taki agresor czul sie ok, drugi - potezny grzeczny, zielone glutasy... - Gumisia szczekaczka, szczekala tak ochryple ale nie slyszalam ze kaszle. - nie zauwazylam sporego bialego psa .... :shake: a zagladalam w kazda bude, przejrzalam dokladnie smierdziela. - pies z interwencji ten juzakowaty nie zyje... :-( - Delicji szczeniaczek adoptowany - jeden szczeniaczek sunia łaciatej zmarl, a drugi ma sie dobrze, ogladalam. - nie zdazylam zajrzec do zielonego budynku wiec nie wiem jaki jest tam stan szczeniat. Mam kilka zdjec, wstawie wieczorem. I to chyba na tyle by bylo mojej dzialalnosci, niektorym sie ona nie podoba wiec nie bede przeszkadzac. Wszystkiego dobrego, zwlaszcza naszym psiakom, bede za nimi tesknic. Powodzenia! :p Quote
beam6 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Laro brawo - spisałaś się na medal :multi: Lecę do lecznicy zobaczyć mojego ulubieńca Supełka przed adopcją :loveu: O rany, jak ja się cieszę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Lara Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Chyba jednak dalam plame:oops: .... Teraz patrze na zdjecia Rozalki na stronie schroniska i Rozalka jest laciata ale w brazowe laty... a ja wzielam laciatke ale w czarne latki :-( Chyba Tundre, tak mi ze zdjec wychodzi :-( Ale co gorsze takiej sunia jak Rozalka ze zdjec to nie widzialam.... :placz: Byc moze lezala zwinieta i widac bylo tylko brazowa pupe i nie zauwazylam jej... a szukalam laciatki! :-( Quote
Lara Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='ronja']dlaczego juzakowaty nie zyje?:-([/quote] nie wiem Ronju :shake: zostal znaleziony martwy w swoim boksie... wiem co czujesz, ja czuje to samo :-( :-( :-( Quote
gamoń Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Lara']Wlasnie wrocilam ze schroniska a ze mna przyjechaly: Natasza, Rozalka i Supełek - radosna druzyna :loveu: Nataszka cudowna sunia turystka jechala prawie caly czas trzymajac mi glowke na ramieniu. Rozalka sie nieco slinila ale grzeczniutko lezala i patrzyla w okienko. Supełek NAJGRZECZNIEJSZY PIESEK SWIATA zajal swoja miejscowke centymetr na centymetr i jak myszka sobie spal a jak sie budzil to patrzyl w okienko lub lizal Nataszce uszka :loveu: Zostal na tatarku gdzie wieczorem odbierze go JEGO PANI! a ja jutro sie z Pania spotkam i dopelnie formalnosci, taka okazja do odwiedzenia Supełka :p Psiaki mialy jechac w bagazniku i tam mialy poslanko, ale oczywiscie po minucie juz wszystkie siedzialy obok kierowcy :evil_lol: Wiesci ze schronu: - sa rottki i mam ich zdjecia. Jeden - ten z interwencji chudy i jakis taki agresor czul sie ok, drugi - potezny grzeczny, zielone glutasy... - Gumisia szczekaczka, szczekala tak ochryple ale nie slyszalam ze kaszle. - nie zauwazylam sporego bialego psa .... :shake: a zagladalam w kazda bude, przejrzalam dokladnie smierdziela. - pies z interwencji ten juzakowaty nie zyje... :-( - Delicji szczeniaczek adoptowany - jeden szczeniaczek sunia łaciatej zmarl, a drugi ma sie dobrze, ogladalam. - nie zdazylam zajrzec do zielonego budynku wiec nie wiem jaki jest tam stan szczeniat. Mam kilka zdjec, wstawie wieczorem. I[B] to chyba na tyle by bylo mojej dzialalnosci, niektorym sie ona nie podoba wiec nie bede przeszkadzac. Wszystkiego dobrego, zwlaszcza naszym psiakom, bede za nimi tesknic. Powodzenia! :p[/quote][/B] [B]???????????????????????????????????[/B] Quote
Recommended Posts