Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko pytam, nie bijcie...:oops:

Czy jest mozliwość, ale taka choćby mini-mini, żeby do EMPIKU podrzucić maleńką, malenieczką ulotkę o "mojej" Drobince? Nie jest z Ostrowi, ale ze schroniska w Łodzi i też życie uratowane.

Moze brakuje Wam dorosłych, 3-letnich suczek ważących 6 kg, ślicznych, puchatych i rudych?....i wysterylizowanych?...i całkowicie kanapowych, słodkich, uśmiechniętych...?

Kurczę, proszę...

Posted

Kingo, JAKIEKOLWIEK ŁADNE!:p Nie muszą być aktualne, przecież o aktualność trudno, psiaki z dnia na dzień się zmieniają. Jedyny warunek, to że fotki są naszych psiaków, ładne (co nie znaczy przesłodzone i w różowe kwiatki ;) ) lub np.ciekawe ujęcie, no i ta rozdzielczość jak najwyższa, żeby po wywołaniu było ok. Acha i żeby mnie za naruszenie praw autorskich nie ścigali!;) :lol:
Ronju, ja też właśnie mam wszystkie pomniejszone i one dobrze wychodzą tylko wywołane w małym formacie.:oops:
,

Posted

Malagos, ulotkę podrzucaj, gorzej z przemyceniem suni - o tym z KingąW, ona Miśkiem rządzi.

Ayshe, ja Cię ciotka strasznie i i jeszcze straszniej przepraszam, już nie wiem, jak się nazywam i co tu robię. U matki w szpitalu wczoraj byłam, jak ty byłaś na Cyplu, a dziś od 14 do teraz z Lutkiem, a teraz jeszcze w pracy (22.39).
Co oczywiście nie tłumaczy mnie do końca - mogłam zadzwonić. :oops::oops::oops::oops::oops:

Wszytko aktulane, termin: 26 listopada

Posted

Dobra... kto się wybiera w sobotę do schroniska bo ja w końcu będę mógł być :) tak o 11 mniej więcej bym się zjawił i możnaby było coś tam zrobić... służę pomocą... tylko abym sam nie był :D

Posted

Sprawę fotek do ramek możemy uznać za zamkniętą :)
W poniedziałek na miśkowej imprezie Aśka dostanie ode mnie cd ze wszystkimi fotami. Będzie tego ponad 3 tysiące, więc będzie miała z czego wybrać :cool3:

Ja natomiast bardzo proszę o podsyłanie mi opisów i fotek (max 2) do ulotek. Na chwilę obecną mam tylko ulotki Zirki, Bronka, Śnieżynek i starą ulotkę Toffika. Przydałaby się jeszcze Łapki, Leona i nie pamiętam, kogo mamy jeszcze na tymczasie... Możecie też podsyłać psiaki, które są jeszcze w schronisku, a zależy Wam, by szybko domki znalazły :)

Acha, mam jeszcze opis gacków, tylko świeża fota by się przydała...

Chciałabym najdalej jutro Wam te ulotki udostępnić, bo trzeba je jeszcze podrukować...

Kto ma możliwość wydrukowania ulotek, pobierze je sobie na dysk, lub dostanie je ode mnie mailem (jeszcze nie wiem, jak to zrobię, bo mój serwer dalej leży :angryy: , ale coś wymyślę), wydrukuje i przyniesie w poniedziałek na imprezę :)

Posted

Niestety Leon może zostać na dotychczasowym tymczasie tylko do przyszłego piątku... Obecna tymczasowa właścicielka ma remont w domu, a co za tym idzie problem z 3 psami i 2 kotami...
Poza tym Leon to bardzo energiczny stworek i przydałby mu się albo ktoś z "silną" ręką, albo kawałek ogródka...

Posted

Magdarynka napisał(a):
Niestety Leon może zostać na dotychczasowym tymczasie tylko do przyszłego piątku... Obecna tymczasowa właścicielka ma remont w domu, a co za tym idzie problem z 3 psami i 2 kotami...
Poza tym Leon to bardzo energiczny stworek i przydałby mu się albo ktoś z "silną" ręką, albo kawałek ogródka...

Bardzo, prosze, pomóżcie - to ważne. Agata nie może, nie ma siły dłużej trzymać Leona. I proszę, nie piszcie, że to wina wychowania - bo to nie wina wychowania. Leon z jednej strony pokazuje poddanie, a zaraz idzie i sika na pościel, gryzie dzieci, sąsziadów, ucieka. Spacery dla Agaty to koszmar. Mały chodzi w kagańcu i na smyczy... A w domu do rany przyłóz - ładnie bawi się z dziećmi, z Leonem duzym i Rudym. Sam zostaje - sika, gryzie, a ostatnio Agata dowiedziała sie, że szczeka i wyje.
On dłużej jak do przyszłego piątku nie może zostać

Posted

I słusznie KanaRek ;) :evil_lol: bo ja jak małymi napisałam to też chyba ciotki nie przeczytały zapytania. Okulara im trzeba jakiegoś sprawić!:eviltong: :lol:
Ja chcę wziąć tą małą rudaskę od zbieracza, no i w ogóle szmat czasu nie byłam w schronisku.:oops: Rozważam pojechanie pksem, ale w ostrowi od pksu do schroniska jest kawał drogi. KanaR, czy w razie co mógłbyś mnie zgarnąć po drodze do schroniska? I potem odstawić na pks?

Posted

:lol: No pytek może się wybierze, jak będzie wiedział co i jak z pksem i czy KanaRek mnie podwiezie.:p Ale ja będę abudusem, wykluczone żebym Leonka ciągała. Poza tym...ja go pierwszą noc przechowałam, a teraz miałabym do schronu odstawić.:shake:

Posted

Lara napisał(a):
no to bedziecie krzyczec... ale, skoro od tylu miesiecy zaden domek sie nie znalazl dla Leona to nie spodziewajmy sie, ze do piatku sie znajdzie... Nic nie da przeniesienie go do innego domku tymczasowego, tym bardziej hoteliku... Leon jest dzielnym i samodzielnym psem podworzowym i tak tez powinien mieszkac. Nie meczmy dalej Agaty... Ja widze jedno wyjscie.... :-( tym bardziej, ze w weekend wybieracie sie do schroniska.

nawet krzyczeć już nam się nie chce :-(

Posted

do następnego piatku może zostać - bedzie przecież na Miśku - Agata trzyma sie mysli, ze moze znajdzie sie dom dla niego.
do schronu nie!żadnego psa nie oddałyśmy do schronu, nawet Tekli, która też była niedobra i gruba (a Leonek tylko niedobry jest).
wiec pomóżcie szukać domu lub tymczasówki

Posted

Kochani, zróbcie nowe zdjęcia Mopci.....
Na jej wątku proszą ludziska o to.A noż widelczyk komuś wpadnie w oko?:loveu:
Czy ona sie już trochę oswoiła?

Posted

Czy my wiemy czy schron ma podpisaną umowę na odłów psów z Ciechanowcem?
Dzwonił do mnie facet (właśnie z Ciechanowca), któremu zaginęła czarno-białą buldożka.
Ktos coś wie? Gdzie facet może jej szukać, jeśli nie "u nas"?

Posted

Fela napisał(a):
Malagos, ulotkę podrzucaj, gorzej z przemyceniem suni - o tym z KingąW, ona Miśkiem rządzi.

Ayshe, ja Cię ciotka strasznie i i jeszcze straszniej przepraszam, już nie wiem, jak się nazywam i co tu robię. U matki w szpitalu wczoraj byłam, jak ty byłaś na Cyplu, a dziś od 14 do teraz z Lutkiem, a teraz jeszcze w pracy (22.39).
Co oczywiście nie tłumaczy mnie do końca - mogłam zadzwonić. :oops::oops::oops::oops::oops:

Wszytko aktulane, termin: 26 listopada
Fela-spoko ja sie tylko troche denerwowalam;) .