idusiek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Szukam kogoś kto mógłby sprawdzic potencjalny domek dla Gabrysia w ZAWIERCIU :oops: Znacie kogos? :oops::oops::oops: Quote
marako Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 O kogoś w Zawierciu zapytam na innych wątkach zaraz, a teraz wrzucę parę zdjęć Tajgi. Tajgunia jest miła, grzeczna, pomocna (karci Marko, gdy on nie posłucha pani), a jednocześnie bardzo niezależna i konkretna. Kłopoty ze zdrowiem na szczęście się skończyły i już nie trzeba jeździć autem, ani nosić kołnierzy, więc Tajga jest szczęśliwa ze swoim psim (i ludzkim)towarzystwem. Uwielbia Marko i będzie za nim tęsknić, gdy on pojedzie do stałego domu (czyli za dwa-trzy tygodnie). A on -biedak to przeżyje najmocniej, bo będzie znów zaczynał od nowa w obcym miejscu bez ukochanej Tajgi i pani, bez której nie wyobraża już sobie życia. Quote
marako Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Po lewej Marko - u nas od końca marca (do końca maja). Tajgunia w rzepaku. Tajga z tyłu po lewej, obok Marko a z przodu Grace. Quote
idusiek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ale zbieg okoliczności :loveu: Na poprzedniej stronie wstawiłam nowe zdjęcia Fiony ( która znalazła domek w Olsztynie) a przedtem razem z Tajgunią siedziały w jednym boksie - ciekawe czy by się teraz poznały? Bo obie wypiekniały a i humorki im dopisują :evil_lol: To Tajga a to Fiona : A co do tej psiej wiary - marako...a może zostawisz sobie tą 3,bo razem naprawdę ślicznie wygladają....do tego jeszcze Marko prawie identyczny jak Tajga - tylko Grace widać, że trochę inna, bo bez ogona :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 idusiek napisał(a):Szukam kogoś kto mógłby sprawdzic potencjalny domek dla Gabrysia w ZAWIERCIU :oops: Znacie kogos? :oops::oops::oops: najbliżej w tych okolicach jest chyba Peter_Beny - daj znać czy pomoże, jak nie to poszukam kogoś albo sama pojadę jak nikt nie będzie bliżej Quote
idusiek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ok juz do niego pisze. a nasz Gabryś wygladał i wyglada tak: [SIZE=1]Gabryś dzielnie wspierający wolontariuszy podczas Dnia Ziemi Quote
malagos Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 idusiek, pies śliczny! Ale że Cię moderator nie pogoniił za tyle zdjeć w poscie :crazyeye: :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 malagos napisał(a):idusiek, pies śliczny! Ale że Cię moderator nie pogoniił za tyle zdjeć w poscie :crazyeye: :evil_lol: Idusiek - właśnie ... :roll: Czy mogłabym prosić o przeniesienie nadliczbowych zdjęć do kolejnego postu. Przypominam, że w jednym poście może być TYLKO 5 (pięć) zdjęć. Post został zaraportowany - tylko nie bardzo rozumiem dlaczego oprócz ilości zdjęć zostało zgłoszone że są "w złej wielkośći". Według mnie są jak najbardziej w "regulaminowej wielkości". Pozdrawiam. Quote
idusiek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malawaszka napisał(a):najbliżej w tych okolicach jest chyba Peter_Beny - daj znać czy pomoże, jak nie to poszukam kogoś albo sama pojadę jak nikt nie będzie bliżej Peter pojedzie ;) - trzymajcie kciuki za wizytę ! :oops: Quote
Fela Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kto był w "naszym" schronisku, może sobie przypomni. Kto nie był, może zajrzy. Wiele osób widziało już ten film. Ale warto jeszcze raz... Zachęcam do obejrzenia - koniecznie z dźwiękiem. YouTube - schronisko w Ostrowi Mazowieckiej Film był nakręcony ponad dwa lata temu. Wkrótce (mam nadzieję) zamieścimy nowy. Zobaczycie, jak się u nas zmienia. Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 idusiek napisał(a):Peter pojedzie ;) - trzymajcie kciuki za wizytę ! :oops: zaciskam z całej siły :kciuki: Quote
Qti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Fela napisał(a):Kto był w "naszym" schronisku, może sobie przypomni. Kto nie był, może zajrzy. Wiele osób widziało już ten film. Ale warto jeszcze raz... Zachęcam do obejrzenia - koniecznie z dźwiękiem. Film był nakręcony ponad dwa lata temu. Wkrótce (mam nadzieję) zamiesimy nowy. Zobaczycie, jak się u nas zmienia. To może nakręćcie nowy i wtedy zamieścicie oba - będzie wtedy wiarygodne porównanie. Bo tak to co można zobaczyć jak się u was zmienia :crazyeye: ? Quote
idusiek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Przeciez właśne Fela napisała, że wkrótce zamieści nowy... Wiem jak obecnie jest w Ostrowi i zapewniam, że warto na ten drugi poczekać, bo nadaje się na wątek " metamorfozy" ;) Quote
Qti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 idusiek napisał(a):Przeciez właśne Fela napisała, że wkrótce zamieści nowy... Wiem jak obecnie jest w Ostrowi i zapewniam, że warto na ten drugi poczekać, bo nadaje się na wątek " metamorfozy" ;) Dlatego też rzuciłem nieśmiałą propozycję, sugestię taką - zamieście oba na raz, wtedy będzie możliwe porównanie i widoczny efekt poprawy - da to piorunujące wrażenie taki kontrast :thumbs: Quote
malagos Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dziś ukazało sie wTygodniku Ostrołęckim ogłoszenie, że oddam ratlerkowatą sunię. Ale Linka ma juz zaklepany dom w Tarnowie. Było kilka telefonów, zapisałam numery. czy w Ostrowi jest mała, czarna ratlerowata suczka? albo inna mała domowa suczka? (dzwoniła pani z Ostrowi, zagladała na stronę schroniska i nie widzi takiej suni). Quote
idusiek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 malagos, ależ są małe sunie, które bardzo potrzebuja domu bo w schronie siedzą juz trochę i nikt się nimi nie intetesuje.... Mini ( wielkości ratlerka), bardzo fajna, na pewno domowa, garnie się do ludzi, ma ok 2-3 lata Frajda , 1 roczek, niska, trochę dłuższa, bardzo fajna i kochana. tu na zdjęciu z Gajką ( a Gajka jest przed kolano i juz dawno ma dom... ) i to jej spojrzenie..........:-( Quote
Qti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witam miłe Panie :Rose: I zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/puzzle-dla-krolla-o-do-21-05-2009-a-137660/#post12279785 liczę na Wasz czynny udział :cool2: Quote
Zuzanna.psiaki Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 jest Mini http://www.zdjecia.adopcje.org/adopcje/23867.jpg Sunia czeka już dość długo a jest fantastycznym psiakiem. Quote
Qti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Tak swoją drogą to ktoś was nie lubi: Forum o psach i kotach Cóż to za czesio i mucha? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
idusiek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a ja z innej beczki - domek dla Gabrysia sprawdzony - Peter Beny był:multi: Teraz natomiast szukam osoby chętnej do sprawdzenia domku dla naszego Misia okolice Przemyśla a dokładnie Ostrów koło Radymna - znacie kogoś kto jest z tamtych rejonów? :oops: Quote
beka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='idusiek']a ja z innej beczki - domek dla Gabrysia sprawdzony - Peter Beny był:multi: Peter jak zwykle niezawodny :loveu: Quote
malawaszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 idusiek napisał(a):a ja z innej beczki - domek dla Gabrysia sprawdzony - Peter Beny był:multi: czyli Gabryś ma domek???? :loveu: Quote
Recommended Posts