Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

O kogoś w Zawierciu zapytam na innych wątkach zaraz, a teraz wrzucę parę zdjęć Tajgi.
Tajgunia jest miła, grzeczna, pomocna (karci Marko, gdy on nie posłucha pani), a jednocześnie bardzo niezależna i konkretna. Kłopoty ze zdrowiem na szczęście się skończyły i już nie trzeba jeździć autem, ani nosić kołnierzy, więc Tajga jest szczęśliwa ze swoim psim (i ludzkim)towarzystwem. Uwielbia Marko i będzie za nim tęsknić, gdy on pojedzie do stałego domu (czyli za dwa-trzy tygodnie). A on -biedak to przeżyje najmocniej, bo będzie znów zaczynał od nowa w obcym miejscu bez ukochanej Tajgi i pani, bez której nie wyobraża już sobie życia.

Posted

Ale zbieg okoliczności :loveu: Na poprzedniej stronie wstawiłam nowe zdjęcia Fiony ( która znalazła domek w Olsztynie) a przedtem razem z Tajgunią siedziały w jednym boksie - ciekawe czy by się teraz poznały? Bo obie wypiekniały a i humorki im dopisują :evil_lol:

To Tajga

a to Fiona :

A co do tej psiej wiary - marako...a może zostawisz sobie tą 3,bo razem naprawdę ślicznie wygladają....do tego jeszcze Marko prawie identyczny jak Tajga - tylko Grace widać, że trochę inna, bo bez ogona :evil_lol:

Posted

idusiek napisał(a):
Szukam kogoś kto mógłby sprawdzic potencjalny domek dla Gabrysia
w ZAWIERCIU :oops:

Znacie kogos? :oops::oops::oops:

najbliżej w tych okolicach jest chyba Peter_Beny - daj znać czy pomoże, jak nie to poszukam kogoś albo sama pojadę jak nikt nie będzie bliżej

Posted

malagos napisał(a):
idusiek, pies śliczny!
Ale że Cię moderator nie pogoniił za tyle zdjeć w poscie :crazyeye: :evil_lol:

Idusiek - właśnie ... :roll:
Czy mogłabym prosić o przeniesienie nadliczbowych zdjęć do kolejnego postu. Przypominam, że w jednym poście może być TYLKO 5 (pięć) zdjęć.

Post został zaraportowany - tylko nie bardzo rozumiem dlaczego oprócz ilości zdjęć zostało zgłoszone że są "w złej wielkośći". Według mnie są jak najbardziej w "regulaminowej wielkości".

Pozdrawiam.

Posted

malawaszka napisał(a):
najbliżej w tych okolicach jest chyba Peter_Beny - daj znać czy pomoże, jak nie to poszukam kogoś albo sama pojadę jak nikt nie będzie bliżej

Peter pojedzie ;) - trzymajcie kciuki za wizytę ! :oops:

Posted

Kto był w "naszym" schronisku, może sobie przypomni.
Kto nie był, może zajrzy.
Wiele osób widziało już ten film. Ale warto jeszcze raz...
Zachęcam do obejrzenia - koniecznie z dźwiękiem.

YouTube - schronisko w Ostrowi Mazowieckiej

Film był nakręcony ponad dwa lata temu. Wkrótce (mam nadzieję) zamieścimy nowy. Zobaczycie, jak się u nas zmienia.

Posted

Fela napisał(a):
Kto był w "naszym" schronisku, może sobie przypomni.
Kto nie był, może zajrzy.
Wiele osób widziało już ten film. Ale warto jeszcze raz...
Zachęcam do obejrzenia - koniecznie z dźwiękiem.

Film był nakręcony ponad dwa lata temu. Wkrótce (mam nadzieję) zamiesimy nowy. Zobaczycie, jak się u nas zmienia.

To może nakręćcie nowy i wtedy zamieścicie oba - będzie wtedy wiarygodne porównanie. Bo tak to co można zobaczyć jak się u was zmienia :crazyeye: ?

Posted

Przeciez właśne Fela napisała, że wkrótce zamieści nowy...

Wiem jak obecnie jest w Ostrowi i zapewniam, że warto na ten drugi poczekać, bo nadaje się na wątek " metamorfozy" ;)

Posted

idusiek napisał(a):
Przeciez właśne Fela napisała, że wkrótce zamieści nowy...

Wiem jak obecnie jest w Ostrowi i zapewniam, że warto na ten drugi poczekać, bo nadaje się na wątek " metamorfozy" ;)

Dlatego też rzuciłem nieśmiałą propozycję, sugestię taką - zamieście oba na raz, wtedy będzie możliwe porównanie i widoczny efekt poprawy - da to piorunujące wrażenie taki kontrast :thumbs:

Posted

Dziś ukazało sie wTygodniku Ostrołęckim ogłoszenie, że oddam ratlerkowatą sunię. Ale Linka ma juz zaklepany dom w Tarnowie.
Było kilka telefonów, zapisałam numery.
czy w Ostrowi jest mała, czarna ratlerowata suczka? albo inna mała domowa suczka? (dzwoniła pani z Ostrowi, zagladała na stronę schroniska i nie widzi takiej suni).

Posted

malagos, ależ są małe sunie, które bardzo potrzebuja domu bo w schronie siedzą juz trochę i nikt się nimi nie intetesuje....

Mini ( wielkości ratlerka), bardzo fajna, na pewno domowa, garnie się do ludzi, ma ok 2-3 lata

Frajda , 1 roczek, niska, trochę dłuższa, bardzo fajna i kochana.

tu na zdjęciu z Gajką ( a Gajka jest przed kolano i juz dawno ma dom... )

i to jej spojrzenie..........:-(

Posted

a ja z innej beczki - domek dla Gabrysia sprawdzony - Peter Beny był:multi:

Teraz natomiast szukam osoby chętnej do sprawdzenia domku dla naszego Misia
okolice Przemyśla a dokładnie Ostrów koło Radymna -
znacie kogoś kto jest z tamtych rejonów? :oops:

Posted

[quote name='idusiek']a ja z innej beczki - domek dla Gabrysia sprawdzony - Peter Beny był:multi:

Peter jak zwykle niezawodny :loveu: