Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Sabinko ...dołączyło do Was Tam w Wieczną Krainę , dwoje dogomaniaków ...Qti i Draczyn ... coraz więcej Was TAM
[*][/QUOTE]

[B]Alu[/B] to jest satrsznie smutne, że kolejne osoby odeszły.
[B]Sabinko[/B] [`]

• 7 months later...
  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Sabinko...brak slow.
A wiesz...sa takie dwa Staruszkowe wyzelki... jak tak pewnie zagladasz do nas na dol - to zajrzyj tez i do nich kochana, bo one wiesz... potrzebuja duchowego wsparcia zeby jeszcze ciut z nami tutaj pomieszkac.

bede z synkiem niedlugo to zajrze do Ciebie...

• 4 months later...
Posted

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]Sabinko[COLOR=black] ...... brakuje Tu Ciebie ...[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][COLOR=black]
[/COLOR][CENTER][IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll35/marzenna79/serce_ze_zniczy.gif[/IMG][/CENTER]

• 11 months later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...
Posted

Sabinko , na pewno spotkałaś TAM Mojego Tatę , dołączył do grona wezwanych 11 listopada , taką datę sobie wybrał , abyśmy zawsze mieli wolne i ten dzień spędzili na rozmyślaniu i wspominaniu a nie w pracy . On także kochał zwierzęta i bedzie Wam się fajnie rozmawiało , był nawet bardziej kociarzem niż psiarzem ;) więc się dogadacie . Brakuje Mi Ciebie tutaj Sabinko , brakuje mi bardzo Taty ...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=P9yBabs38as[/url]

Posted

[quote name='bea100']Alicja- bardzo mi przykro, serce boli gdy wspaniali Ludzie muszą odejść, moje najserdeczniejsze kondolencje.[/QUOTE]
dziękuję Ci , Bea ... już minął miesiąc a ja nadal nie potrafię przyjąć tego co się stało do wiadomości
tak bardzo brakuje tych którzy odeszli ...

Posted

[quote name='bea100']Alicja- bardzo mi przykro, serce boli gdy wspaniali Ludzie muszą odejść, moje najserdeczniejsze kondolencje.[/QUOTE]
Dołączam i moje wyrazy współczucia. Znam ten ból Alicjo. Moja mama odeszła w 2002 roku a mnie ciągle jej brakuje i czuję wielką pustkę. Nie możemy płakać po tej stracie, bo nasz ból i łzy trzymają ich tu na ziemi i nie pozwalają odejść.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='wanda szostek']Dołączam i moje wyrazy współczucia. Znam ten ból Alicjo. Moja mama odeszła w 2002 roku a mnie ciągle jej brakuje i czuję wielką pustkę. Nie możemy płakać po tej stracie, bo nasz ból i łzy trzymają ich tu na ziemi i nie pozwalają odejść.[/QUOTE]

dziękuję Wando
Nie płaczę już , aczkolwiek nie raz mi smutno , a najbardziej kiedy wyjeżdżam do domu od Mamy . Tatę odwiedzam na cmentarzu , bo mam grób w mojej miejscowości , mama i tak sama by rady nie dała na cmentarz pójść , więc Tata jest blisko nas :) .
Zapalając światełka u Taty , zawsze myślę o Naszych zmarłych , m.in o Sabince

• 2 months later...
Posted

Sabinko , w niedzielę , 6 kwietnia , dołączyła do Was MOJA MAMA , najukochańsza osoba w moim życiu . Porozmawiacie sobie i o polityce i o kotach i o innych zwierzakach

[INDENT] [CENTER][IMG]http://fagusia.blox.pl/resource/znicz.gif[/IMG][/CENTER]
[/INDENT]