Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

lalunia napisał(a):
fajowe
jak to robisz że gumka się trzyma na głowie ?
u mnie po minucie niknie w paszczy :( !

Silky tez uwielbia memłać gumki do włosów ale jak sie zrobi jej jednorazówkami to ciężko zdjąć a pod wieczór można rozciąć nożyczkami, by nie wyrywać z włosem przy ściąganiu;)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie wsio jest sciągane żabki spinki gumki frotki gumki , do papilotów = dred !!!!
a niko jak ma gumkę to jeździ na głowie i robi pięknego dreda !
albo sobie zedjmują nawzajem !!!
banda zbójów !

Posted

u mnie żabki też się sprawdzały ale niestety przy zabawie powyrywały sobie przez nie włosy w tym miejscu co była żabka i maja łyse placki(w sam raz na sezon wystawowy:mad:) więc wiążę gumkami,niestety te jednorazówki to Molly gubi chyba ma za śliski włos bo Toffikowi się trzymają nawet jak jeździ głową po ziemi.A najlepiej trzyma się u Toffika taka gumka ale cieniusieńka jak jednorazówka ale to ani to ani frotka,taka gumka jak do majtek tylko okrągła i do włosów:cool3:

Posted

Widzę ,że się wam nie podobamy ;(

To za karę wrzucę gorące fotki ! :D

Przybij piątkę :D

Dawaj buzii !

Lizz. :*

O co biega ?

Futrzany futrzak :D

Posted

:loveu: Superowe foteczki .Widze ,ze Michał i moja Pasia razem do Zoo mogliby sie zatrudnic.Michał za tygrysa a Pasia za zebre :evil_lol:
Poligonowe foty debesciarskie :loveu:

Posted

no wreszcie Molly troche mu odpuściła to i grzywcia odrosła za to Bodzio ma trochę resztki włosów jeszcze przydegażowane no i Molly oczywiście

Posted

Aj =jaja .. cudniacha ^^ Takai ahh .. cichh paluszki lizać :loveu:

Moje nigdy nie będą takie dostojne :placz:

Nie mają tyle gracji .. Diabliska i tyle :diabloti:
Kochane moje :loveu:
Spadł śnieg :multi:

Pluszaczka była zafascynowana :)

A Dygotka znudzona :evil_lol:

Posted

Sweet :loveu:
Moj ukochany mapecik :loveu:
Nie wiem czy tylko mnie sie rzuciła u Dygoci pewna częsc ciała ,wybitnie przemrozona :lol:;)

Salsa jaka powazna :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):

Nie wiem czy tylko mnie sie rzuciła u Dygoci pewna częsc ciała ,wybitnie przemrozona :lol:;)

haahah Ress świntucho :turn-l: hahaha nia zauważyłam dopóki nie przeczytałam Twojego posta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hehehe,u mnie chłopy mają takie czerwone ptaszki jak wracają ze spaceru ,a Pasia na sniegu jak błyskawica smig-smig i do domu wiec nie miałą nigdy ,a ciekawa byłam czy tez :evil_lol: u suczek sie tak dzieje :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...