Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
:loveu: Rozbojnik mały :loveu::loveu:...jak ja juz chce zeby u mnie tak szalały malce ;)

nie wiesz co piszesz:evil_lol:
zartuje:) ubaw jest jak nie wiem z maluchów, ale mi to dopiero dadza popalic;)

Posted

MałaSilky !Dawno Cię nie było !Super ,ze wstawiłas zdjęcia - widzę ,ze panna ma gustowne wdzianko na zime - u mnie nawet owczarek chodzi w kubraczku ;)

Flashi!!!Nie bedzie tak zle :evil_lol:
Mnie na razie Bu doprowadza do szału z marudzeniem przy jedzeniu :mad:

Posted

resuruss napisał(a):
MałaSilky !Dawno Cię nie było !Super ,ze wstawiłas zdjęcia - widzę ,ze panna ma gustowne wdzianko na zime - u mnie nawet owczarek chodzi w kubraczku ;)

Flashi!!!Nie bedzie tak zle :evil_lol:
Mnie na razie Bu doprowadza do szału z marudzeniem przy jedzeniu :mad:

Za to Kc ma apetyt że wciągneła by konia z kopytami;) nie wiem czemu na karmie pisze ze suka ma jesc bez ograniczen...:) dla niej 15 kg worek karmy wtedy na dzien to bylby pikuś:) najwyzej by eksplodowała:lol:

Posted

Poprawię się :lol: Idę z gamoniami na tą naszą zimnicę i pofocę latającego puszka i Sarulkę
O ile mój cudowny aparat tę temperaturę wytrzyma

Posted

Dada zdiecia super!!!!:p
a waszym grzywka snieg nie przykleja sie do wlosa ??? bo Silky strasznie i do tego wyrywa jej wlos ze ja to boli pozniej musze odmrazac psa dlatego jak jest snieg to nie wychodze na dlugie spacerki :-(

Posted

:multi: cieszę się
Silky:
Jak większy mróz to się śnieg nie przykleja do wlosów mojemu, jak jest mniej na minusie to smaruję łapki oliwką dla dzieci, a jak pada śnieg - kombinezon

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...