resuruss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kochana ...5 minut w miejscu toz to niewykonalne :evil_lol: i do tego ten połdebilowaty wyraz pyska .... Jak juz dostanie ochrzan ze ma dupsko połozyc i nie gnebic psow to sie kładzie z miną pobitego psa i........sobie siusiaka gryzie ze złosci :evil_lol: A z włoskiem porasta troche .A biorac go tak jęczałam ,ze ma włosek lichy ;)
lalunia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 kofi jest psem obronnym dziś pancia ugryzła w kostkę jak mnie ganiał po domu - wygłupialismy się a ona jako obrończyni ugryzła męża coby mi krzywdy nie zrobił ha ha porządek musi być !!! mąż w szoku !!!
Śnieżynka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hehe panie trzymaja raze :D a panowie niech sie razem trzymaja lepiej :D
lalunia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja dziś ufociłam kofi na zielonym tle i już was męczyć nie będę dopiero na wystawach ;)
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Laluniu !!!A pokazałabys Kofcie kiedys brudną ,bo nie wierze ,ze cały czas taka piekna lata ;) Superowo po dzieciach wygląda :loveu: A tu moje paskudniki w sepii
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 hi hi wstyd wtedy kofi pokazywać wygląda jak mop do podłogi ;) anty-grzywka ha ha
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A tam wstyd ,kazdy kto ma to wie jak długo pp normalnie wychodzący na dwor wyglada slicznie po kąpieli :evil_lol:
Dada Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ress, zdjęcie piękne! Hahahaha, jeszcze sunia, ale piesek pp :diabloti:, kto ma, ten wie o czym mowa :evil_lol:
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 O posikanym i smierdzącym brzuszku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ilka21 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mój Toffi nic sobie nie obsikuje i brzunio mu nie śmierdzi;)
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Tja mądra ,bo Toffi ogolony niedawno był :evil_lol: U mnie nawet Gizmolec i Hary sikają sobie na klate i potem im sie takie "błotko" robi tam :evil_lol: zmywalne husteczkami nawilzanymi :evil_lol: Smierdziele jedne no :diabloti:
Śnieżynka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mój tam sobie brzucha nie obsikuje :D za młodu został dokładnie poinstruowany jak nalezy sikać :D
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kurde panny nie wmawiajcie mi ,ze tylko moje to takie ofermy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No i jakby nie było Joyek tez ,bo Dada sama napisała
Light of Shin-Ra Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mój Iszka też się obsikuje ale jak on nogę podnosi to prawie na grzbiet zarzuca. Za to wczoraj wzięłam Oki na ręce i czuję, że coś jej dynda, myślałam, że kołtun jej sie na zadku zrobił ale to nie był kołtun:evil_lol:.
Śnieżynka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Han nawet nie chce wiedziec co to było.... a wogóle podzieliła bys się fotkami pannic :D
resuruss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hehehe,dobre ,skąd ja to znam :roll: Vicek tylko obsikujący ,"kołtunów " nie miewa ,ale Bu to mistrzyni wklejania włosy ...do tego agentka jeszcze siada i wciera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i Placus ma to po mamusi :evil_lol: A Rotek jak tatuś jak sie :kołtun " nie chce oderwac od doopki to wrzeszczy i lata po całym domu w panice :" Koopy atakuja !Koopa mnie sciga " skórka z Siwego zdjęta :evil_lol:
Dada Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Joyek obsikuje sobie brzuch jak nogę podnosi, bo wtedy leje po sobie równo. Jak sika na stojąco (lub w marszu) to o dziwo czysty jest. (jakoś nie mogę sobie wyobrazić pp z długim włosem nie obsikującego sobie brzucha....) - no, chyba, ze z papilotami
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 u mnie niko obsikuje sobie przednie łapy kiwus jakos umie sikać
Śnieżynka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mój sika jak baba :D dlatego sika pod siebie a nie na siebie :D albo ostatnio obiera sie przednimi lapami na drzewie i sika porosto na drzewo <lol> jak to zobaczyłam to umarłam prawie ze śmiechu , żałowałam ze nie mialam aparatu przy sobie :(
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 tak tak grzwyki to kitajce a robienie koopy na lampie na wysokosci swojego kregosłupa i przyklejenie jej dobra koniec tematu fekalnego ha ha
lalunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 śliczna dziewczynka ma suczą główkę taka laleczka han gratki
Ilka21 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 HAn fajna sunia:loveu: No kurcze przecie Toffi tez miał długa szatę i się nie obsikiwał ale za to potrafił często obsrać(nie wiem jak to ładniej ujac;)) a w szczególności kiedy robił kupę i sikał jednoczesnie to było dopiero coś,tez myslałam,że umrę ze śmiechu no ale chłopak nie lubi czasu tracić...
Recommended Posts