Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Kochana ...5 minut w miejscu toz to niewykonalne :evil_lol: i do tego ten połdebilowaty wyraz pyska ....
Jak juz dostanie ochrzan ze ma dupsko połozyc i nie gnebic psow to sie kładzie z miną pobitego psa i........sobie siusiaka gryzie ze złosci :evil_lol:

A z włoskiem porasta troche .A biorac go tak jęczałam ,ze ma włosek lichy ;)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kofi jest psem obronnym dziś pancia ugryzła w kostkę jak mnie ganiał po domu - wygłupialismy się a ona jako obrończyni ugryzła męża coby mi krzywdy nie zrobił ha ha
porządek musi być !!!
mąż w szoku !!!

Posted

Laluniu !!!A pokazałabys Kofcie kiedys brudną ,bo nie wierze ,ze cały czas taka piekna lata ;)
Superowo po dzieciach wygląda :loveu:

A tu moje paskudniki w sepii

Posted

Tja mądra ,bo Toffi ogolony niedawno był :evil_lol:
U mnie nawet Gizmolec i Hary sikają sobie na klate i potem im sie takie "błotko" robi tam :evil_lol: zmywalne husteczkami nawilzanymi :evil_lol:
Smierdziele jedne no :diabloti:

Posted

Mój Iszka też się obsikuje ale jak on nogę podnosi to prawie na grzbiet zarzuca. Za to wczoraj wzięłam Oki na ręce i czuję, że coś jej dynda, myślałam, że kołtun jej sie na zadku zrobił ale to nie był kołtun:evil_lol:.

Posted

Hehehe,dobre ,skąd ja to znam :roll:

Vicek tylko obsikujący ,"kołtunów " nie miewa ,ale Bu to mistrzyni wklejania włosy ...do tego agentka jeszcze siada i wciera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No i Placus ma to po mamusi :evil_lol:

A Rotek jak tatuś jak sie :kołtun " nie chce oderwac od doopki to wrzeszczy i lata po całym domu w panice :" Koopy atakuja !Koopa mnie sciga " skórka z Siwego zdjęta :evil_lol:

Posted

Joyek obsikuje sobie brzuch jak nogę podnosi, bo wtedy leje po sobie równo.
Jak sika na stojąco (lub w marszu) to o dziwo czysty jest.
(jakoś nie mogę sobie wyobrazić pp z długim włosem nie obsikującego sobie brzucha....) - no, chyba, ze z papilotami

Posted

mój sika jak baba :D dlatego sika pod siebie a nie na siebie :D albo ostatnio obiera sie przednimi lapami na drzewie i sika porosto na drzewo <lol> jak to zobaczyłam to umarłam prawie ze śmiechu , żałowałam ze nie mialam aparatu przy sobie :(

Posted

tak tak grzwyki to kitajce
a robienie koopy na lampie na wysokosci swojego kregosłupa i przyklejenie jej

dobra koniec tematu fekalnego ha ha

Posted

HAn fajna sunia:loveu:

No kurcze przecie Toffi tez miał długa szatę i się nie obsikiwał ale za to potrafił często obsrać(nie wiem jak to ładniej ujac;)) a w szczególności kiedy robił kupę i sikał jednoczesnie to było dopiero coś,tez myslałam,że umrę ze śmiechu no ale chłopak nie lubi czasu tracić...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...