anna1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 AiK napisał(a):UWAGA! jeżeli ktoś chce wziąść sobie jakieś zdjęcie SOJEGO PSA lub SWOJEJ WŁASNEJ OSOBY nie musi mnie o to pytać możecie je używac na swoich stronach i gdzie tam chcecie cieszę się że się podobają miłego ogladania:lol: bardzo sie ciesze bo wlasnie przejzalam te fotki- sa swietne :)
anna1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 wlasnie nadrabiam zaleglosci ress- REWELACYJNA Twoja Zuza:) [quote name='resuruss']Onka !4 You Foteczki psiakow sliczne ,ja dałam reszte w mojej galerii ;)
AiK Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 anna1 napisał(a):bardzo sie ciesze bo wlasnie przejzalam te fotki- sa swietne :) dziękuje w imieniu wszystkich robiacych te zdjęcia:lol:
Light of Shin-Ra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Super zdjęcia tylko prezenter powinie jeszcze trochę popracować nad postawą szczurka.:lol: A wogóle to chyba pp są takie "pościelowe" ten służy za podusię a mój woli z kolei za kołderkę
AiK Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 lalunia napisał(a):a własnie ciekawe czy są wystawy szczurów :) u nas chyba jeszcze nie a tam gdzie są muszą być do wystawiania rasowe ja mam dwie szczyrki tez nie rasowe mieliśmy w planach kupno rasowego szczura gołego i pewnie kupimy tylko strasznie mało ich jeszcze w polsce i trzeba sobie ściągnąć z zagranicy i tu zaczyna się problem z transportem:placz:
anna1 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Angel ciudne :iloveyou: :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
maga18 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 moje moje moje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kryształki kochane :angel:
miniaga Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 W trwajacym właśnie programie na Animal Planet bedzie pokazany wielokrotny zwycięca na najbrzydszego psa swiata - nieżyjacy już grzywek. Tylu tytułów zwycięzcy świata nie ma żaden pies tej rasy:cool3:
Recommended Posts