Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

paniMysza napisał(a):
bo happy to dziewczynka, a miki chłopak:evil_lol: nie wypada zeby facet był ładniejszy:cool1:

hossa-vija micke brudna lapka.. ehhh
ale z charakteru nikt mikiego nie pokona.. nawet suka;p

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u nas piękna pogoda i wolna sobota to siedzieć w domu to zbrodnia. W związku z tym wybraliśmy się na leśmy spacer w zaprzyjaźnionym haszczakiem.

W lesie

Ogary(znaczy grzywki i SH) poszły w las

w pewnej chwili z mojego psa pozostały tylko uszy

no prawie jak Hysky jestem

u wodopoju

spotkaliśmy borderkę w której Naraki się zakochał bez pamięci

a na koniec odpoczynek

Posted

paniMysza napisał(a):
we wrocławiu, osiedle kuźniki:lol: wychodze z bloku, ide 15 metrów i mam łąkę, a za nią las i rzeczka:cool1:

to Mycha mieszka we Wrocławiu a ja jej nie znam osobiscie? no wstyd.. jeden wielki wstyd...:placz:

Posted

Iwona napisał(a):
To ABIGEIL Colosseum ( w domu Abi:-))- ojcem jest CAMPARI Sua sponte a mamą ARNIKA ALASKA Nuda Veritas.

troszkę się naszukałam rodziców ale mam:
http://www.suasponte.republika.pl/foty/arnikaalaska.html

szokuje mnie to że Abi taka do rodziców niepodobna! Najbardziej to ona przypomina małego wilkołaczka - z tą grzywą aż na plecki! Czy taka grzywa jej zostanie na zawsze? I juz zawsze będzie rudziutka? nie zjaśnieje? Najczęsciej widuję grzywki z białą głową, czasem szarą, no i "zawsze" są nakrapiane co osobiście mnie nie zachwyca - a tu tylko cud krawacik i zero kropek. No przepiękna laska - ciekawa jestem co z niej wyrośnie!

Posted

Deirdre napisał(a):
troszkę się naszukałam rodziców ale mam:
http://www.suasponte.republika.pl/foty/arnikaalaska.html

szokuje mnie to że Abi taka do rodziców niepodobna! Najbardziej to ona przypomina małego wilkołaczka - z tą grzywą aż na plecki! Czy taka grzywa jej zostanie na zawsze? I juz zawsze będzie rudziutka? nie zjaśnieje? Najczęsciej widuję grzywki z białą głową, czasem szarą, no i "zawsze" są nakrapiane co osobiście mnie nie zachwyca - a tu tylko cud krawacik i zero kropek. No przepiękna laska - ciekawa jestem co z niej wyrośnie!

My też jesteśmy ciekawi:lol: ale co by nie wyrosło zawsze ma miejsce w naszym domu i sercach, które już zupełnie podbiła:loveu: . Zmieni się napewno- włoski jej zjaśnieją i chyba będzie je miała kremowe, na uszach być może zostanie złoto -ruda bo jak na razie tam jej się włosy nie przebarwiają. Grzywki ulegają takim metamorfozom ,że w sumie ciężko przewidzieć jak będą wyglądać- zwłaszcza nagusy, które latem są opalone a więc dużo ciemniejsze niż zimą:lol:

Posted

Czytając Wasze wypowiedzi o Abi, muszę powiedzieć, że nie wszystkie grzywacze mają kropki. Mój Dinar np. nie ma ani jednej. ;) I myślę, że niezależnie od tego jak Abi zmieni kolor i tak będzie taka piękna jak w tej chwili!

Posted

paniMysza napisał(a):
ale macie fajnie!! blisko morze! zazdroszcze!!!!!!

fajnie mamy jak jest piękna jesień i wiosną jak nie ma ludzi i można spacerować z psami po plazy i jest super ale latem:shake: koszmar
fajnie ma tez Han ona na spacereku ogląda sobi góry i nawał ludzi cały rok:evil_lol:

Posted

Solange napisał(a):
Czytając Wasze wypowiedzi o Abi, muszę powiedzieć, że nie wszystkie grzywacze mają kropki. Mój Dinar np. nie ma ani jednej. ;) I myślę, że niezależnie od tego jak Abi zmieni kolor i tak będzie taka piękna jak w tej chwili!

Dzięki Solange:oops:
A tak właściwie- krawacik będzie w groszki:evil_lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...