macsow1 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 paniMysza napisał(a):bo happy to dziewczynka, a miki chłopak:evil_lol: nie wypada zeby facet był ładniejszy:cool1: hossa-vija micke brudna lapka.. ehhh ale z charakteru nikt mikiego nie pokona.. nawet suka;p
paniMysza Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 macsow1 napisał(a):hossa-vija micke brudna lapka.. ehhh ale z charakteru nikt mikiego nie pokona.. nawet suka;p chyba, że marcel:evil_lol:
macsow1 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 mój grzywiasty pies faraona... (Nuciora:)):loveu: :loveu:
Light of Shin-Ra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A u nas piękna pogoda i wolna sobota to siedzieć w domu to zbrodnia. W związku z tym wybraliśmy się na leśmy spacer w zaprzyjaźnionym haszczakiem. W lesie Ogary(znaczy grzywki i SH) poszły w las w pewnej chwili z mojego psa pozostały tylko uszy no prawie jak Hysky jestem u wodopoju spotkaliśmy borderkę w której Naraki się zakochał bez pamięci a na koniec odpoczynek
Weronisia & Jokkusia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Świtne zdjęcia w tej naszej galerii . My jak się wybierzemy na spacer to też coś ufocimy i wstawię :evil_lol:
AnkaW Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Han - sliczne plenerowe zdjęcia :lol: :lol: . U nas dziś było jeszcze cieplej niż wczoraj :loveu: :loveu:
paniMysza Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 u nas też! byliśmy na łące, w lesie i na pięknej polanie nad rzeczką, a wszystko to tuz pod naszym blokiem:lol: :multi:
paniMysza Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 we wrocławiu, osiedle kuźniki:lol: wychodze z bloku, ide 15 metrów i mam łąkę, a za nią las i rzeczka:cool1:
macsow1 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 paniMysza napisał(a):we wrocławiu, osiedle kuźniki:lol: wychodze z bloku, ide 15 metrów i mam łąkę, a za nią las i rzeczka:cool1: to Mycha mieszka we Wrocławiu a ja jej nie znam osobiscie? no wstyd.. jeden wielki wstyd...:placz:
Marta Chmielewska Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja znam i Panią Myszę i Kuźniki, mieszkałam kiedyś na Żernikach a to całkiem blisko ;-)
Weronisia & Jokkusia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja zachecam na wchodzenie http://www.chinesecrested.no/registry/68026/Jokko+Amitycja.html
Marta Chmielewska Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A szczeniaczki maj się super jak na razie i oby tak dalej ;)
AnkaW Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Weronisia & Jokkusia napisał(a):A ja zachecam na wchodzenie http://www.chinesecrested.no/registry/68026/Jokko+Amitycja.html widzę Weroniko że poszło Ci super, śliczne zdjęcia :lol: :lol: :lol:
Weronisia & Jokkusia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dziękuję , większość zdjątek to z dzieciństwa chyba tylko 2 na samej górze od nas z domku , ale oczywiście będzie więcej fotek , tylko muszę znaleźć czasna focenie ;)
AiK Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dziś dopisała nam pogoda i pojechałyśmy na spacer na plażę :multi: jak nie pająki, to... :eviltong:
paniMysza Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ale macie fajnie!! blisko morze! zazdroszcze!!!!!!
Deirdre Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Iwona napisał(a):To ABIGEIL Colosseum ( w domu Abi:-))- ojcem jest CAMPARI Sua sponte a mamą ARNIKA ALASKA Nuda Veritas. troszkę się naszukałam rodziców ale mam: http://www.suasponte.republika.pl/foty/arnikaalaska.html szokuje mnie to że Abi taka do rodziców niepodobna! Najbardziej to ona przypomina małego wilkołaczka - z tą grzywą aż na plecki! Czy taka grzywa jej zostanie na zawsze? I juz zawsze będzie rudziutka? nie zjaśnieje? Najczęsciej widuję grzywki z białą głową, czasem szarą, no i "zawsze" są nakrapiane co osobiście mnie nie zachwyca - a tu tylko cud krawacik i zero kropek. No przepiękna laska - ciekawa jestem co z niej wyrośnie!
Iwona Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Deirdre napisał(a):troszkę się naszukałam rodziców ale mam: http://www.suasponte.republika.pl/foty/arnikaalaska.html szokuje mnie to że Abi taka do rodziców niepodobna! Najbardziej to ona przypomina małego wilkołaczka - z tą grzywą aż na plecki! Czy taka grzywa jej zostanie na zawsze? I juz zawsze będzie rudziutka? nie zjaśnieje? Najczęsciej widuję grzywki z białą głową, czasem szarą, no i "zawsze" są nakrapiane co osobiście mnie nie zachwyca - a tu tylko cud krawacik i zero kropek. No przepiękna laska - ciekawa jestem co z niej wyrośnie! My też jesteśmy ciekawi:lol: ale co by nie wyrosło zawsze ma miejsce w naszym domu i sercach, które już zupełnie podbiła:loveu: . Zmieni się napewno- włoski jej zjaśnieją i chyba będzie je miała kremowe, na uszach być może zostanie złoto -ruda bo jak na razie tam jej się włosy nie przebarwiają. Grzywki ulegają takim metamorfozom ,że w sumie ciężko przewidzieć jak będą wyglądać- zwłaszcza nagusy, które latem są opalone a więc dużo ciemniejsze niż zimą:lol:
Solange Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czytając Wasze wypowiedzi o Abi, muszę powiedzieć, że nie wszystkie grzywacze mają kropki. Mój Dinar np. nie ma ani jednej. ;) I myślę, że niezależnie od tego jak Abi zmieni kolor i tak będzie taka piękna jak w tej chwili!
AiK Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 paniMysza napisał(a):ale macie fajnie!! blisko morze! zazdroszcze!!!!!! fajnie mamy jak jest piękna jesień i wiosną jak nie ma ludzi i można spacerować z psami po plazy i jest super ale latem:shake: koszmar fajnie ma tez Han ona na spacereku ogląda sobi góry i nawał ludzi cały rok:evil_lol:
Iwona Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Solange napisał(a):Czytając Wasze wypowiedzi o Abi, muszę powiedzieć, że nie wszystkie grzywacze mają kropki. Mój Dinar np. nie ma ani jednej. ;) I myślę, że niezależnie od tego jak Abi zmieni kolor i tak będzie taka piękna jak w tej chwili! Dzięki Solange:oops: A tak właściwie- krawacik będzie w groszki:evil_lol: :lol:
Recommended Posts