Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Em-ka napisał(a):
AiK - zdjecia super - piękna sceneria........... już mi sie marzy pobyt nad morzem...... a ja tu mam tylko góry i gory............;)
AiK - to Twoja siostra czy mamusia? - bardzo jesteście podobne!
prosimy o więcej fotek!
też chce góry i góry :-( niestety muszę czekać do lutego
Em-ka Aik to mamusia na fotkach jest moje dzicię jedyne

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona napisał(a):
Właśnie- AiK- przepiękne zdjęcia- to szczególnie, śliczna dziewczyna ( i baaardzo podobna do mamusi:-))

DZIĘKI :oops:

Posted

[quote name='Dudek']AiK wszystkie Twoje zdjęcia są rewelacyjne!!!!!!!!!!!!:loveu:
ale to ma szczególny klimat:loveu: super!
DZIĘKI :oops: Nie ma mnie jeden wieczór i tyle miłych słów mnie omija muszę tu częściej zaglądać:lol:

Posted

piekny:) ja z kotów to najbrdziej lubię mruczenie miałam Kikusia czarno białego jak lezałam w szpitalu to go ktoś ukradł

Posted

Iwona napisał(a):
Oj, z tą miłością różnie niestety bywa:-( - można "miłość" pooglądać w schroniskach:shake: . Co do grzywy:-)- nie wiem jak będzie w przyszłości- na razie niech rośnie:cool3: - podgolić zawsze można -gorzej na odwrót:evil_lol: . Fryzury grzywaczy zależne są od "preferencji" właściciela i "możliwości" psa:-)- jak ma za dużo to się podgala lub skraca do odpowiedniej długości :cool3:

No ja mówię o miłości tej prawdziwej a nie chęci na maskotkę na chwilkę lub inne anormalne bestialstwo!
Eh, to czekam na wiosnę zeby zobaczyć Abi prawie dorosłej :D

A co do moich majaczeń o konikach z muminków i podobieństwie grzywek do nich to proszę:

wrzuciłam to też w list w którym wspomniałam o tym po raz pierwszy - tam są fotki grzywaczy który mi ten rysunek przypominały - można sobie porównać:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2323118&postcount=10930
Rysunek jest z tomu "Tatuś muminka i morze", strona 225

Posted

Hahahahahaha,faktycznie strasznie podobne do mojego Harysia- to ten stojacy na zdjeciu pojedynczo....... Jestem bardzo zdziwiona,ze moj pies jest klonem muminkowych stworkow ;)

Posted

AnkaW napisał(a):
Ress - super fotki :loveu: :loveu:

A jak się wam tem rudzielec podoba :loveu: ?

Slodkie dziecię :loveu: Tylko cos ta kanapa pod nim bardzo mi przypomina ta ktora masz w avatarku Anko W :roll:

Posted

resuruss napisał(a):
Hahahahahaha,faktycznie strasznie podobne do mojego Harysia- to ten stojacy na zdjeciu pojedynczo....... Jestem bardzo zdziwiona,ze moj pies jest klonem muminkowych stworkow ;)

No widzisz Res! Sama byłam zszokowana jak sobie uzmysłowiłam kogo mi on przypomina! Zresztą Haryś ma tam grzywkę z kosmykami pięknie opadającymi której by się niejeden koń nie powstydził (np każdy haflingerek!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...