malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ahh muszę jeszcze tylko poskarżyć że fotki straciły na jakości przy zmniejszaniu bo Ress ma ustawioną za dużą kompresję jpg :eviltong: pełna wrażeń idę spać :hand:
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Rysiu nio nareszcie jakieś zdiecia zrobione nowym sprzętem:lol:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ano to moje poczatki z nowym aparatem.Hehe,na razie foteczki robione na wyczucie :evil_lol:
gruca Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ress zdjęcia super masz talent,teraz czekamy na fotki z Będzina mam nadzieję że nie zapomnisz zabrać aparatu.
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ale basen!! Ania..zaczekaj zaraz sprawdze o ktorej mam jakis pociag do Ciebie:eviltong: chetnie bym sie potaplała;) Ale Kc nie biore bo ja dopiero kąpałam:lol:
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 gruca napisał(a):Ress zdjęcia super masz talent,teraz czekamy na fotki z Będzina mam nadzieję że nie zapomnisz zabrać aparatu. w Bedzinie Rysia pewnie bedzie taka wystrachana ze zapomni o fotkach z nerwow...ale Malawaszka przejmie dowodzenie przy pstrykawcu:lol:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bardzo mi miło ,ze sie foteczki podobaja :multi: Postaram sie opanowac sprzecik do wystawy ....przynajmniej podstawy,bo sama Waszka wie ,ze guziczkow i pokretełek na nim mnóstwo :evil_lol: Gruca !Na wystawe biore oba aparaty wiec foty beda na bank!!!! Flashka !Zapraszam!!!Własnie dzis nową wode wlewam :multi:
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bardzo mi miło ,ze sie foteczki podobaja :multi: Postaram sie opanowac sprzecik do wystawy ....przynajmniej podstawy,bo sama Waszka wie ,ze guziczkow i pokretełek na nim mnóstwo :evil_lol: Gruca !Na wystawe biore oba aparaty wiec foty beda na bank!!!! To ćwicz, ćwicz...ja tez chce jakies ładne zdjecia mieć:cool3: Flashka !Zapraszam!!!Własnie dzis nową wode wlewam :multi::diabloti: jeszcze bys miala mnie dosyc i bys mi ta wode wylała;)
sh_maniak Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Maluszki haszczaczki zapraszaja nowy aparat do siebie :evil_lol: Ruszcie zady kobiety Sis Waszka i wpadajcie na mizianko :evil_lol:
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 oo to bardziej pasuje....a Marta masz basen:eviltong: ?
sh_maniak Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 tak, u Asanpi maja na ogrodzie duży basen :evil_lol:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Flashi !!!!Wody bym nie wylala.....ewentualnie wpuscilabym Ci Zuzke pogromce i sama bys zwiała ;) No Sis ,trza pomyslec :loveu: A to mały terorist ,ktory zdzielił ciotke Waszka zolta łopatka
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Kreseczka z obstawa!!!!!!Slodkie to zdjecie z bulinką :loveu: , hahahahaha, a jakie malenka ma ogromne uszy :lol: A teraz troche makro:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Poza tym majac dobry aparat trza dbac o czystosc ,bo wszystkie paprochy widac :evil_lol:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Haneczka vel mutant ,vel Hanuszkiewicz :evil_lol: :
Recommended Posts