didi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hmmm kusząca propozycja, tylko to potem trzeba uzupełniać co jakiś czas nie? no i wtedy mógłby być problem z jeżdżeniem :placz: No trzeba uzupełniać. Przychodzą do mnie co miesiąc :lol:
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja po miesiacu mam juz taki odrost,ze mi sie wlosy placza w tym ubytku.Musze czesciej chodzic......;)
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 hahaha zamiast psów to będę oglądać Wasze pazurki na wystawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AnkaW Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 resuruss napisał(a):Nasza wnusia w wieku 4 tygodni!!!! Ale pieronica ładna :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dziekuje Aniu!!!!Tez mi sie wydaje ,ze fajnie sie rozwija!!!!Strasznie duzo futra ma jak na takiego malucha!!!!!:crazyeye:
maga18 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Maluszki fajne :) A lada dzien będzie ich więcej :loveu: A to moja Milencja - wykapana i odzywiona nową odżywką - jedwabiem z Gliss Kur`a :grins: obrażona :lol: ale wystarczylo wypowiedziec magiczne słowo... "masz!" a sie odbraziła... :lol: jednak sielanka (moja ;) ) nie trwała zbyt długo... wystarczyło powiedzieć "stój!" a mnie olała :evil_lol:
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hahahaha,dobre!!!!!Ja dzis z Bulkowska mialam to samo....zdjecia ocenzurowano ,bo wyglada na nich jak minute przed ucieciem glowy.....:evil_lol:
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 haha Maga dobree :lol: co teraz robisz jej z uszami? zapuszczasz kudełki? Ress :klacz:
maga18 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 resuruss napisał(a):Hahahaha,dobre!!!!!Ja dzis z Bulkowska mialam to samo....zdjecia ocenzurowano ,bo wyglada na nich jak minute przed ucieciem glowy.....:evil_lol: no moja tez tak wygląda, szczególnie po kapieli... obrazona na cały świat :obrazic: :obrazic: :obrazic:
maga18 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):haha Maga dobree :lol: co teraz robisz jej z uszami? zapuszczasz kudełki? narazie zapuszczam... ehhhh ale zanim będą takie jak wcześniej to z rok mienie :placz: :placz: ona od małego miala stojące uszy... ani razu włosów jej nie obcinałam... więc w sumie z 11 miesięcy rosły... :shake: moje niedoczekanie... :-(
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 resuruss napisał(a): :crazyeye: wow to mnie powaliło na kolana - to oczko :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Mnie tez powalilo:lol: ....Uzyskane metoda prob i bledow......Niemniej nie wiem czy bede umiala powtorzyc takie cudo!!!!:evil_lol:
Recommended Posts