Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
Senga dawaj pointerkę też zrobię ją na bobtaila :)

ale chcesz ją na dłuzej czy Ci to chwilke zajmie? bo jak chwilkę to może na egzamin ja podrzucę?albo jak przyjedziecie to możecie u mnie nocować i wtedy ja zrobisz?:lol:

Posted

góral napisał(a):
i foksy też koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no co Ty foksy? nigdy! one by zeżarły te folijki z głodu! :lol: je musze w odosobnieniu trzymać bo jeszcze pointerce papiloty obgryzą:lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
ale chcesz ją na dłuzej czy Ci to chwilke zajmie? bo jak chwilkę to może na egzamin ja podrzucę?albo jak przyjedziecie to możecie u mnie nocować i wtedy ja zrobisz?:lol:

zdecydowanie na dłużej - musimy włos wyhodować :) potem papiloty będziemy chronić oczywiście przed foksami. Tak sobie myślę, ze w związku z tym pointerkę będziesz musiała ubierać w kombinezon, zrobiony na miarę z delikatnej, naturalnej tkaniny np z jedwabiu, chyba że będziesz wolała batyst jako materiał na kombinezon :)

Posted

MATRIX to ja CI dostarcze szarpeja i bardzo prosze o czala tylko zeby mial ten sam kolor -toffi zadnych pasemek ani farb KING jest grzeczny nie sprawi klopotu...

Posted

JustynaJK napisał(a):
:lol: teraz ponoć są papiloty specjakne z bibułki,a ja pamiętam jeszcze zamierzchłe czasy-woreczek pocięty

no ja jako znawca papilotów :) czuję się wywołany do odpowiedzi :) Tak są teraz i papiloty zpecjalne z bibułki. Takie właśnie stosuję. Spryskuję włos sprayem, następnie rozdzielam go grzebieniem na pasemka. Każde z tych pasemek układam na bibułce i zaginam oba jej boki - zakrywając pasemko włosów. Po czym taki pakiecik składam na pół i jeszcze raz na pół i owijam gumką :)

Agama nie ma sprawy !! :)

Posted

matrix..... napisał(a):
no ja jako znawca papilotów :) czuję się wywołany do odpowiedzi :) Tak są teraz i papiloty zpecjalne z bibułki. Takie właśnie stosuję. Spryskuję włos sprayem, następnie rozdzielam go grzebieniem na pasemka. Każde z tych pasemek układam na bibułce i zaginam oba jej boki - zakrywając pasemko włosów. Po czym taki pakiecik składam na pół i jeszcze raz na pół i owijam gumką :)

Agama nie ma sprawy !! :)

idealnie, choć ja wolę papiloty z folii, nie rozrywają się tak, jak te z bibułki...

Posted

Słuchajcie to może ja sie jeszcze załapie na ten egzamin?? Czy już po terminie przyjmowania zgłoszeń?? A bedzie ocenianie składanie papilotów po 100szt, wkładanie do opakowania i przyklejanie cen? Bo z tej dziedziny to nie mam sobie równych :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...