matrix..... Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 góral napisał(a):oczywiście!!!! chciałem się tylko upewnić, czy dobrze robię :)
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 matrix..... napisał(a):chciałem się tylko upewnić, czy dobrze robię :) Ale mam zdolnego ucznia:multi:
matrix..... Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 SengaSengana napisał(a):a nie mówiłam ze ćwiczył!!!!! tylko sie nie przyznawał!!!!:evil_lol: Senga dawaj pointerkę też zrobię ją na bobtaila :)
JustynaJK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 tak tak , a świstak siedzi i zawija sreberka!:lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 matrix..... napisał(a):Senga dawaj pointerkę też zrobię ją na bobtaila :) ale chcesz ją na dłuzej czy Ci to chwilke zajmie? bo jak chwilkę to może na egzamin ja podrzucę?albo jak przyjedziecie to możecie u mnie nocować i wtedy ja zrobisz?:lol:
SengaSengana Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 góral napisał(a):i foksy też koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no co Ty foksy? nigdy! one by zeżarły te folijki z głodu! :lol: je musze w odosobnieniu trzymać bo jeszcze pointerce papiloty obgryzą:lol:
JustynaJK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :lol: teraz ponoć są papiloty specjakne z bibułki,a ja pamiętam jeszcze zamierzchłe czasy-woreczek pocięty
matrix..... Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 SengaSengana napisał(a):ale chcesz ją na dłuzej czy Ci to chwilke zajmie? bo jak chwilkę to może na egzamin ja podrzucę?albo jak przyjedziecie to możecie u mnie nocować i wtedy ja zrobisz?:lol: zdecydowanie na dłużej - musimy włos wyhodować :) potem papiloty będziemy chronić oczywiście przed foksami. Tak sobie myślę, ze w związku z tym pointerkę będziesz musiała ubierać w kombinezon, zrobiony na miarę z delikatnej, naturalnej tkaniny np z jedwabiu, chyba że będziesz wolała batyst jako materiał na kombinezon :)
Agama Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 MATRIX to ja CI dostarcze szarpeja i bardzo prosze o czala tylko zeby mial ten sam kolor -toffi zadnych pasemek ani farb KING jest grzeczny nie sprawi klopotu...
matrix..... Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 JustynaJK napisał(a)::lol: teraz ponoć są papiloty specjakne z bibułki,a ja pamiętam jeszcze zamierzchłe czasy-woreczek pocięty no ja jako znawca papilotów :) czuję się wywołany do odpowiedzi :) Tak są teraz i papiloty zpecjalne z bibułki. Takie właśnie stosuję. Spryskuję włos sprayem, następnie rozdzielam go grzebieniem na pasemka. Każde z tych pasemek układam na bibułce i zaginam oba jej boki - zakrywając pasemko włosów. Po czym taki pakiecik składam na pół i jeszcze raz na pół i owijam gumką :) Agama nie ma sprawy !! :)
JustynaJK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 no to podobnie się robiło kiedyś,tylko nie było takich luksusowych kosmetyków:lol: no cóż zamierzchłe czasy dobrze powspominać:lol:
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 matrix..... napisał(a):no ja jako znawca papilotów :) czuję się wywołany do odpowiedzi :) Tak są teraz i papiloty zpecjalne z bibułki. Takie właśnie stosuję. Spryskuję włos sprayem, następnie rozdzielam go grzebieniem na pasemka. Każde z tych pasemek układam na bibułce i zaginam oba jej boki - zakrywając pasemko włosów. Po czym taki pakiecik składam na pół i jeszcze raz na pół i owijam gumką :) Agama nie ma sprawy !! :) idealnie, choć ja wolę papiloty z folii, nie rozrywają się tak, jak te z bibułki...
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Hahahahahahaha,Matrix ,zapytam Cie kiedys o to samo z zaskoczenia na wystawie....:evil_lol:
JustynaJK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 pewnie się mniej rozrywają,ale z bibułki przepuszczają powietrze
góral Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 JustynaJK napisał(a):pewnie się mniej rozrywają,ale z bibułki przepuszczają powietrze co kto lubi...;)
JustynaJK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 zapewne,osobiście podobają mi się wszystkie długowłose lub wymagające strzyżenia,ale osobiście nigdy więcej!nie ma cierpliwości i czasu:lol:
resuruss Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ja sie pilnie ucze...tylko Matrix juz jest prymusem,ja zostalam z tylu.....
Gosia & c.o. Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Słuchajcie to może ja sie jeszcze załapie na ten egzamin?? Czy już po terminie przyjmowania zgłoszeń?? A bedzie ocenianie składanie papilotów po 100szt, wkładanie do opakowania i przyklejanie cen? Bo z tej dziedziny to nie mam sobie równych :lol:
Germanika Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ok,przyjmuję zgłoszenie.Masz dobre referencje!!!!
Gosia & c.o. Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No to bardzo sie ciesze!!! I już wiem jak spędze dzisiejszą noc :lol: Robie z moich nakrapianych beardedy ;) ;)
Recommended Posts