Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o pólnocy część psów muszę uspokajać, a część jak co rok wyjdzioe do ogrodu i będzie podziwiała kolorowe petardy / Megi, Filip i Matrix są zachwycone tym co widzą na niebie :) /

Posted

matrix..... napisał(a):
o pólnocy część psów muszę uspokajać, a część jak co rok wyjdzioe do ogrodu i będzie podziwiała kolorowe petardy / Megi, Filip i Matrix są zachwycone tym co widzą na niebie :) /

Lisek to jest znudzony tą całą sytuacją i nic go nie interesują te dziwne rzeczy na niebie, śpi smacznie, natomiast Zuba przeżywa i to każdego roku coraz bardziej....

Posted

resuruss napisał(a):
Witaj Matrix!!!My sobie tu imprezujemy na dogo!!!!!

Hej Ress, dobrze, że jest nas wiecej osób, już myslałem, że tylko ja siedzę w domu :). Z Izą od Matrixa tez na gg rozmawiałem, teraz poszła karmić małe greyki :)

Posted

matrix..... napisał(a):
Hej Ress, dobrze, że jest nas wiecej osób, już myslałem, że tylko ja siedzę w domu :). Z Izą od Matrixa tez na gg rozmawiałem, teraz poszła karmić małe greyki :)

Pozdrow ja !!!!!!!!!!!!!!!!
Prawdziwi psiarze siedza z psami!!!!!!!!!!!

Posted

góral napisał(a):
Lisek to jest znudzony tą całą sytuacją i nic go nie interesują te dziwne rzeczy na niebie, śpi smacznie, natomiast Zuba przeżywa i to każdego roku coraz bardziej....

u mnie Ferro z wiekiem coraz bardziej boi sie wystrzałów ...

Posted

resuruss napisał(a):
Pozdrow ja !!!!!!!!!!!!!!!!
Prawdziwi psiarze siedza z psami!!!!!!!!!!!

dziękuję w Jej imieniu za pozdrowienia, przekazałem :)
No Iza ma trochę roboty teraz i małe greyki i whippeciki

Posted

[quote name='Karka']Kochani Dosiego 2006 Roku
Jestem tu codziennie ;) grzywki lubię więc Was podglądam :lol:

miałem przeczucie, że się pojawisz:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...