Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobie Maga to sie nie dziwię,bo pewnie już masz dość nocnego życia, ale napewno będziesz się gdzieś dobrze bawić. Tego Ci życzę - sz:multi:ampańskiej zabawy

Posted

Em-ka napisał(a):
Bo go moja mamusia nauczyła spać w łóżku!!!!!!:nonono2: ona mu na to pozwala - ja nie! ale w nocy, jak sie budzę, on śpi między nami.... nie mam już serca by go ciagle wyrzucać...;)

Ja nie mam na kogo zgonić :evil_lol: :evil_lol: sama nauczyłam, wszystkie trzy śpią w łóżku z nami i to na środku. Staramy się rozkładać wyrko jak najpóźniej i wtedy zaczyna się :roll: :roll: :roll: , kto pierwszy ten lepszy. Nie wiem tylko dlaczego najlepiej śpi im się w poprzek łóżka albo tyłkiem na poduszce. I spróbuj ich przesunąć :mad: :mad: :mad: dopiero wtedy rozwalają się bezwładnie jak worki kartofli. Nie wspomnę już o kilkakrotnym wietrzeniu kołderki bo raz im za gorąco to znowu za zimno:cool3: :cool3:

Posted

maga18 napisał(a):
to czemu Domi osobiscie sie nim nie pochwali, coooooooo??? :cool3:

To Lotus jest u Domi ???:crazyeye: :crazyeye: A to ciekawe, nie wiedziałam :razz: :razz:

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku, wszelkiej pomyślności, szczęścia i sukcesów.
Tak czytam o tej Legnicy, maga18, spędziłem tam naprawdę parę szczęśliwych chwil mojego życia.Mieszkałem na Księżycowej, czy jakoś tak, grałem gościnnie w amerykańskiej sztuce "Motyle są wolne". Sztuka była o miłości, w dodatku amerykańska, miasto było wtedy raczej rosyjskie, słuchaj, kolejki przed kasą się ustawiały, a ile młodzieży! No ale był to rok 1978.

Posted

ACH DONIO jakie to byly beztroskie lata :lol: choc trudne :diabloti: ja w tym czasie zawodowo bylam tancerka i rozpoczynalam studia :lol: KONCZE bo nostalgia mnie ogarnie:oops:

Posted

RESS. wszystko mozna zorganizowac ja pierwszego psa z rodowodem kupilam kiedy Ondrasz mial 2 lata i musialam wrocic do pracy w redakcji byl to seter irlandzki ...i dalismy rade jeszcze rok i bedziesz Zuzie zabierac na wystawy

Posted

resuruss napisał(a):
Goral!Tak sadze,bo jesli jestes mlodszy,nawet niewiele, to sprawny bedziesz o te kilka lat dluzej niz ja.

nigdy nic nie wiadomo.......

Posted

Agama napisał(a):
RESS. wszystko mozna zorganizowac ja pierwszego psa z rodowodem kupilam kiedy Ondrasz mial 2 lata i musialam wrocic do pracy w redakcji byl to seter irlandzki ...i dalismy rade jeszcze rok i bedziesz Zuzie zabierac na wystawy

Ja mialam juz dwa psy w domu w momencie urodzenia Zuzi,potem doszedl Harley ( Zuzia miala 6 miesiecy),Quando miala ( Zuzia 11 miesiecy) i Bulka ( Zuzia 13 mies).

Posted

resuruss napisał(a):
Ja mialam juz dwa psy w domu w momencie urodzenia Zuzi,potem doszedl Harley ( Zuzia miala 6 miesiecy),Quando miala ( Zuzia 11 miesiecy) i Bulka ( Zuzia 13 mies).

Zanim osiągnie pełnoletność to będzie niezła gromadka po mieszkaniu śmigać:lol:

Posted

GORAL i RESS jestescie juz ,,staruszkami,, ale kynologicznymi ha ha ha proponuje zapodac WAM GERIADOG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...