Draczyn Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Tobie Maga to sie nie dziwię,bo pewnie już masz dość nocnego życia, ale napewno będziesz się gdzieś dobrze bawić. Tego Ci życzę - sz:multi:ampańskiej zabawy
maga18 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Dzięki Draczyn :) Wam również życzę wszystkiego najlepszego :) Uadengo sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2006!!!
AnkaW Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Em-ka napisał(a):Bo go moja mamusia nauczyła spać w łóżku!!!!!!:nonono2: ona mu na to pozwala - ja nie! ale w nocy, jak sie budzę, on śpi między nami.... nie mam już serca by go ciagle wyrzucać...;) Ja nie mam na kogo zgonić :evil_lol: :evil_lol: sama nauczyłam, wszystkie trzy śpią w łóżku z nami i to na środku. Staramy się rozkładać wyrko jak najpóźniej i wtedy zaczyna się :roll: :roll: :roll: , kto pierwszy ten lepszy. Nie wiem tylko dlaczego najlepiej śpi im się w poprzek łóżka albo tyłkiem na poduszce. I spróbuj ich przesunąć :mad: :mad: :mad: dopiero wtedy rozwalają się bezwładnie jak worki kartofli. Nie wspomnę już o kilkakrotnym wietrzeniu kołderki bo raz im za gorąco to znowu za zimno:cool3: :cool3:
AnkaW Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 maga18 napisał(a):to czemu Domi osobiscie sie nim nie pochwali, coooooooo??? :cool3: To Lotus jest u Domi ???:crazyeye: :crazyeye: A to ciekawe, nie wiedziałam :razz: :razz:
Donio Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Szczęśliwego Nowego Roku, wszelkiej pomyślności, szczęścia i sukcesów. Tak czytam o tej Legnicy, maga18, spędziłem tam naprawdę parę szczęśliwych chwil mojego życia.Mieszkałem na Księżycowej, czy jakoś tak, grałem gościnnie w amerykańskiej sztuce "Motyle są wolne". Sztuka była o miłości, w dodatku amerykańska, miasto było wtedy raczej rosyjskie, słuchaj, kolejki przed kasą się ustawiały, a ile młodzieży! No ale był to rok 1978.
Agama Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ACH DONIO jakie to byly beztroskie lata :lol: choc trudne :diabloti: ja w tym czasie zawodowo bylam tancerka i rozpoczynalam studia :lol: KONCZE bo nostalgia mnie ogarnie:oops:
Agama Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ALEZ mlodziutka jestes RESS.KTO CIEBIE zarazil kynologia
góral Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 resuruss napisał(a):A ja sie urodzilam.....:multi: Mnie to chyba jeszcze w planach nie było...:???:
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Agama napisał(a):ALEZ mlodziutka jestes RESS.KTO CIEBIE zarazil kynologia Ja sie sama zarazilam....nikt wczesniej w domu nie chorowal......
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 góral napisał(a):Mnie to chyba jeszcze w planach nie było...:???: Goral!!!Jestes taki mlodziutki???
góral Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 resuruss napisał(a):Goral!!!Jestes taki mlodziutki??? niewiele, ale jestem:oops: :lol:
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajnie masz wiecej czasu niz np. ja na jezdzenie na wystawy!!!!!!
góral Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 resuruss napisał(a):Fajnie masz wiecej czasu niz np. ja na jezdzenie na wystawy!!!!!! a dlaczego tak sądzisz??
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Goral!Tak sadze,bo jesli jestes mlodszy,nawet niewiele, to sprawny bedziesz o te kilka lat dluzej niz ja.
Agama Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 RESS. wszystko mozna zorganizowac ja pierwszego psa z rodowodem kupilam kiedy Ondrasz mial 2 lata i musialam wrocic do pracy w redakcji byl to seter irlandzki ...i dalismy rade jeszcze rok i bedziesz Zuzie zabierac na wystawy
góral Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 resuruss napisał(a):Goral!Tak sadze,bo jesli jestes mlodszy,nawet niewiele, to sprawny bedziesz o te kilka lat dluzej niz ja. nigdy nic nie wiadomo.......
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Agama napisał(a):RESS. wszystko mozna zorganizowac ja pierwszego psa z rodowodem kupilam kiedy Ondrasz mial 2 lata i musialam wrocic do pracy w redakcji byl to seter irlandzki ...i dalismy rade jeszcze rok i bedziesz Zuzie zabierac na wystawy Ja mialam juz dwa psy w domu w momencie urodzenia Zuzi,potem doszedl Harley ( Zuzia miala 6 miesiecy),Quando miala ( Zuzia 11 miesiecy) i Bulka ( Zuzia 13 mies).
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 góral napisał(a):nigdy nic nie wiadomo....... Wykluczam kataklizmy,nieszczescia,choroby ect......;)
góral Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 resuruss napisał(a):Ja mialam juz dwa psy w domu w momencie urodzenia Zuzi,potem doszedl Harley ( Zuzia miala 6 miesiecy),Quando miala ( Zuzia 11 miesiecy) i Bulka ( Zuzia 13 mies). Zanim osiągnie pełnoletność to będzie niezła gromadka po mieszkaniu śmigać:lol:
Agama Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 GORAL i RESS jestescie juz ,,staruszkami,, ale kynologicznymi ha ha ha proponuje zapodac WAM GERIADOG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Goral !!Mam dla Ciebie siostre Liska... Idea Germanika
góral Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Idea nazywa się w domu Ivana i mieszka w mroźnej Finlandii
Recommended Posts