gruca Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 orsini wszystkie koty są do oddania bo to dachowce,Maga18 co ja w Poznaniu bym z nimi miała robić,co prawda psów się wogóle nie boją ale inne psy na wystawie by powariowały.
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no własnie ja miałam wziąc jednego od Grucy ale juz mam kociaka więc więc limit wykorzystany w domu na koty:-))))
orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no te rude sa fajowe:))))) kiedys takiego mialam nazywal sie Tygrysek :lol: :lol: :lol: :lol:
gruca Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 SengaSengana co to jest jeden kotek nawet go nie widać,narazie oferta jest aktualna :lol: :lol: :lol: Są nauczone czystości .
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no właśnie nie jeden bo jednego już mam, a teraz nadażył się drugi więc juz są dwa a poza tym dostanę w prezencie kota bengalskiego więc będą trzy! a to juz cały tłum
flashka-g Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Senga to co ty koci kennel chcesz miec?? :D
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ja kocham wszystkie zwierzaki i kotki także.A u nas koty są także potrzebne jak to na wsi. A że moje zwierzęta żywią się tym co znajdą to te bedą musiały polowac na myszy żeby przeżyć i a my bedziemy zadowoleni.:-)))) A prezentów się nie wybiera nie?
AnkaW Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 maga18 napisał(a):mi tez najbardziej sie podoba to pierwsze z łysolkami w grupie, ale dziwi mnie różnica w wielkosci psiakow... :roll: Maga a przyjrzyj się dobrze :lol: :cry: suczki są mniejsze :wink: Gruca kociaki - przesłodkie rude pręguski a szylkretka miodzio :P Agatka bombowa, tylko dlaczego mała kobitka taka nie ogolona??? :D
maga18 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 AnkaW napisał(a): Maga a przyjrzyj się dobrze :lol: :cry: suczki są mniejsze :wink: gdzie Ty patrzysz??!! :o :lol:
AnkaW Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga Jak to gdzie? na pieski :wink: :lol: Ja kocham wszystkie zwierzaki i kotki także.A u nas koty są także potrzebne jak to na wsi. A że moje zwierzęta żywią się tym co znajdą to te bedą musiały polowac na myszy żeby przeżyć i a my bedziemy zadowoleni.))) A prezentów się nie wybiera nie? :o Marna to miłość do zwierzątek :cry: , skoro nie dostaną jeść tylko same muszą sobie szukać. A głodny kot myszy nie upoluje bo nie ma na to siły, a jeśli już to zadko który ją zje. Kot najedzony i zadowolony to łowny kot. :lol:
gruca Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Tak, tak AnkaW masz rację moje są takie łowne że tylko reagują na dzwięk otwieranej puszki :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Przylaczam sie do "Kociego kacika": Moja Kinia - pers ze zwolnionymi ruchami:
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Milo mi ,ze sie puchatka podoba.....Teraz wstawie zdjecie pogladowe jak kocieta Grucy beda wygladaly jak dorosna: Leonek
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 AnkaW, marna,marna ta miłość ale juz Orsini się wypowiedziała jakie u mnie głodne i zabiedzone zwierzaki wszystkie to cóż ja bedę owijać w bawełne :lol: :lol: :lol: A kot jak nie upoluje to bedzie głodny trudno!!! :wink:
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 na przykład ta suczka musiała jeść trawę bo nic innego nie potrafiła sobie "upolować" 8) no i nie pociągnęła długo, żartuję oczywiście :lol: :lol:
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 no a ta suczka co jest na zdjęciu w emblemacie też biedna, z głodu ledwo żyje :lol: :lol: W weekend porobie trochę zdjęć małego kotka to Wam pokaże jaka u nie bieda panuje i jakie zwierzęta niedożywione Ress a ile masz kotów, dwa?piękne
AnkaW Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Senga :wallbash: mam dziś ciężki dzień i nie domyśliłam się, że to był żart, sorki :P ale sunia wypasiona na łące wygląda całkiem całkiem :lol: Ress śliczne kociaki :roll:
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Dziekuje,dziekuje......koty mam trzy,ale staruszka 17 letnia persica nie lubi fotek.....po drugie nie jest juz tak piekna jak kiedys,wiec pewnie dlatego wieje przed aparatem...... Persy piekne sa...tylko masakrycznie duzo czasu zajmuje ich pielegnacja.....Ja moje na lato gole na lyso.....wiec wyobrazcie sobie Kinie jakby nie byla golona.....Golilam ja w polowie czerwca.....a jak juz obrosla.....
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 AnkaW nic nie szkodzi, ja się nie przejmuję takimi opiniami nawet jak ktoś nie żartuje :) dla mnie najważniejsze, że ja wiem, że moim zwierzakom niczego nie brakuję a one są ze mną szcżęsliwe :D
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 o ten konik na przykład miał szczęście bo znalazł siano zimą i przeżył do wiosny :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jaka ma fajna grzywke krociutka!!!!!!! :angel:
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 wszystkim koniom skracamy grzywy co by nie wyglądały jak mustangi z prerii, a poza tym na zawody jak jeżdzą to też nie wypuściłabym konia z długą grzywą I kolejny biedak:
SengaSengana Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ten ostatni biedak to klacz która ma 14 lat, to tak sobie pomyślałam, że chyba nieżle wygląda jak na takie marne żywienie przez całe życie :lol:
paniMysza Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 jakie koniki śliczne!!!!!!!!!!!!!!! senga-wytarmoś je po "gąbkach" ode mnie! :D :wink: ress-te twoje kociaki to piekności, szczegolnie podaba mi sie rudzielec :D
Recommended Posts