Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

orsini wszystkie koty są do oddania bo to dachowce,Maga18 co ja w Poznaniu bym z nimi miała robić,co prawda psów się wogóle nie boją ale inne psy na wystawie by powariowały.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kocham wszystkie zwierzaki i kotki także.A u nas koty są także potrzebne jak to na wsi. A że moje zwierzęta żywią się tym co znajdą to te bedą musiały polowac na myszy żeby przeżyć i a my bedziemy zadowoleni.:-))))
A prezentów się nie wybiera nie?

Posted

maga18 napisał(a):
mi tez najbardziej sie podoba to pierwsze z łysolkami w grupie, ale dziwi mnie różnica w wielkosci psiakow... :roll:

Maga a przyjrzyj się dobrze :lol: :cry: suczki są mniejsze :wink:

Gruca kociaki - przesłodkie rude pręguski a szylkretka miodzio
:P Agatka bombowa, tylko dlaczego mała kobitka taka nie ogolona???
:D

Posted

Maga Jak to gdzie? na pieski :wink: :lol:

Ja kocham wszystkie zwierzaki i kotki także.A u nas koty są także potrzebne jak to na wsi. A że moje zwierzęta żywią się tym co znajdą to te bedą musiały polowac na myszy żeby przeżyć i a my bedziemy zadowoleni.)))
A prezentów się nie wybiera nie?

:o Marna to miłość do zwierzątek :cry: , skoro nie dostaną jeść tylko same muszą sobie szukać. A głodny kot myszy nie upoluje bo nie ma na to siły, a jeśli już to zadko który ją zje. Kot najedzony i zadowolony to łowny kot. :lol:

Posted

AnkaW, marna,marna ta miłość ale juz Orsini się wypowiedziała jakie u mnie głodne i zabiedzone zwierzaki wszystkie to cóż ja bedę owijać w bawełne :lol: :lol: :lol:
A kot jak nie upoluje to bedzie głodny trudno!!! :wink:

Posted

no a ta suczka co jest na zdjęciu w emblemacie też biedna, z głodu ledwo żyje :lol: :lol:
W weekend porobie trochę zdjęć małego kotka to Wam pokaże jaka u nie bieda panuje i jakie zwierzęta niedożywione
Ress a ile masz kotów, dwa?piękne

Posted

Senga :wallbash: mam dziś ciężki dzień i nie domyśliłam się, że to był żart, sorki :P ale sunia wypasiona na łące wygląda całkiem całkiem :lol:

Ress śliczne kociaki :roll:

Posted

Dziekuje,dziekuje......koty mam trzy,ale staruszka 17 letnia persica nie lubi fotek.....po drugie nie jest juz tak piekna jak kiedys,wiec pewnie dlatego wieje przed aparatem......
Persy piekne sa...tylko masakrycznie duzo czasu zajmuje ich pielegnacja.....Ja moje na lato gole na lyso.....wiec wyobrazcie sobie Kinie jakby nie byla golona.....Golilam ja w polowie czerwca.....a jak juz obrosla.....

Posted

AnkaW nic nie szkodzi, ja się nie przejmuję takimi opiniami nawet jak ktoś nie żartuje :)
dla mnie najważniejsze, że ja wiem, że moim zwierzakom niczego nie brakuję a one są ze mną szcżęsliwe :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...