maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Nesjanka to drugie zamien na link - wymaz z postu :)
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa!!!!Sliczniaste sa !!!!!!!!!!!!!!!Powderka jest sliczna!!!!!!Ja podziwialal ja na zdjkeciach z agilitty i powiem szczerze bardzo zazdroszcze przygotowania,bo wiem ile pracy i cierpliwosci potrzeba na to!!!!!!!Wyrazy szacunku!!!!
AnkaW Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa - ta suńka z lekko klapniętymi uszkami to miała być ta paskuda :-o chyba żartujesz, jest śliczna :lol: :lol: Piękne masz stadko :loveu: :loveu: :loveu:
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 śliczne są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: co klamiesz melisa??:mad:
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa - ty klamczuszko!!!!Sunia moze byc wirtualna narzeczona dla mojego Gizmola,ktory jest piekny inaczej!!!!!
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Pani Myszo!!!!Alez masz fajowsko!!!!Znow spacer w grzywaczowym gronie!!!!!!!
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 resuruss napisał(a):Pani Myszo!!!!Alez masz fajowsko!!!!Znow spacer w grzywaczowym gronie!!!!!!! nooooooooooo!!! strasznie sie ciesze:multi:
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa!!!!Piekna skorke ma Twoja sunia...tylko pozazdroscic!!!!!
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa!!!Napisz dokladne dane suczek!!!!Tzn nazwa hodowli,imiona rodowodowe,dane rodzicow.Bardzo prosze.
Melisa Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Bardzo Wam dziękuję :buzi: Wiedziałam,że będziecie mnie pocieszać :lol: O Melisie jeden hodowca powiedział,żebym jej nie wystawiała (chciałam zrobić hodowlankę,i mieć tylko szczeniaczka dla siebie do sportu ) ,bo mnie sędzia z ringu wyrzuci .Jeśli Melisa jest be,to tym bardziej Kiri ;) Dla mnie nie ma brzydkich psów,ale mam porównanie,bo widze Wasze psy na wystawach :grins: Trochę też się nasłuchałam,dlatego wiem jakie psy mam :cool3: Ale dla mnie jako sportowca eksterier nie gra takiej roli,chć byłoby mi miło gdyby były takimi pięknymi semikami,zgrabnymi z bujnymi grzywkami :wink:
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa, naprawdę masz ladne grzywki. Co ty od nich chcesz?
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa - moim zdaniem - powinnaś spróbować iść na wystawę ! zawsze może się udać sędziowe - to tylko ludzie, a oceny to nie koniec ani początek świata ja ze swoją grzywaczką na 2 wystawach mam oceny tylko bardzo dobre a na innych ma CWC, a nawet na jednej zdobyła III lok na BIS-ie ! o czym tu mówić - trzeba chodzić i wystawiać - a do tego twoja sunia - taka sportsmenka !!!
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 melisa, a bernenczyk jest tez twoj? sunia czy piesek? i czy jak sie spotkamy na spacerze to nie zemsci sie na marcelu za oszczekiwanie go????:lol:
Melisa Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Bardzo śmieszne :mad: Zanim ja odpiszę, to już kilka kolejnych pytań...Nie tak szybko ,bo tracę oddech :p Hodowla moja-mam psy rasowe,pomimo zniechęcania mnie do wystaw i proponowania krycia bez papierów ( z takimi hodowcami nie rozmawiam :shake: ) Byłam pewna że urodzi mi się pp-a na złość urodziły się dwie golaski :-( Przez pierwsze dni nie potrafiłam ich dotknąć-wydawały mi sie ochydne,jak chomiki po urodzeniu :watpliwy: Postanowiłam te sprzedać i kolejnego tatusia mieć pp.Niestety po tygodniu wiedziałam,że Kiri zostanie ,a po kolejnych dwóch,że zostanie też Kejti.I tak zamiast mieć jeszcze jedną, piękną pp mam dwa łysolce :oops: Nie jestem hodowcą,bo wszystkie szczeniaki zostawałyby u mnie :evil_lol: Zostały u mnie i nie będę ich wystawiać,bo: to psy do sportu,nie umiem wystawiać i nie nauczyłam żadnej się pokazywać,Kiri odpada przez uszy,niestety finansowo nie stać mnie na zawody i wystawy :-( Dziękuję ,za miłe słowa pod adresem bernenki.To moje najwieksze marzenie.Ma 7 miesięcy i przygotowuję ją do dogoterapii,niestety we własnym zakresie :angryy: ,ale to już na inną opowieść.Kocha moje grzywki-wspaniale umie bawić się z małymi pieskami :lol:
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa napisał(a):Byłam pewna że urodzi mi się pp-a na złość urodziły się dwie golaski :lol: hahha to masz to o czym marzy większość hodowców - żeby było jak najwięcej golasków i to jeszcze suczki :razz: powderka Ci urodziła takie goluteńkie??? śliczne są :multi:
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 dogoterapia! swietnie!!!!! marcel jej nie polubi, ale mam nadzieje, ze nie wezmie tego do siebie, on nie lubi zadnego duzego psa:diabloti:
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Melisa napisał(a):Bardzo śmieszne :mad: Zanim ja odpiszę, to już kilka kolejnych pytań...Nie tak szybko ,bo tracę oddech :p Hodowla moja-mam psy rasowe,pomimo zniechęcania mnie do wystaw i proponowania krycia bez papierów ( z takimi hodowcami nie rozmawiam :shake: ) Byłam pewna że urodzi mi się pp-a na złość urodziły się dwie golaski :-( Przez pierwsze dni nie potrafiłam ich dotknąć-wydawały mi sie ochydne,jak chomiki po urodzeniu :watpliwy: Postanowiłam te sprzedać i kolejnego tatusia mieć pp.Niestety po tygodniu wiedziałam,że Kiri zostanie ,a po kolejnych dwóch,że zostanie też Kejti.I tak zamiast mieć jeszcze jedną, piękną pp mam dwa łysolce :oops: Nie jestem hodowcą,bo wszystkie szczeniaki zostawałyby u mnie :evil_lol: Zostały u mnie i nie będę ich wystawiać,bo: to psy do sportu,nie umiem wystawiać i nie nauczyłam żadnej się pokazywać,Kiri odpada przez uszy,niestety finansowo nie stać mnie na zawody i wystawy :-( Dziękuję ,za miłe słowa pod adresem bernenki.To moje najwieksze marzenie.Ma 7 miesięcy i przygotowuję ją do dogoterapii,niestety we własnym zakresie :angryy: ,ale to już na inną opowieść.Kocha moje grzywki-wspaniale umie bawić się z małymi pieskami :lol:Widziałaś chyba fotki mojej naguski. Ona jest maksi łysa, a na wystawach wypadła genialnie . Ma jdno CWC, dosk z miedzynarodowej od P. MOlinari (Portugalia) i jedna b.db bo udziabala w rękaw sędziego
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja nie pamietam ,ale to chyba smatrioszki.....
Recommended Posts