Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melisa!!!!Sliczniaste sa !!!!!!!!!!!!!!!Powderka jest sliczna!!!!!!Ja podziwialal ja na zdjkeciach z agilitty i powiem szczerze bardzo zazdroszcze przygotowania,bo wiem ile pracy i cierpliwosci potrzeba na to!!!!!!!Wyrazy szacunku!!!!

Posted

Melisa - ta suńka z lekko klapniętymi uszkami to miała być ta paskuda :-o chyba żartujesz, jest śliczna :lol: :lol:
Piękne masz stadko :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Bardzo Wam dziękuję :buzi: Wiedziałam,że będziecie mnie pocieszać :lol: O Melisie jeden hodowca powiedział,żebym jej nie wystawiała (chciałam zrobić hodowlankę,i mieć tylko szczeniaczka dla siebie do sportu ) ,bo mnie sędzia z ringu wyrzuci .Jeśli Melisa jest be,to tym bardziej Kiri ;) Dla mnie nie ma brzydkich psów,ale mam porównanie,bo widze Wasze psy na wystawach :grins: Trochę też się nasłuchałam,dlatego wiem jakie psy mam :cool3: Ale dla mnie jako sportowca eksterier nie gra takiej roli,chć byłoby mi miło gdyby były takimi pięknymi semikami,zgrabnymi z bujnymi grzywkami :wink:

Posted

Melisa - moim zdaniem - powinnaś spróbować iść na wystawę !

zawsze może się udać

sędziowe - to tylko ludzie, a oceny to nie koniec ani początek świata

ja ze swoją grzywaczką na 2 wystawach mam oceny tylko bardzo dobre
a na innych ma CWC, a nawet na jednej zdobyła III lok na BIS-ie !

o czym tu mówić - trzeba chodzić i wystawiać - a do tego twoja sunia - taka sportsmenka !!!

Posted

Bardzo śmieszne :mad: Zanim ja odpiszę, to już kilka kolejnych pytań...Nie tak szybko ,bo tracę oddech :p
Hodowla moja-mam psy rasowe,pomimo zniechęcania mnie do wystaw i proponowania krycia bez papierów ( z takimi hodowcami nie rozmawiam :shake: ) Byłam pewna że urodzi mi się pp-a na złość urodziły się dwie golaski :-( Przez pierwsze dni nie potrafiłam ich dotknąć-wydawały mi sie ochydne,jak chomiki po urodzeniu :watpliwy: Postanowiłam te sprzedać i kolejnego tatusia mieć pp.Niestety po tygodniu wiedziałam,że Kiri zostanie ,a po kolejnych dwóch,że zostanie też Kejti.I tak zamiast mieć jeszcze jedną, piękną pp mam dwa łysolce :oops: Nie jestem hodowcą,bo wszystkie szczeniaki zostawałyby u mnie :evil_lol: Zostały u mnie i nie będę ich wystawiać,bo: to psy do sportu,nie umiem wystawiać i nie nauczyłam żadnej się pokazywać,Kiri odpada przez uszy,niestety finansowo nie stać mnie na zawody i wystawy :-( Dziękuję ,za miłe słowa pod adresem bernenki.To moje najwieksze marzenie.Ma 7 miesięcy i przygotowuję ją do dogoterapii,niestety we własnym zakresie :angryy: ,ale to już na inną opowieść.Kocha moje grzywki-wspaniale umie bawić się z małymi pieskami :lol:

Posted

Melisa napisał(a):
Byłam pewna że urodzi mi się pp-a na złość urodziły się dwie golaski

:lol: hahha to masz to o czym marzy większość hodowców - żeby było jak najwięcej golasków i to jeszcze suczki :razz: powderka Ci urodziła takie goluteńkie??? śliczne są :multi:

Posted

Melisa napisał(a):
Bardzo śmieszne :mad: Zanim ja odpiszę, to już kilka kolejnych pytań...Nie tak szybko ,bo tracę oddech :p
Hodowla moja-mam psy rasowe,pomimo zniechęcania mnie do wystaw i proponowania krycia bez papierów ( z takimi hodowcami nie rozmawiam :shake: ) Byłam pewna że urodzi mi się pp-a na złość urodziły się dwie golaski :-( Przez pierwsze dni nie potrafiłam ich dotknąć-wydawały mi sie ochydne,jak chomiki po urodzeniu :watpliwy: Postanowiłam te sprzedać i kolejnego tatusia mieć pp.Niestety po tygodniu wiedziałam,że Kiri zostanie ,a po kolejnych dwóch,że zostanie też Kejti.I tak zamiast mieć jeszcze jedną, piękną pp mam dwa łysolce :oops: Nie jestem hodowcą,bo wszystkie szczeniaki zostawałyby u mnie :evil_lol: Zostały u mnie i nie będę ich wystawiać,bo: to psy do sportu,nie umiem wystawiać i nie nauczyłam żadnej się pokazywać,Kiri odpada przez uszy,niestety finansowo nie stać mnie na zawody i wystawy :-( Dziękuję ,za miłe słowa pod adresem bernenki.To moje najwieksze marzenie.Ma 7 miesięcy i przygotowuję ją do dogoterapii,niestety we własnym zakresie :angryy: ,ale to już na inną opowieść.Kocha moje grzywki-wspaniale umie bawić się z małymi pieskami :lol:
Widziałaś chyba fotki mojej naguski. Ona jest maksi łysa, a na wystawach wypadła genialnie . Ma jdno CWC, dosk z miedzynarodowej od P. MOlinari (Portugalia) i jedna b.db bo udziabala w rękaw sędziego

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...