stellanovaa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Na fotce ma 7 miesięcy. Osiem miesiecy bedzie mial 1-go. :lol: Urodził sie w Dzień Dziecka 1 czerwca 2005r. Quote
Basia&Safi Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 mmmmmmm a ja bede w Katowicach na wystawie bo mam tam raptem pol godzinki drogi :) ale bede bez Safi :) bo ona nie ma rodowodu :) Quote
Draczyn Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Nie moge tu nic powiedzić, bo byłoby to samochwalstwo. Nie ma tam tylko wszystkich tytułow Lumpa, bo on ma jeszcze Mł ch Pl i Ch Pl także. Ma w swoim rodowodzie dużo hodowli światowej sławy. Teraz tylko należy trzymac kciuki, aby przekazywał najlepsze geny przodków. Piou Piou też jest ch norwegii i Holandii. Wejdz na strnę hodowli Holenderskiej de l'Amabilite . Tam są jego zdjęcia i osiągnięcia Quote
stellanovaa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Draczyn napisał(a):Zaraz zobaczę i Ci odpowiem ok. to czekam z nieukrywaną niecierpliwoscia Quote
stellanovaa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Draczyn napisał(a):Nie moge tu nic powiedzić, bo byłoby to samochwalstwo. Nie ma tam tylko wszystkich tytułow Lumpa, bo on ma jeszcze Mł ch Pl i Ch Pl także. Ma w swoim rodowodzie dużo hodowli światowej sławy. Teraz tylko należy trzymac kciuki, aby przekazywał najlepsze geny przodków. Piou Piou też jest ch norwegii i Holandii. Wejdz na strnę hodowli Holenderskiej de l'Amabilite . Tam są jego zdjęcia i osiągnięcia No to chyba mogę być dobrej myśli... Za byki ( brak tytułów ) przepraszam:oops: zaraz to naprawię. Quote
Draczyn Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 NIe masz za co przepraszać. Przecież nie moższ wszystkiego wiedzieć. Ja akurat te hodwle dobrze znam, ale wielu też nie znam. Trzymam kciuki za sukcesy chłopaka Quote
stellanovaa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Draczyn']NIe masz za co przepraszać. Przecież nie moższ wszystkiego wiedzieć. Ja akurat te hodwle dobrze znam, ale wielu też nie znam. Trzymam kciuki za sukcesy chłopaka Dzięki za te "kciuki" - przydadzą sie ;) . Mam także sprowadzoną dziewczynkę buldożkowatą z Białorusi. Nazywa się "Roksana iz Doma Turlaj" - Roxi . Ale niestety ma zupełnie inny charakter niż Sasib. :shake: Quote
elżbietarusos Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Za kilka dni temperatura powietrza może osiągnąć - 30 C. W nie wszystkich schroniskach są ciepłe budy. Jeśli , ktoś z Was dysponuje zbędnymi kocami , kołdrami to warto zanieść je do schronisk . Z pewnościa się przydadzą. Quote
Viris Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Dokladnie o tym samym pomyslalam. Niestety tu we Włocławku chyba nic nie znajde. Predzej jakies ubrania dla bezdomnych. :( Quote
elżbietarusos Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Włocławek jest dosyć dobrze wyposażony. Uchodzi za nowoczesne schronisko. Boję się o te najbiedniejsze schroniska, gdzie psy nawet nie maja bud , w których mogłyby się schować. Myślę , że dużo psów umrze w schroniskach w najbliższych dniach. Może warto się sprężyć i pozabierać na kilka dni najsłabsze psy ze schronisk do domów. Quote
Hebulka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 STELLANOVA Twój pies bardzo mi się podoba !! :loveu: Ma wszystko to co lubię u bf.Extra jest. Uwielbiam też jego ojca Draculę. Gratuluję Ci go serdecznie i zyczę duzo sukcesów wystawowych :multi: :multi: :multi: Quote
Draczyn Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Hebulka']STELLANOVA Twój pies bardzo mi się podoba !! :loveu: Ma wszystko to co lubię u bf.Extra jest. Uwielbiam też jego ojca Draculę. Gratuluję Ci go serdecznie i zyczę duzo sukcesów wystawowych :multi: :multi: :multi:To ju z piesek ma dwie wielbicielki. Ja chyba Draculi nie widzialam. Gdzie go widziałaś Hebulka?????????????? Quote
Hebulka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Draczyn napisał(a):To ju z piesek ma dwie wielbicielki. Ja chyba Draculi nie widzialam. Gdzie go widziałaś Hebulka?????????????? Na stronie hodowli i na fotkach z wystawy w Zabrzu.Zaraz poszukam linka. Quote
Hebulka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 http://www.4tlapky.com/zrybihomesta/index.htm Quote
Hebulka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 STELLANOVA mogę teraz ja poprosić o wyrazenie Twojej opini o moim maleńtwie ?:) Jeżeli moge to wysłałabym Ci jej fotki na maila,zeby tu ich nie dublować,bo kiedyś mnie pogonią za te mopsie akcenty w buldozkowym temacie:mad: :lol: Jestem ciekawa co o niej myslisz. Quote
Draczyn Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Hebulka']http://www.4tlapky.com/zrybihomesta/index.htmHebulka ja nawet byłam w tej hodowli, ale wtedy jszcze tego pieska nie mieli. Faktycznie piękny pies Quote
stellanovaa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Hebulka']STELLANOVA Twój pies bardzo mi się podoba !! :loveu: Ma wszystko to co lubię u bf.Extra jest. Uwielbiam też jego ojca Draculę. Gratuluję Ci go serdecznie i zyczę duzo sukcesów wystawowych :multi: :multi: :multi: :oops: Dziekuję bardzo za gratulacje . pozdrawiam, Beata Quote
stellanovaa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Hebulka']STELLANOVA mogę teraz ja poprosić o wyrazenie Twojej opini o moim maleńtwie ?:) Jeżeli moge to wysłałabym Ci jej fotki na maila,zeby tu ich nie dublować,bo kiedyś mnie pogonią za te mopsie akcenty w buldozkowym temacie:mad: :lol: Jestem ciekawa co o niej myslisz. Ok. nie ma sprawy... Prześlij tylko takie zmniejszone ciut bo ja mam łącze przez tel. bardzo wolne. Niestety na neostrade czekam już 4 lata i... nic!. Tak to jest z TPSA:mad: pozdrawiam, Beata Quote
Basia&Safi Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Okej mam dla was wiadomosc moze niektorych ucieszy ;P temat Zycie z Safi zostal przeniesiony Do galeri w generalnych :) teraz tutaj tez bede wklejac fotki i pisac o safi jak wy :) Quote
elżbietarusos Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Do generalnych zaglądam rzadziej , wklejaj więc Basiu fotki tutaj. Quote
Basia&Safi Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 i tak tam wejde to moja zabawka i Ci jej nie oddam Quote
Hebulka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Basiulka świetny masz podpis :multi: :multi: Safi rośnie bardzo szybciutko i ciągle tak samo słodka jest !!!!!!!!:loveu: Quote
Basia&Safi Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ciesze sie ze Safi sie wam podoba :) wasze pieski tez sa przesłodkie bardzo bym chciala zeby kiedys wszystkie sie razem spotkaly ale to raczej bedzie trune :) Quote
Recommended Posts