Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dzięki Draczyn zdjęcie zaistniało na dogo .Anglik równie piękny pojawił się z innej bajki. Ja również ubustwiam angliki. Może uda mi się zeskanować zdjęcia Gacka z dzieciństwa, oraz jego rodziców tylko muszę poprosić o pomoc młodych.
Pozdrawiam wszystkich zabuld. przyjaciół

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn dziekuję za zdjęcie Draczki, ślicznie była zbudowana w wieku 9 miesięcy.
Pozostałe buldozie mordki też cudne.(mopsikowa też:))

Posted

Fotki superowe.Wszystkie.Wioli,Draczyn,Hebulki i Elżbiety Rusos.
Wszyscy jesteśmy na tym forum,dlatego,że kochamy buldożki i nie tylko.Część z nas ma też inne rasy.Przyświeca nam też jeden cel,dobro naszych milusińskich.Więc proszę o zaprzestanie kłótni publicznych.Od dziś jeśli będą nieporozumienia można załatwiać to na pv.
Jest nas na tym forum naprawdę niewiele i jeśli nie będziemy się szanować i naszych psów,to niedługo się rozpadnie to co stworzyliśmy wszyscy.A mi się tu podoba i nie chciałabym przestać z Wami pisać tylko dlatego,że czasami robi się niesympatycznie.I wiem z pv,że większości forumowiczów to nie pasuje.Bo nawet kłótnie byłyby tolerowane,gdyby tyczyły się tematu poruszanego na forum.Ale publiczne pranie własnych brudów jest nie do przyjęcia.Proszę więc w swoim imieniu i forumowiczów o zaprzestanie kłótni.
Dzieki serdeczne.

Posted

Czołem zabuld.
Fajne z Was babeczki, już wszystko dobrze.
Drobne sprzeczki zdarzają się w najlepszej rodzinie.
U nas w mafi BF wszystko OK.
Życzę uśmiechu pogody ducha .
Przepraszam za śmiały wywód ale mam akurat dobry humor, jestem na dwudniowym urlopie.
Mama Wioli

Posted

Misiaczek masz rację,jak zawsze zresztą.Podpisuje się pod Twoim postem obiema rękami !!
Atenka Dorcia śliczna,z Figunią na kolankach pięknie razem wygladają.

Posted

Hebulka napisał(a):
Ten jeden piesek to nie buldog angielski ??

hehe,nawet ja na pierwszy rzut oka się nabrałam.i zdziwiłam się :o to moja Buńka?kiedy ona niby tak urosla?!:Dmożna się pomylić że to Bunia i Gacek

Posted

Anutka kiedyś pisała o piesku , który został oddany , bo nie pasował do standardów nowego mieszkania.

Oto on WÓDZ Pro Publico Bono ( to ten łaciatek , koleżka pręgowany pochodzi z jakiejś podwarszawskiej miejscowości )

To są zdjęcia z nowego domku. Piesek ma teraz na imię FARTUS.

Posted

śliczny.ja się postaram zrobić kiedyś zdjęcie mojemu sąsiadowi buldożkowi.nazywa się Forro i jest nieokiełznany.nigdy nie był spuszczony ze smyczy więc jest niewyżyty,skacze na wszystkich i liże po uszach.jest strasznie kochany.

Posted

Jak psiak moze nie pasowac do nowego mieszkania :o

Sliczne fotki!

Wiola - czemu nigdy nie byl spuszczany ze smyczy? przeciez powinien troche pobiegac...

Posted

jejku co za kretyn oddaje psa bo nie pasuje do mieszkania?????takich ludzi powinno sie karac i zabraniac im dozywotnio trzymania zwierząt!I łaciatek i pregusek są przepiekne, klarcia buszujaca w zbozu oczywiście też :D

Posted

KLARY , może nie widać zza trawki , ale diablik w oku aż nadto.

VIRIS , ludzie kupili sobie nowe mieszkanie , super umeblowali , no pełny wypas . Bali się , że psiak to zniszczy.
Pozytywne jest jednak to , że nie oddali go do schroniska , tylko odwieźli do mnie , a dalej to już zainteresowali się buldomaniacy i piesek znalazł nowy cieplutki domek.

Mam jeszcze kilka fotek psa o imieniu EMANUEL , jak uda mi się je umieścić w dogo , to także opiszę historie jego porzucenia.

Posted

Rzeczywiście, buldożek został oddany bo nie pasował do wysokich standartów w mieszkaniu.
Jest to dla mnie powód zupełnie niezrozumiały.
Na szczęście Farti trafił do wspaniałych ludzi - moich znajomych i współogranizatorów ostatnich zlotów.
Wklejam kilka zdjęć z IV i V zlotu:
Na zdjęciach Farti i jego współmieszkaniec Miszka(Missisipi Stellanova)

http://www.artinfo.pl/buldozki/zlot_0305/foto23.jpg
http://www.artinfo.pl/buldozki/zlot_0305/foto15.jpg
http://www.artinfo.pl/buldozki/zlot_0305/foto14.jpg
I tu dodatkowo Wioli Gacek :)
http://www.artinfo.pl/buldozki/zlot_0305/foto5.jpg

Posted

elżbietarusos napisał(a):

VIRIS , ludzie kupili sobie nowe mieszkanie , super umeblowali , no pełny wypas . Bali się , że psiak to zniszczy.
Pozytywne jest jednak to , że nie oddali go do schroniska , tylko odwieźli do mnie , a dalej to już zainteresowali się buldomaniacy i piesek znalazł nowy cieplutki domek.

No jedyne co dobre zrobili.

To ja chyba w ogole Klary nie powinnam brac, bo powinnam sie bac o wszystko.

Zniszczyla trudno. Jakos nie placze. Nawet jakby sciany i podlogi poniszczyla, mozna to naprawic. A takiej przyjazni jak od buldozka nie znajdzie sie nigdzie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...