Atenka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Atenka napisał(a):elzbietarusos seniorki bardzo ładne.Mozna wiedzieć w jakim są wieku?Ta pierwsza płowa suka, to Pirania Draczyn i ona ma dopiero 8 lat i trzy miesiące Myślałam, że jest starsza.
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 misiaczek napisał(a):Cześć dziewczyny :D . Extra zdjęcia.Piękne pieski. Widzę Draczyn,że już możesz wklejać fotki.Więc czekamy na więcej.Bardzo chętnie ale najpierw muszę je porobić. Najgorsze, że nie pamiętam, co już wkleiłam, a czego jeszcze nie. A wiesz dlaczego nie mogłam - durna pała ze mnie. Wczoraj w nocy wklejałam. wklejałam i nie wychodziło. Za którymś razem wyskoczył mi napis czerwony po angielsku, że fotki są za duże, a to mój Maruś się bawił i je przeformatował. Debil ze mnie absolutny. Pozmieniałam rozmiary i poszło gładko
misiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No proszę,dla chcącego nic trudnego :D . No to jak nie pamietasz,które wkleiłaś do tej pory,to wkleisz jeszcze raz :wink: .Nie widze problemu.Chyba nikt nie bedzie miał nic przeciwko.Pięknych piesków nigdy za wiele.
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Atenka napisał(a):Draczyn napisał(a):Atenka napisał(a):elzbietarusos seniorki bardzo ładne.Mozna wiedzieć w jakim są wieku?Ta pierwsza płowa suka, to Pirania Draczyn i ona ma dopiero 8 lat i trzy miesiące Myślałam, że jest starsza. To dla porównania jej siostra Pacynka Draczyn. Zdjęcie robione 2 miesiące temu
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Pierwsza płowa , to faktycznie 8 letnia PIRANIA Draczyn ( ukończenie przez psa 8 lat kwalifikuje go do grupy weteranów , przynajmniej na wystawach ) łaciata to także ponad 8 letnia DONNA MARY Tangulska Góra , a pręguska to PESTKA Piaśnicka Chata w marcu 2006 ukończy 13 lat.
Atenka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Atenka napisał(a):Draczyn napisał(a):Atenka napisał(a):elzbietarusos seniorki bardzo ładne.Mozna wiedzieć w jakim są wieku?Ta pierwsza płowa suka, to Pirania Draczyn i ona ma dopiero 8 lat i trzy miesiące Myślałam, że jest starsza. To dla porównania jej siostra Pacynka Draczyn. Zdjęcie robione 2 miesiące temu Podobne do siebie, choć Pacynka wygląda na sporo młodszą panne. Brawo dla Pestki za sędziwy wiek.
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Atenka napisał(a):Draczyn napisał(a):Atenka napisał(a):Draczyn napisał(a):Atenka napisał(a):elzbietarusos seniorki bardzo ładne.Mozna wiedzieć w jakim są wieku?Ta pierwsza płowa suka, to Pirania Draczyn i ona ma dopiero 8 lat i trzy miesiące Myślałam, że jest starsza. To dla porównania jej siostra Pacynka Draczyn. Zdjęcie robione 2 miesiące temu Podobne do siebie, choć Pacynka wygląda na sporo młodszą panne. Brawo dla Pestki za sędziwy wiek.Pacynka jest z małej domowej hodowli i rodziła tylko 3 razy
Atenka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A jak jest z Piranią?Ona nie jest z domowej hodowli? Proszę o więcej zdjęć.
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 "elżbietarusos" napisał(a):[quote name='anutka']Draczna Draka Draczyn i Pacynka Draczyn [/quote Znalazłam nieco bardziej aktualne fotki.
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Chyba widać , że to są fotki nieudolnie robione w ciemnym pomiszczeniu, gdzie suka ze wzgędu na gorąco miała głowę zmoczoną wodą. ROznica czasowa między nimi to 2 miesiące. Wcześniej nie mialam cyfrówki. Złóśliwość ERusos jest ogromna. Nie może ona przeżyć, że ja nie toleruję fabryk psów i zawszze bdę je krytykować, bo uważam, że to jest krzywda dla tych biednych stworzeń, które same nie potrafią się obronić. AMEN
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Wiesz co Ela w dogach czy nie to jest kupe chamstwa wszędzie. Nie wim, czy zauważyłaś, że z tych nowych hodowców, którym sama sprzedałam piękne psy, które przyczyniły się do ich sukcesów hodowlanych (zawsze służyłam im radą i pomocą w ich hodowlach), nikt mi nie pogratulował. Tylko Ty to oficjalnie zrobiłaś, Marek miał rację. Powiedział mi kidyś, że tylko Rusosowej warto było sprzedać ładną sukę, bo przynajmniej jest szczera i dobrze nam życzy. Nie wiem czy to zazdrość, czy chamstwo. Jest mi ogromnie przykro z tego powodu Jestem sentymentalna , lubię ten cytat .
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 elżbietarusos napisał(a):Draczyn napisał(a):Wiesz co Ela w dogach czy nie to jest kupe chamstwa wszędzie. Nie wim, czy zauważyłaś, że z tych nowych hodowców, którym sama sprzedałam piękne psy, które przyczyniły się do ich sukcesów hodowlanych (zawsze służyłam im radą i pomocą w ich hodowlach), nikt mi nie pogratulował. Tylko Ty to oficjalnie zrobiłaś, Marek miał rację. Powiedział mi kidyś, że tylko Rusosowej warto było sprzedać ładną sukę, bo przynajmniej jest szczera i dobrze nam życzy. Nie wiem czy to zazdrość, czy chamstwo. Jest mi ogromnie przykro z tego powodu Jestem sentymentalna , lubię ten cytat .To jest jakiś sfabrykowany przez Rusos cytat. Dość tych przepychanek. Rusos nigdy nie przyzna się do błedu. Z mojej strony konieć dyskusji. Nie tędy drogaa do dobrej hodowli Adijos AMEN
Atenka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No teraz juz lepiej, nie kłóćcie się Panie.Mały szkrab i odrazu na sercu milej.
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Nie jest sfabrykowany. Jest na mojej poczcie Pv. Może moderator zechce zajrzeć i sprawdzić wiarygodnośc naszych słów. Ale to jest galeria , bawmy się więc dalej w zamieszczanie zdjęć , oszczędzając sobie komentarzy , które od dawna nikogo nie bawią. Wystawa we Włocławku wrześniowa w 2005r. Wystawiałam 4 weteranki buldożyce francuskie ( PIRANIA zajęła I lokatę )
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 nie wiem jak to się stało, że jeszcze rz Hilda mi ię odbiła. Ona chyba lubi być podziwiana
Atenka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):nie wiem jak to się stało, że jeszcze rz Hilda mi ię odbiła. Ona chyba lubi być podziwiana W jakim wieku?
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 No teraz chyba nareszcie będzie Wafel w wieku ponad 2 mies.
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 CYNTHIA Hokus Pokus w kwietniu 2006 ukończy 10 lat. EULALIA Pro Publico Bono lat 8 W tym tygodniu zamieszczę jeszcze aktualne zdjęcia dwóch dziesięciolatek BABY JAGI i BRZUCHATEJ BABY Pro Publico Bono
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Atenka napisał(a):Draczyn napisał(a):nie wiem jak to się stało, że jeszcze rz Hilda mi ię odbiła. Ona chyba lubi być podziwiana W jakim wieku?Ona ma tutaj ok 3 miesiące i jest obecnie w hodowli Minimolos
Hebulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wszystkie pieseczki piękne i kochane ! Pacynkę miałam okazję widzieć osobiscie w Poznaniu, i faktycznie wygląda bardzo dobrze,nie dałabym jej 8-miu lat. Widać,ze jest bardzo zadbaną i kochaną suczką !!!! Pirani nie widziałam na żywo,wiec nie mam obiektywnego porównania.Obu seniorkom życzę dużo zdrówka i długiego zycia !!
elżbietarusos Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 DRACZYN , Ty masz rację , ja mam za dużo psów. Wiesz jednak dobrze , że to nie jest produkcja , bo miotów w roku mam niewiele Mam je, bo je kocham , bo inni hodowcy oddają mi swoje psy , gdy umierają lub wyjezdżają za granicę , lub spotykają ich inne nieszczęścia, a one żyją u mnie do późnej starości . Umieszczają je u mnie bo mi ufają , tak jak nikomu innemu. Nie zmienia to jednak faktu , ze jesteś kłamczuchą i powinnaś dostać ostrzeżenie od MODA , za pomówienia . Jeśli będziesz się upierać zrobię zrzut Twojej wypowiedzi , i będziemy miały czarno na białym do kogo należą zamieszczone przeze mnie słowa.
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 A to Atenko specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie szczeniaka w tym wieku. Ono już chyba niedawno było, no ale jeżeli prosisz o szczeniaczki, to je powtarzam
Atenka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No, no superowe szczeniaczki, a masz Draczyn w wieku 7-8 miesięcy?
Recommended Posts