Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
Mam prośbę czy ktoś mógł by wkleić fotkę buldozka w wieku 6 tygodni :) z góry dziekuje
Proszę bardzo

trudno mi dokładnie określić wiek, aly poszły oddemnie gdy miały 8 tygodni, tak że tu miały od 6-7 ytgodni

Posted

_beatka_ napisał(a):
hebcia w latach dzieciństwa jest rewelacyjna :D roxanka zreszta też :D

Dziękuje.
Szkoda,ze po naszej kochanej ROXY (Toli) zosstały nam tylko zdjęcia i wspomnienia........... :cry: :cry:

Posted

misiaczek napisał(a):
Hebulka,Twoja trzecia dziewczynka też piękna :) .
Wcale sie nie dziwię,że ta fotka z małą Hebe wygrała konkurs :) .

Dzięki serdeczne Misiaczek . :calus:

Posted

A to fotki Misiuni jeszcze z hodowli jak miała ok 7 tyg.Tylko się nie śmiejcie,bo ona była strasznie chudziutka.Moja mama jak ją pierwszy raz zobaczyła,to powiedziała,że serce jej się z żalu ściska,taka była drobniutka i chudziutka.A moja córeczka kochana,powiedziała,że wygląda jak przerośnięty nietoperz.A ja ją pokochałam od pierwszego wejrzenia.

Posted

Hebulka zdjęcie konkursowe fantastyczne. Brawo Viola, dzięki Tobie je możemy ogłądać. Kociak piękny b. ładnie umaszczony. Miśka też śliczna. Chuda, ćzy nie ale piękniutka :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Atenka napisał(a):
Troche odbiegne od tematu buldożka, bo oto szczeniaczek- mopsiczka Figulinka

A oto Figa teraz:
Atenko prześliczny ten mopsik. Wkleiłaby jeszczze swoją buldożkę. A jak jej zdrowie??

Posted

Draczyn dziękuje bardzo za pochwały.Dory łapki zdaje się, że lepiej, przynajmniej ona się mniej nimi przejmuje i ma lepszy humor niz przez pierwsze dwa dni po "wypadku".

Posted

Atenka napisał(a):
elzbietarusos seniorki bardzo ładne.Mozna wiedzieć w jakim są wieku?
Ta pierwsza płowa suka, to Pirania Draczyn i ona ma dopiero 8 lat i trzy miesiące

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...